Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

PLAYER @ TAKTONS 2011

PLAYER @ TAKTONS 2011


Proizvođač: PLAYER @ TAKTONS 2011
Dostupnost: Na stanju
Šifra Proizvoda: 50278
Prikazana cena je za komad.

PLAYER @ TAKTONS OD 9-12 NOVEMBRA Radio Novi Sad je od 09. do 12. novembra domaćin TAKTONS-a, Festivala sa tradicijom dugom skoro tri decenije, koji u organizaciji Radio difuzne ustanove Vojvodine osim dvogodišnjeg vrednovanja najviših dostignuća na polju profesionalnog snimanja zvuka u Radiju i Televiziji, čini i međunarodna izložba proizvođača vrhunske profesionalne audio opreme kao i predavanja iz akustike, audio merenja i snimanja. Na ovogodišnjem TAKTONS-u učestvuju Javni medijski centri iz Radio Televizije Slovenije, HRT-a, Radio Televizije BiH, Radio Televizije Republike Srpske, Austrijskog radija, MTVA (Mađarski radio), Radio Televizije Slovačkе, Makedonske Radio Televizije, Radio Televizije Crne Gore, Rumunskog radija, RTS-a i domaćina Radio Televizije Vojvodine. Za nagrade na ovogodišnjem takmičenju konkuriše 140 snimaka.115 snimaka u konkurenciji Radio i 21 snimak u konkurenciji TV. Cilj takmičenja je da se stekne uvid u ostvarenja iz oblasti snimanja zvuka u protekle dve godine i obezbedi profesionalno ocenjivanje tehničkog kvaliteta zvučnih zapisa na osnovu jedinstvenih parametara.U toku takmičenja, učesnici i posetioci moći će da se na štandovima proizvođača upoznaju sa najnovijim uređajima, koje će imati prilike i da isprobaju.  


call

PLAYER @ TAKTONS

OD 9-12 NOVEMBRA

 

Radio Novi Sad je od 09. do 12. novembra domaćin TAKTONS-a, Festivala sa tradicijom dugom skoro tri decenije, koji u organizaciji Radio difuzne ustanove Vojvodine osim dvogodišnjeg vrednovanja najviših dostignuća na polju profesionalnog snimanja zvuka u Radiju i Televiziji, čini i međunarodna izložba proizvođača vrhunske profesionalne audio opreme kao i predavanja iz akustike, audio merenja i snimanja.

Na ovogodišnjem TAKTONS-u učestvuju Javni medijski centri iz Radio Televizije Slovenije, HRT-a, Radio Televizije BiH, Radio Televizije Republike Srpske, Austrijskog radija, MTVA (Mađarski radio), Radio Televizije Slovačkе, Makedonske Radio Televizije, Radio Televizije Crne Gore, Rumunskog radija, RTS-a i domaćina Radio Televizije Vojvodine.

Za nagrade na ovogodišnjem takmičenju konkuriše 140 snimaka.115 snimaka u konkurenciji Radio i 21 snimak u konkurenciji TV.

Cilj takmičenja je da se stekne uvid u ostvarenja iz oblasti snimanja zvuka u protekle dve godine i obezbedi profesionalno ocenjivanje tehničkog kvaliteta zvučnih zapisa na osnovu jedinstvenih parametara.

U toku takmičenja, učesnici i posetioci moći će da se na štandovima proizvođača upoznaju sa najnovijim uređajima, koje će imati prilike i da isprobaju.

 Nazad na kategoriju News