Pozovite: +381 11 3347 442  

NATIVE INSTRUMENTS Maschine Jam

Šifra: 11289
Na stanju
Regularna cena:
47.880,00 rsd.
Cena za gotovinu (Keš):
Cena za kupovinu na rate:
Cena za gotovinu (Keš):
32.280,00 rsd.
Iznos rate:
Ušteda : 15.600,00 rsd.
Prikazana cena je za komad.
Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Garantujemo najnižu cenu na tržištu!
U slučaju da pronadjete isti proizvod po povoljnijoj ceni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
bestprice@player.rs

Opcija:
Akcija!

PRODUKCIONI I SISTEM IZVOĐENJA

Dizahniran za brzo, intuitivno  sekvenciranje i komponovanje numera

Napredni radni process za programiranje bubnjeva, melodija i harmonija

Čuven MASCHINE softver i KOMPLETE 12 SELECT

NAPRAVLJEN ZA IMPROVIZACIJU

MASCHINE JAM je moderni digitalni instrument – vaš najkraći put od inspiracije do realnosti. Snimite Vaše ideje i numere u intuitivnom produkcionom ekosistemu. Sekvencirajte i aranžirajte ih u pokretu sa 8x8 raznobojnom klik ped matricom. Oblikujte i izvodite zvuke na inspirativan način koristeći osam dual-touch pametnih traka (Smart Strips).  Prikupite ih sve zahvaljujući moćnom MASCHINE softveru.

STEP SEKVENCIRANJE

Napravite sopstvene obrasce i ritmove koristeći MASCHINE JAM moćni step sekvencer. Ne postoji granica za zvukove koje možete sekvencirati koristeći 8x8 klik ped matricu.

SAVREMENI DIGITALNI INSTRUMENT

MASCHINE JAM hardver radi u savršenoj  sprezi sa čuvenim MASCHINE softverom. Sprovedite brzo Vaše ideje u delo uz univerzalni radni proces koga pokreće softver koji se neprestano razvija.  Počnite stvarajući nešto novo uz mogućnost neposredne taktilne kontrole. Zatim lako sačuvajte, ponovo pokrenite i razvijajte svoje numere uz fleksibilnost softvera u digitalno jednoobraznom produkcionom okruženju.

Šta god da podesite, MASCHINE JAM radi kroz softver kao plag-in u Vašoj digitalnoj audio radnoj stanici (DAW) ili kao napredni MIDI kontroler za popularne platforme. 

IZVOĐENJE UZ SMART STRIPS

MASCHINE JAM odlikuju jedinstvene dual-touch Smart Strips. Osetite novu paradigmu izvođenja i  upustite se u precizno fino podešavanje zvuka. Uz to, Perform Mode omogućava Vam da oživite složene zvukove zahvaljujući jedinstvenim MASCHINE Perform FX.

UKLJUČENI SU ZVUCI VRHUNSKOG KVALITETA

Dobijate 29 GB profesionalnog zvuka direktno iz kutije, kao i mogućnost kontrole iz MASCHINE JAM-a. Oblikujte bubnjeve sa zvučno izvrsnim Sints bubnjevima i koristite Smart Strips za animiranje zvukova uz napredni Perform FX osetljiv na kretanje. Uz to dobijate KOMPLETE 12 SELECT - vrhunski izbor od 14 KOMPLETE instrumenata i efekata.

IMPROVIZOVANJE SA OBRASCIMA

Odmah zabeležite ideje koje Vam nadolaze. One-touch pristup obrascima podržava spontanu improvizaciju i skiciranje aranžmana. Jednostavno miksujte i kombinujte različite klipove i scene da biste izrazili Vašu poslednju kreaciju.

DVOSTRUKI UTICAJ

Dve MASCHINE su bolje od jedne. Uparite MASCHINE JAM sa bilo kojim MASCHINE hardverom i kombinujte najbolje od oba produkciona stila, uvek u savršenoj sinhronizaciji. Dodirnite bubnjeve na MASCHINE pedovima i lansirajtre obrasce i scene sa jednostavnošću jednog dodira na MASCHINE JAM-u za jednoobrazni ekosistem proizvodnje/performansi.

NOTES REŽIM ZA SMART STRIPS

MASCHINE JAM ima Notes Mode koji Vam omogućava da svirate sintisajzer koristeći  Smart Strips, za novo inspirativno iskustvo sviranja. Prebirajte prstima po harmonijama sa različitim skalama kako biste otkrili nove melodične ideje.

POTPUNO INTEGRISAN

MASCHINE JAM i KOMPLETE čine potpuno taktilni i nadahnjujući produkcijski dvojac. Izvodite melodije, akorde i arpeđo s klavijaturom KOMPLETE KONTROL S serije, snimite ih u različite obrasce i koristite klik ped matricu MASCHINE JAM-a za eksperimentiranje sa sekvencama- sve na neprimetan sinhronizovan način.

SLUŠAJTE MAŠINU DOK RADI

Native Sketches predstavlja istraživanje brze kreativnosti i zvučne izrade zasnovano na jednostavnom izazovu: Stvorite kratku muzičku ideju koristeći NI instrumente i efekte. Rezultati pokazuju koliko se može postići kombinovanjem brzog kreativnog procesa s beskonačnim mogućnostima MASCHINE i KOMPLETE.

Svaka skica popraćena je generativnom vizualnošću i ekskluzivnim, samostalnim pogledom na producentov kreativni postupak.

MASCHINE SVET

Istražite celu MASCHINE porodicu–integrirane softverske / hardverske sisteme za naprednu, intuitivnu proizvodnju kao i MASCHINE EXPANSIONS pružajući zvukove specifične za žanr.

SISTEMSKI ZAHTEVI

macOS 10.12, 10.13, 10.14 or 10.15 (poslednje ažuriranje), Intel Core i5, 4GB RAM

Windows 7, 8, or 10 (poslednji paket, samo 64-bit), Intel Core i5 ili ekvivalentni CPU, 4 GB RAM

Dodatni zahtevi

USB 2.0 Port, 9 GB slobodnog prostora na disku za MASCHINE softver i MASCHINE Library, 33 GB slobodnog prostora na disku za KOMPLETE 12 SELECT.

Internet veza i grafička kartica koja podržava OpenGL 2.1 ili noviji potrebne su da bi se preuzeo i aktivirao ovaj proizvod. Kada se jednom instalira i aktivira, proizvod se može koristiti i oflajn.

DODATNE INFORMACIJE

Podržani interfejsi: Stand-alone, VST2 (64-bit), Audio Units (64-bit), AAX 64, ASIO, CoreAudio, and WASAPI.

MASCHINE zahteva aktivaciju: Aktiviranje uz korišćenje serijskog broja koji se nalazi na papiru u kutiji.

U slučaju problema s grafikom, instalirajte najnovije upravljačke programe za vaš GPU. Ovo može biti potrebno čak i ako ih Windows prijavljuje kao ažurirane.

MASCHINE softver, MASCHINE Factory Library i KOMPLETE 12 SELECT dostupni su za preuzimanje nakon registracije – Internet veza i grafička kartica koja podržava OpenGL 2.1 ili noviji potrebne su za preuzimanje i aktiviranje softvera. Kada se instaliraju i aktiviraju, svi poroizvodi se mogu koristiti oflajn.

DIMENZIJE I TEŽINA

Širina: 320 mm / 12.6", Dužina: 295 mm / 11.6", Visina: 30 mm / 1.2", Težina 2.7 kg / 5,9 lbs

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE HARDVERA

64 raznobojna, osvetljena step matrix dugmića

8 Touch Strips sa indikatorom u više boja u realnom vremenu, multi touch (Smart Strip funkcionalnost)

8 raznobojnih grupnih dugmića i 8 raznobojnih scenskih dugmića

31 dugme sa pozadinskim osvetljenjem

1 push enkoder osetljiv na dodir

1 PAD za usmeravanje sa pozadinskim osvetljenjem

1 ulaz za nožni prekidač

USB 2.0, 3.0

Kensington lock

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

AKAI XR20

29.880,00 rsd.
Dodaj u korpu