Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 
+
×

Softube Console 1 MK2 - Kontroler

Šifra: 12044
Na stanju
Regularna cena:
77.880,00 rsd
44.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
53.880,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 24.000,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Futoški put 1, Novi Sad
  • Svetogorska 9, Beograd
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Zvuk. Radni proces. Kontrola.

Potpuno jedinstven hibrid hardvera i softvera, Console 1 daje najbolje iz oba sveta i redefiniše miksovanje u studiju zasnovanom na DAW-u. Brzo prelazite između numera i upravljajte EQ-om, kompresorom, gejtom i još mnogo toga. Miksujte sa zvukom uključene Solid State Logic SL 4000 E-serije Ili prilagodite svoje kanale prema vašim potrebama - na raspolaganju je preko 70 Console 1 spremnih plug-inova od Softube i Universal Audio.

SSL SL 4000 E-serije uključen

Dobićete Solid State Logic crunch i karakter, direktno iz kutije. Proširite svoje opcije uz kanalne trake i plug-inove od Softube i Universal Audio.

Miksujte brže i bolje

Console 1 ima jedinstveni i intuitivni proces rada  sa najboljilm funkcijama hardevera i softvera kao i softverskog miksovanja. Sa manje praktičnih ometanja, možete se fokusirati na muziku, a ne na tehnologiju.

Jedan taster

Sa jednom kontrolom po parametru, nije potrebno MIDI mapiranje. Console 1 radi sa svakim boljim DAW-om na tržištu direktno iz kutije i nudi ekstra duboku integraciju sa odabranim DAW-ovima.

 

"Console 1 omogućava mi neposredan osećaj analognog, bez gubljenja fleksibilnosti digitalnog sveta. Ona predstavlja centralni element moje hibridne sobe za miksovanje."

Michael Brauer

Sedam Grammy nagrada, The Rolling Stones, Bob Dylan, Paul McCartney, Coldplay

Moderni sistem za miksovanje

Console 1 ekosistem za miksovanje je toliko više od običnog DAW/plug-in kontrolera. To je efikasno, elegantno, moderno rešenje za miksovanje koje zvučni fantastično i koje kombinuje hardver i softver kako bi Vam pružila najbolje od oba sveta: svestranost, pristupačnu cenu i upotrebljivost miksovanja u kutiji, uz proces rada, osećaj i fokus koji može da pruži posvećeni hardver.

Console 1 može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa Console 1 Fader-om za pravo ‘complete desk’ iskustvo. Možete čak koristiti i višestruke Console 1 Fader jedinice kako bi izgradili idealni proces rada za vaš specifični studio.

Console 1 radi sa svim poznatijim DAW

Bez potrebe za MIDI mapiranjem ili dodeljivanjem,  Console 1 radi direktno iz kutije. Studio One, Cubase, Cakewalk/Sonar, Reaper, Logic Pro X, Ableton Live, Pro Tools, i još toga – svaki host koji može da radi sa VST, AU, ili AAX plug-in može da radi sa Console 1.

Neki hostovi nude dublju kompatibilnost, dopuštajući kontrolu DAW-a preko hardvera Console 1. Odaberite numere i kontrolišite njihovo panovanje, jačinu, sendove i direktnije sa hardvera. Ableton Live, Presonus Studio One, Steinberg Cubase, Cakewalk by BandLab/Sonar i Cockos Reaper su među njima, a ostali se redovno dodaju.  

70+ Softube i UAD plug-inovi su spremni za 'Console 1'

Dizajnirajte idealni desk za bilo koji miks, koji se svi mogu kontrolisati iz istog namenskog hardvera, bez mapiranja. Ako posedujete gejtove, kompresore, ili ekvilajzere od Softube ili Universal Audio, već gradite kolekciju fantastičnih opcija za vaše Console 1 mikseve.

Postoji više od 70 'Console 1 Ready' plug-inova. Imitacije klasičnog hardvera od Chandler Limited, Fairchild, Teletronix, Tube-Tech, Abbey Road Studios i mnogih drugih se mogu zameniti za određene odeljke Vaše Console 1 kanalne trake kako bi se stvorili podešeni procesni lanci na individualnim numerama, grupama ili preko celog miksa.  

Proširenja: dodajte još boja vašoj paleti

Kao dodatak uključenoj konzoli Solid State Logic SL 4000 E-series, nekoliko drugih kompletnih kanalnih traka je dostupno, sa EQ, kompresorom, gejtom i modeliranom saturacijom od originalnog analognog softvera. To znači da možete da imati nekoliko klasičnih analognih konzola u jednom studiju, u tren oka, sa istom potrošnjom struje i troškovima i nikakvom odgovornošću za održavanje.

Tretirajte svoje numere sa izuzetnom jasnoćom i širinom opsega na konzoli SSL XL 9000 K serije, ili toplinom i težinom britanske klase A. Dobijte veliki smeli moderni rok zvuk iz američke klase A, ili dodajte glatku kremastu boju uz Summit Audio Grand Channel. Sve se to može dodati univerzalno kroz projekat ili selektivno numeru po numeru. Miksujte žice i vokale sa jednim deskom, a ritam sekciju sa drugim. Do Vas je!

Nagrade

"Ja koristim Console 1 za skoro sve što radim, i odlično odgovara mom procesu rada."

Pete Townshend

Rok legenda

Ukratko

  • Jedinstveni centralni element za svaki studio zasnovan na DAW.
  • Radi sa svim poznatijim DAW-ovima.
  • Uključena sofverska emulacija konzole Solid State Logic's SL 4000 E-series.
  • 70+ plug-inova od Softube i Universal Audio su 'Console 1 Ready'.
  • Dostupne su dodatne analogno modelovane prvoklasne kanalne trake.
  • Bez miša, bez mapiranja, bez gnjavaže.
  • Hardver prvoklasnog kvaliteta.
  • Kontrolišite numere sa UA Apollo interfejsima koristeći režim Apollo Central.
  • Štedi vreme, poboljšava proces rada i pomaže vam da donesete bolje odluke u pogledu miksovanja.
  • Daleko fizički intuitivnije od miksovanja sa mišom, slušaćete više i slušati bolje uz Console 1.




 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi