Pozovite: +381 11 3347 442  
+
×

NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR KONTROL S2 MK3

Šifra: 12920
Na stanju
Regularna cena:
40.800,00 rsd.
Cena za gotovinu (Keš):
Cena za kupovinu na rate:
Cena za gotovinu (Keš):
31.080,00 rsd.
25.900,00 rsd. (Bez PDV-a)
Iznos rate:
Ušteda : 9.720,00 rsd.
Prikazana cena je za komad.
Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Garantujemo najnižu cenu na tržištu!
U slučaju da pronadjete isti proizvod po povoljnijoj ceni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
bestprice@player.rs

Opcija:
Najbolja kupovina

NASTUPAJTE BILO GDE SA DVOKANALNIM DJ KONTROLEROM

Sve što Vam je potrebno da miksujete Vašu muziku u setapu koji možete da nosite svuda sa sobom

Koristite profesionalne funkcije kao što su Mixer FX, Hotcues i loop kontrole u standardnom klupskom formatu

Uključite se i svirajte i brzo zavrtite uz TRAKTOR PRO 3 i TRAKTOR DJ 2

 

PRENOSIVOST KUĆNE ŽURKE I KLUPSKI IZGLED  

Bez obzira na to da li Vaš stil definišu jaki basevi, iseckani sintovi ili peak-time premotavanje unazad, TRAKTOR KONTROL S2 ima sve što je potrebno da se vaš miks dogodi. Zauzmite dva deka i budite kreativni pomoću alatki koje se lako koriste kao što su looping, bit sinkovanje i klupski efekti.

 

NAPRAVITE PLEJLISTU ZA PODIJUM U TRENUTKU

Pretvorite muziku koju slušate u setove koje svirate, uz racionalizovani interfejs koji spajanje numera čini lakim. Priključite se, uskladite nekoliko omiljenih numera i miksujte gde god da se nalazite. Možete da prepustite bitmečing TRAKTOR-u, tako da imate više vremena da odaberete melodije koje odgovaraju atmosferi, eksperimentišete sa FX-om, koristite loopove za remiks i da odredite sopstveni zvuk. Bez obzira da li ste na kućnoj zabavi, baru ili u klubu, možete da napravite mikseve koji će Vas pokrenuti.

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO. GDE GOD VAM JE POTREBNO.

Napravite svoje mikseve ultra brzo: pripremite sledeću numeru, pronađite cue point, isecite kick i ubacite reverb. Lako pristušite izražajnim efektima i esencijalnim kontrolama za seckanje, pauze i besprekorne prelaze. Ubacite zvuk u glavu kroz u zvučnike u nekoliko sekundi.

SKREČUJTE. SPINUJTE. SKLIZNITE.

Ako je vaš stil vrlo praktičan, pružili smo Vam veliki džog-tanjir sa kojim ćete se igrati. Koristite ga za beatmaching numera - gurnite dek napred ili nazad pomoću džog-tanjira kako biste dobili numeru u sinhronizaciji, koristite gornju ploču osetljivu na dodir da biste pronašli početni položaj ili čak da je vratite nazad za premotavanje unapred. Zato što su veći, guranje, skrečovanje i skrolovanje je još lakše.

EDITUJTE I REEDITUJTE  SA LOOPOVIMA I HOTKJUOVIMA

Kako kažu, vreme je sve. Preskočite na različite delove numere sa cue tačkama, u zavisnosti od toga šta je masi potrebno. Budući da je svaki dodeljen jednom od osam pedova na svakom deku, možete da ih svirate kao instrument za ozbiljno seckanje. Koristite loopove za duže mikseve ili za više vremena za eksperimentisanje. Sve će uvek biti u sinhronizaciji sa ritmom, tako da nikad nećete izgubiti groove.

NEKA MIXER FX BUDE VAŠE TAJNO ORUŽJE

Napravili ste savršenu plejlistu, ali to što se događa između vaših numera može sve da promeni. Izgradite uzbudljive prelaze sa kontrolom novog FX Miksera jednim dodirom na svakom kanalu. Otvorite veliki reverb, remiksovani dilej ili glatki filter da bi Vaše numere iskakale tokom miksa. Izaberite između osam klupskih efekata i tri filtera i koristite najviše četiri istovremeno sa namenskom kontrolom Mikser FX.

TRAKTOR PRO 3 AND TRAKTOR DJ 2 INCLUDED

Zavrtite odmah na punoj verziji našeg najboljeg DJ softvera TRAKTOR PRO 3 koji se koristi na najvećim svetskim stejdževima.  Pronađite intuitivne profesionalne alatke koje Vam brzo mogu pomoći da definišete svoj stil.

TRAKTOR DJ 2 je naša besplatna DJ aplikacija za iPad i desktop – odlična za upuštanje u DJing sa radnim procesom koji je vrlo brz i savršen za S2. SoundCloud Go+ integracija, preporuke za numere, kao i interfejs veoma lak za korišćenje znači da svako može da miksuje numere koje voli.  

ČETIRI DEKA

Miksujte numere, žive inpute, remiks dekove, stemove i loop-ove na do četiri deka kako bi se stvorio jedinstveni zvuk.

RITMIČKO SINKOVANJE

Automatski bitgridovi i bitmečing drže sve sinkovano dajući Vam više vremena da budete kreativni sa Vašim miksom.

KJUING

Skočite između pauze i dropova ili miksujte u numeri tačno tamo gde želite.

LOOPING

Pokrenite loop-ove za produžene mikseve, manipulaciju numerama i reeditovanje.

FLUX MOD

Budite samouvereni dok seckate, pravite pauze i bekspinove bez gubljenja pozicije na vašoj numeri.

FX SUITE

Od brišućih filtera do dubinskih dileja: stvorite atmosferu sa preko 40 efekata sinhronizovanih u ritmu u beskrajnim kombinacijama.

MIXER FX

Lako stvorite velike dropove, dramatična uspinjanja i glatke prelaze sa posvećenim FX na jedno dugme.

PODESIVI LEJAUT

Vidite samo alatke koje su Vam potrebne za Vaš sopstveni DJ stil sa fleksibilnim korisničkim interfejsom.

UKLJUČITE SE I SVIRAJTE. BILO GDE.

Iz kutije direktno u miks. Integrisani 24-bit / 48-kHz audio interfejs i USB napajanje

znači da je S2 spreman za miksovanje gde god da se nalazite. Stereo line i 3.5mm TRS izlazi

znače da možete da se prikačite na klupske zvučne sisteme kao i za prenosive setape. Povežite slušalice uz pomoć izlaza za monitoring od 3.5mm. Povežite mikrofon uz pomoć TRS ulaza od 6.3mm. iOS port čini TRAKTOR KONTROL S2 spremnim za pokretni DJing uz TRAKTOR DJ 2.

ŠTA JE NOVO?

VIŠE PEDOVA

Savršen način da stvarno unapredite svoje miksovanje, sa osam RGB jastučića na svakom deku. Pređite tačno na deo koji svi znaju postavljanjem i pokretanjem cue tačaka ili ubacite sopstvene delove sa semplovima na Remix dek.

VEĆI DŽOG TANJIRI

Veliki, džog tanjiri osetljivi na dodir omogućavaju Vam da radite kjuing, skrečujete i slažete numere preciznije – da ne pominjemo bolje bekspin performanse. To znači i više zabave pri pravljenju muzike.

NOVI DIZAJN

Poznati raspored za klupski standard, gde god da krenete. Pretražujte numere, prilagođavajte beatgridove, koristite efekte i funkcije kao što je Flux Mode, direktno na TRAKTOR KONTROL S2. Sve što vam je potrebno za kreativne mikseve na dohvat ruke.

 

MIXER FX

Povećajte svoje prelaze sa novim Mixer FX-om: Secite bas sa filterom umesto EQ-a za rezonantne udarce ili nabavite kontračinele sa dilejom. Izbor osam efekata i tri filtera osigurava vam da uvek imate prave alate za upotrebu.

 

DETALJNIJE O SOFTVERU

TRAKTOR PRO 3

Od udaranja palicama do ponoćnih eksperimentisanja u glavnoj sobi. Pomoću intuitivnih i moćnih alata za istraživanje zvučnih pejzaža, TRAKTOR PRO 3 omogućava bilo koji miks.

 

SINK KOJI NIKAD NE PRESKAČE BIT

For miksovanje petlji, lupova, korišćenje Flux Moda i više. Hit Sinc i TRAKTOR drže elemente Vašeg miksa savršeno složene. Ovo je posebno dobro za više naprednih tehnika kao što je trigerovanje dodatnih lupova i semplova, ili za sinkovanje eksterne opreme sa Vašim TRAKTOR setapom preko MIDI ili Ableton Linka.

LOOP, SKOK I ŽONGLIRANJE

Zaista napravite miks po svom. Koristite jastučiće na TRAKTOR hardveru da žonglirate Hotcues-om ili da skačete između dropova i i pauze da biste presekli i zaškripali svoje numere. Klikni i pomični enkoderi omogućuju vam brzo ponovno uređivanje u toplini trenutka. Uz bitsink, vodeći u industriji, TRAKTOR-ovi skokovi i petlje su uvek potpuno neprimetni.

FULL FX SUITE

Od kratkih bubnjeva do vokala ispranih reverbom - efekti u TRAKTOR-u omogućavaju vam da stvorite zvučne snimke koji su izvan ovog sveta. Pozovite preko 40 prilagodljivih dekova FX-a koji se kreću od suptilnih bit-shiftova do potpunog zvučnog uništavanja. Razvili smo novi Mikser FX za jednostavnu modulaciju koja zvuči moćno

PRILAGODITE SVOJ STIL MIKSOVANJA

Ako vam trebaju samo dva deka i ništa drugo, možete postaviti TRAKTOR da vam pokaže upravo to. Ako koristite spoljni ulaz, dekove sa 2 numere i Remix dek sa semplovima, možete prilagoditi TRAKTOR da to takođe prikazuje. Učinite da interfejs odgovara vašem stilu, tako da ćete na prvi pogled videti sve što vam treba.

PRO-GRADE ZVUK

TRAKTOR-ov audio motor rezultat je skoro dve decenije razvoja, a TRAKTOR PRO 3 vidi dodatno poboljšanje integrisanjem Elastique 3 istezanja vremena i poboljšanim master limiterom. To je zvuk koji je ispunio sve, od postavki zvučnika kućnih žurki do velikih klupskih sistema i festivalskih sistema.

PAMETNO PRIKUPLJANJE NUMERA

Efikasna kolekcija numera je ona koju možete koristiti bez razmišljanja, tako da možete držati glavu u miksu. Brzo pronađite numere za koje znate da će delovati na publiku tako što ćete strukturirati biblioteku na način koji vama odgovara. Filtrirajte prema vrsti zapisa da biste lako pronašli Remix Sets i Stems numere i napravili liste.

 

REMIX DEKOVI I STEMOVI

Prebacite svoj set iz DJ-inga u izvođenjE uživo. Učitajte semplove ili petlje unutar Remix deka i aktivirajte ih da bi proširili zvučnu paletu Vašeg miksa. Stemovi vam omogućavaju da pojedinačno radite sa delovima numere za jedinstvene i spontane prerade - koristite vokalni stem i uparite ga sa novom pauzom kako biste stvorili novi edit koji masa neće čuti na drugom mestu.

SISTEMSKI ZAHTEVI

macOS 10.12, 10.13, 10.14, 10.15 (poslednji apdejt), Intel Core i5, 4 GB RAM

Windows 10 verzija 1803 ili novija (64 Bit), Intel Core i5 ili ekvivalentni CPU, 4 GB RAM

PODRŽANI AUDIO FORMATI

MP3, WAV, AIFF, Audio-CD, FLAC, Ogg Vorbis, non-DRM AAC

OPŠTE

Monitor sa 1280 x 800 rezolucijom ekrana, USB 2.0, 1 GB slobodnog prostora na disku. Internet veza i grafička kartica koja podržava OpenGL 2.1 ili njegovu noviju verziju potrebni su da bi se preuzeo i aktivirao TRAKTOR softver. Kada se jednom instalira i aktivira, svi proizvodi se mogu koristiti offline.

DIMENZIJE

486mm / 265mm / 59mm

19.13" / 10.43" / 2.32"

HARDVERSKE SPECIFIKACIJE

AUDIO ULAZI

Kanali:   2

Bit Rezolucija:    24-bit

Brzina semplova:              44.1/48 kHz

MIKROFONSKI ULAZ: (1/4" / 6.3 MM TRS)

Full Scale Level: -30… -10dBU @ 1 kHz

DNR (a-otežani)@ 1 kHz:               89dB

THD+N @ 1KHz: <0.1 %

Frekventni odziv: 80Hz-20kHz is +0.0 / -1.3 dB granična niska frekvencija

AUDIO IZLAZI (D/A)

Kanali:   4

Bit Rezolucija:    24-bit

Brzina semplova:              44.1/48 kHz

GLAVNI IZLAZI - 2 X STEREO OUT (LINE I 1/8" / 3.5 MM TRS)

Line Izlazi (RCA)

Maksimalni izlazni nivo: +1.0 dBu

DNR (a-otežani):              90dB

THD+N: <0.03%

Frekventni odziv:             20Hz-20kHz +/- 1.0 dB

Crosstalk @ 1kHz:            -80 dB

IZLAZ ZA SLUŠALICE

Stereo izlaz za slušalice (1/8" / 3.5 mm TRS)        

Maksimalni izlazni nivo: 45 mW @ 33 Ohm load

DNR (a-otežani):              98dB

THD+N: <0.1%

Frekventni odziv:             20Hz-20kHz +/- 1.0 dB

Crosstalk @ 1kHz:            -55 dB

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

ALLEN & HEATH Xone:K2

35.880,00 rsd.
Obavesti me

PIONEER DDJ-400

37.080,00 rsd. 40.800,00 rsd.
Dodaj u korpu

RELOOP Beatmix 2 MK2

29.880,00 rsd. 33.600,00 rsd.
Dodaj u korpu

NUMARK Mixtrack Platinum FX

31.860,00 rsd. 41.760,00 rsd.
Obavesti me

Reloop Ready

35.880,00 rsd. 42.000,00 rsd.
Dodaj u korpu
×