Pozovite: +381 11 3347 442  
+
×

NOVATION Launchkey 25 MK2

Šifra: 12077
Na stanju
Regularna cena:
17.880,00 rsd.
Cena za gotovinu (Keš):
Cena za kupovinu na rate:
Cena za gotovinu (Keš):
13.440,00 rsd.
Iznos rate:
Ušteda : 4.440,00 rsd.
Prikazana cena je za komad.
Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Garantujemo najnižu cenu na tržištu!
U slučaju da pronadjete isti proizvod po povoljnijoj ceni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
bestprice@player.rs

Opcija:

Ključni kontroler klavijature sa svime što Vam je potrebno da biste pravili muziku, sarađujete i svirate sa Ableton Live

Launchkey je naš kontroler MIDI klavijature lak za korišćenje. Sigurno je najbrži i najlakši način da se proizvodi i izvodi muzika, posebno u Ableton Live – jer smo ih dizajnirali posebno za tu svrhu. Samo se uključite putem USB-a i dirke, fejderi, tasteri i pedovi odmah oživljavaju, omogućavajući Vam direktnu kontrolu Vaše tastature, instrumenata, efekata i miksete.

Naravno, ukoliko ne koristite Ableton, automatski će se mapirati na neki drugi muzički softver.

Sve što Vam je potrebno

Svi Launchkey kontroleri dolaze sa Loopmasters zvukovima, Bass Station i V-Station sintisajzerom od Novation-a i Vašim izborom jednog od Addictive Keys pro-grade instrumenata sa virtuelnom tastaturom. Besplatni časovi sa Melodics pomažu Vam da svirate bubnjeve sa Vašeg peda kao i da poboljšate svoje veštine na tastaturi da biste bolje svirali.  Uz Ableton Live Lite 9, ovaj softver Vam daje veliku inspiraciju za stvaranje nove muzike i sviranje uživo sa Vašom opremom.

Svirajte sa osećajem

Srce svakog MIDI kontrolera klavijature je sama klavijatura. Launchkey sintisajzerska klavijatura je laka, brza i veoma laka za sviranje, ali je i osetljiva na dodir tako da možete da kreirate zaista ekspresivna izvođenja. Možete da birate između verzija sa 25, 49 i 61 notom, zavisno od toga da li želite nosivost ili praktičnost.

Preuzmite kontrolu nad Ableton Live

Što manje vremena provedete sa Vašim mišem, više će Vam ostati vremena za pravljenje muzike. Ukoliko želite trenutnu kontrolu nad Vašom klavijaturom, instrumentima i efektima, treba da koristite  MIDI kontroler klavijature koji odmah i automatski integriše sa Ableton Live.

Melodics je inovativna aplikacija za učenje za Vaš desktop koji podiže Vaš rad sa Novation Launchkey na potpuno novi nivo.

Udružili smo se sa Melodics-om kako bismo Launchkey korisnicima dali specijalnu ponudu, uključujući besplatne časove i velike popuste na pretplate na Melodics.

Iako je dizajniran sa ciljem da liči na Ableton Live, Launchkey takođe radi sa bilo kojim HUI-kompatibilnim DAW-om. Prvoklasni kvalitet sintisajzerske klavijature i RGB pedovi sa pozadinskim osvetljenjem čine da sviranje virtuelnih sintisazjera, semplera i ritam mašina bude kao san, dok čvrsti slajderi, tasteri i dugmad omogućavaju taktilnu misker kontrolu, koja se automatski konfiguriše putem via InControl.

Pravite lako bitove i aktivirajte loop-ove

16 RGB pedova omogućavaju boje snimaka koje se podudaraju sa fidbekom kako bi se poboljšao Vaš proces rada, omogućavajući Vam da stvarate i puštate snimke, aktivirate semplove, kontrolišete FX efekte i još mnogo toga; sve dok svirate po dirkama. Takođe su osetljive na dodir, tako da stvarno možete da dodate osećaj Vašim ritmovima.

Podesite i miksujte svoje trake

Launchkey je dizajniran tako da Vam omogućava da oblikujete Vaš zvuk kako god želite. Osam rotirajućih taster su veoma čvrsti, dizajnirani tako da Vam ulivaju poverenje kada podešavate Vaše instrumente i efekte. Verzije sa 49 i 6 notom daju Vam direktnu kontrolu i Vaše miksete,  sa devet posvećenih fejdera. Za koliko god kontrola da se odlučite, one će se sve integrisati  besprekorno i automatski sa Ableton Live, i mogu se ponovo dodeliti na bilo šta.

Kontrolišite sav najznačajniji softver

Vaš izbor muzičkog softvera od suštinske je važnosti za Vašu kreativnost. Iako smo dizajnirali  Launchkey za Ableton Live, njegovi pedovi, dugmići, fejderi i tasteri uzimaju kontrolu i nad svim drugim bitnim muzičkim softverom, uz korišćenje InControl-a.

Počnite odmah

Launchkey se u potpunosti napaja preko USB-a i usklađen je sa svojom klasom, tako da radi odmah bez potrebe za strujnim napajanjem ili drajverima za Mac ili PC. Takođe, dolazi sa svime što Vam je potrebno da biste počeli da stvarate elektronsku muziku.

Pomaže Vam da pronađete svoj zvuk

Pravljenje muzike je putovanje, a mi uvek tražimo nove načine da Vas inspirišemo. Iz tog razloga smo stvorili Sound Collective. Obezbedićemo Vam besplatne verzije najinovativnijih softverskih instrumenata i kreativne digitalne efekte (FX) od programera kojima se divimo, kao i popuste kako bismo Vam pomogli da dobijete najbolje od softvera, kojem Novation korisnici imaju ekskluzivan pristup. Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na svoj Novation gear i jedna ponuda će se pojaviti na Vašem Novation nalogu svakih par meseci. 

Addictive Keys

Addictive Keys je virtuelni instrument od XLN Audio koji je na raspolaganju kada registrujete Vaš kontroler klavijature na Launchpad Pro. Puna licenca je dostupna za postojeće i nove korisnike.

Loopmasteri

Sada je proširen sa 1GB na neverovatnih 4GB, Loopmaster biblioteka  semplova koja je uključena u okviru svakog Novation proizvoda i odlikuje je profesionalni kvalitet, a sadrži loopove bez potrebe plaćanja autorskih prava i one-shot snimke.


Obuhvata sve savremene žanrove – od bluza, fanka i hip-hopa do basa, tehna i svih vrsta hausa – i sadrži veliki asortiman elektronske i akustične instrumentalizacije, a to je sve što je potrebno da počnete da pravite muziku već danas!

Svirajte sa osećajem

Sa 25, 49 ili 61 dirkom sintisajzerskog stila, osetljivim na dodir za lako stvaranje nastupa sa osećajem.

Dizajniran za Ableton Live

Povežite se odmah sa Ableton Live za brzo i lako stvaranje i izvođenje muzike.

Napravite bitove u veličanstvenoj RGB boji

16 RGB pedova osetljivih na dodir za fidbek koji se podudara sa bojama kada se puštaju snimci i stvaranje izražajnih bubnjarskih bitova.

Podesite i miksujte svoje trake

Devet fejdera (verzije sa 49 i 61notom) i 8 tastera za lako kontrolisanje miskete, instrumenata i efekata.

Kontrolišite sav najznačajniji softver

Dobićete automatsku direktnu kontrolu nad drugim muzičkim softverom koristeći InControl.

Uključite se i svirajte

Napajanje preko USB-a i u potpunosti usklađen sa svojom klasom, tako da radi odmah bez drajvera za Mac ili PC.

Pravite muziku odmah

Dolazi sa svime što Vam je potrebno da biste počeli da izvodite svoju muziku.  

Učite uz Melodics

Besplatni časovi za dirke i bubanj uz Melodics omogućavaju Vam da izvučete najviše iz Vašeg kontrolera direktno iz kutije.

Tehničke specifikacije

Hardverske specifikacije proizvoda

 • sintisajzerska lavijatura sa 25, 49 ili 61 notom osetljivom na dodir
 • 16 RGB bubanj pedova u bojama osetljivih na dodir sa pozadinskim osvetljenjem
 • 8 tastera
 • 9 slajdera (49 i 61 nota) 1 slider (25 nota)
 • 6 posvećenih transportnih kontrola
 • Pitch bend i modulacijski točkići
 • 2 oktave / dugmad za transponovanje
 • LED displej sa 7 segmenata i 3 karaktera
 • 2 trake / MIDI kanal dugmići
 • 8 mute / solo dugmića kao i toggle dugme (49 i 61 nota)
 • 3 InControl dugmića (49 i 61 nota) 2 InControl dugmića (25 nota)
 • 2 RGB okrugla dugmića u boji sa pozadinskim osvetljenjem
 • USB B 2.0
 • Soket za jednosmernu struju
 • Sustain pedala 1/4” džek ulaz
 • Kensington security slot

Uključen softver

 • Ableton Live Lite 9 — softver za moćno komponovanje i izvođenje  uživo  
 • Novation Bass Station softverski sintisajzer — virtuelna verzija Novation klasičnog bas sintisajzera.
 • Novation V-Station softverski sintisajzer — moćni virtuelni polifonični sintisajzer sa velikom količinom odličnih preseta.
 • Addictive Keys — pristup jednoj od četiri virtuelne klavijature  kada registrujete svoj prvi Novation ili Focusrite hardver.
 • Loopmasters loop-ovi i semplovi — 4GB sadržaja različitih žanrova.
 • Besplatni časovi klavijature od Melodics-a.

Softverska kompatibilnost

Ukoliko već imate Ableton Live to mora biti verzija 9 ili novija kako biste mogli da radite sa  Launchkey. Preporučujemo da se ažurirate na najnoviju verziju s obzirom da prethodne verzije  Ableton Live ne uključuju Launchkey integraciju za InControl. Launchkey će takođe raditi kao standardni MIDI kontroler.

Napajanje

 • U potpunosti USB napajanje na Mac-u ili PC-ju.
 • Kit za povezivanje kamere ili adapter za USB kameru su neophodni za korišćenje sa iOS uređajima (nije uključeno).  Napajanje strujom je takođe potrebno (nije uključeno).
 • Maksimalna potrošnja struje  9V DC 250mA 
  Struno napajanje nije uključeno

Dimenzije proizvoda

 • Launchkey 25: 450mm dužina x 270mm dubina x 90mm visina
 • Launchkey 49: 775mm dužina x 270mm dubina x 90mm visina
 • Launchkey 61: 940mm dužina x 270mm dubina x 90mm visina

Kompatibilnost sa operativnim sistemima

macOS 10.12 Sierra

Da

Mac OSX 10.11

Da

Mac OSX 10.10

Da

Mac OSX 10.9

Da

Windows 10

Da

Windows 8

Da

Windows 7

Da

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

NEKTAR Impact LX25

15.000,00 rsd.
Uskoro na stanju