Pozovite: +381 11 3347 442  
+
×

CASIO AP-260BN

Šifra: 11663
Uskoro na stanju
Opcija boje:
AP-260 označava ulaznu tačku za multidimenzionu AiR-sound sintezu i u isto vreme za autentičnu ekspresivnost i prirodan kvalitet zvuka Celviano digitalnih klavira. Sa 18 novih zvukova i novom “Concert Play” funkcijom, stvaranje muzike postaje pravo iskustvo na ovom prvoklasnom kabinet pianoforte klaviru. Elegantan dizajn je naglašen “Ivory Touch” dirkama sa svojim abonos i slonovača završnim izgledom. Želja svakog ambicioznog početnika.

Celviano
Celviano linija klavira je doterivana koji zahtevaju autentično grand piano iskustvo. Tradicionalni dizajn novog AP-260 sadrži nove stereo grand piano zvukove i redizajniranu mehaniku dirki. Koristeći novu trosenzorsku 88 notnu hammer mehaniku bez opruga, svaki detalj i sitnica vašeg sviranja će biti uhvaćena. Novi četvoroslojni stereo grand piano zvuk daje prirodno, ekspresivno i dinamično iskustvo sviranja klavira.

Zvuk klavira
Grand piano zvukovi u AP-260 isporučuju neprevaziđen nivo realizma i ekspresije. Četiri dinamična sloja stereo semplova klavira su integrisani sa originalnim Casio Linear Morphing sistemom, za grand piano zvuk sa neprimetnim tranzicijama i superiornim dinamičkim rasponom. Za dodatni realizam, AP-260 simulira zvuk otvorenih žica kada su damperi podignuti upotrebom pedale koristeći Resonance DSP.

Edukacioni sadržaji
AP-260 sadrži ukupno 18 ugrađenih tonova, sa mogućnošću kombinovanja dva zvuka ili deljenja dirki da bi se omogućili bas zvukovi na levoj ruci. Ugrađena je i biblioteka od 60 pesama koje mogu da se vežbaju u bilo kom tempu koristeći dupli izlaz za slušalice ili interni sistem zvučnika. Celviano Duet Mode dozvoljava da učenik i učitelj vežbaju na klaviru u isto vreme.

Napredna tehnologija
Potpuno iskustvo klavira u AP-260 sadrži 128 nota polifonije, sadrži dovoljno sirove snage za najzahtevnije muzičke deonice i sposobnost kombinovanja zvukova i korišćenje damper pedale bez brige da će se propustiti nota. Dodatno, AP-260 može da se poveže  bez problema sa vašim kompjuterom preko USB veze bez potrebe za instalacijom drajvera.

Koncertno sviranje
Visoko kvalitetni audio dana snimci 10 živih nastupa orkestara su instalirani. Pijanisti mogu da sviraju uz snimke i uživaju u osećaju učestvovanja u veličanstvenom nastupu. Note za koncerte su u paketu.

Powered by AiR
Nova Casio AiR tehnologija, redefiniše Celviano iskustvo digitalnih klavira sa bogatijim i još stvarnijim zvukovima. AiR izvor zvukova omogućava novim Celviano modelima da isporuče prvoklasni realizam i detalje omogućavanjem damper rezonance,  koja poboljšava zvukove dampera kada se podižu sa žica pritiskom na sustain pedalu. Casio AiR tehnologija takođe kompenzuje brzinu kojom hameri udaraju žice u različitim jačinama i rasponima nota, što je imperativ za one koji žude za autentičnim zvukom i osećajem tradicionalnog grand piana.

USB MIDI
Casio nastavlja tradiciju obezbeđivanja “class compliant” USB povezivanja na Celviano digitalnim klavirima. To omogućava da se Celviano koristi sa Mac ili Windows kompjuterima bez potrebe za skidanjem drajvera. Class Compliant USB MIDI takođe omogućava Celviano digitalnim klavirima da s povežu kao kontroler za Apple iPad koristeći Apple’s Camera Connection Kit.

Keyboard
88-key, Tri-sensor Scaled Hammer Action Keyboard II, Simulated ebony and ivory keys
Touch Response
3 sensitivity levels, Off
Sound Source
AiR Sound Source
Damper Resonance, Hammer Response, Damper Noise
Maximum Polyphony
128
Tones
18 built-in tones: Grand Piano (Concert, Modern, Classic, Mellow, Bright), Elec Piano1, Elec Piano2, FM E. Piano, 60’s E. Piano, Harpsichord, Vibraphone, Strings 1, Strings 2, Pipe Organ, Jazz Organ, Elec Organ 1, Elec Organ 2, Bass (LOWER)
Layer/Split
Layer(Excluding bass tones), Split(Low-range bass tones only)
Digital Effects
Reverb (4 types), chorus (4 types), brilliance (-3 to 0 to 3), DSP (built into some tones)
Built-in Songs
10 (Concert Play), 60 (Music Library)
Song Expansion
10 songs (max.) Up to approximately 90 KB/song
Lesson Function
Part on/off (Lesson part: right hand/left hand)
Metronome
Beats: 0 to 9 (Tempo range: quarter note = 20 to 255)
Recorder
2 tracks x 1 song, approximately 5,000 notes maximum, real-time recording/playback
Other Functions
Grand piano button x 2 (Concert, Modern), ELEC PIANO button
Duet function
Temperaments (preset scale): Equal + 16 other types
Auto Power Off: Off after approx. 4 idle hours (default setting)
Octave shift: ±2 octaves
Panel lock
Slide-type keyboard cover
Key Transpose
2 octaves (-12 to +12 semitones)
Tuning Control
A4 = 415.5 Hz – 440.0 Hz – 465.9 Hz
Pedals
3 pedals (damper, soft, sostenuto)
* damper = on/off
MIDI
This product is not equipped with MIDI terminals. MIDI communication between the product and a computer is performed using the USB port.
Speakers
12cm x 2
Amp Output
8W + 8W
Input/Output Terminals
Headphones (standard stereo jack) x 2
USB: type B
External power (12V DC)
* USB cable (A-B type) required to use USB terminal for computer connection.
Power Requirements
AC adaptor: AD-A12150LW
Dimensions (W x D x H)
1,377 x 432 x 840mm
* Excluding music stand, and other projections
Weight
39.5kg
Body Color/Finish
AP-260BK: Black wood tone finish
AP-260BN: Oak tone finish
Included Accessories
Piano bench, AC adaptor (AD-A12150LW), score book, music stand

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

CASIO AP 260 Black

Uskoro na stanju

CASIO AP-460BK

Uskoro na stanju

CASIO AP-460BN

Uskoro na stanju

CASIO AP-460WE

Uskoro na stanju

KURZWEIL KA150

Uskoro na stanju