Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
 
+
×

Pioneer DDJ-XP2

Šifra: 15309
Na stanju
Regularna cena:
48.000,00 rsd
36.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
44.280,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 3.720,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Svetogorska 9, Beograd
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

PIONEER DDJ-XP2

Live kontroler (add-on) DDJ-XP2 za rekordbox & Serato DJ Pro. Koji god program koristite, ovaj pouzdani DJ hardver će vam omogućiti da izvučete maksimalne performanse. Unapređeni DDJ-XP1 unosi funkcionalne novine u odnosu na original, bez nepotrebnih promena layout-a. Zadržan je i više nego solidan kvalitet (čvrstina) izrade, koji garantuju izdržljivost i dugotrajnost uređaja.

Robusni DDJ-XP2 poboljšaće vaš DJ setup sa 32 šarena Performance Pad-a, donoseći moćne kombinacije pod dodir vaših prstiju. Transport Mode-om ćete lako dodeliti kontrole poput 'play, cue, pitch up/down' izabranim dugmićima. 16 padova za singl mod (prvi izbor Serato DJ Pro-a), a tu su i 'Silent Cue' (instant vraćanje na tačan BPM na mutiranom deku) i 'Hot Cue points' mogućnosti. Kontrole Loop-ing sekcije preslikane sa kultnog DJM-S9 miksera doneće vam samouvereno vladanje situacijom tokom izvedbi, ili vežbanja/zabave u kućnim uslovima.

32 taktilna, raznobojna dugmeta od neklizajuće gume, napravljena su da traju.  Reagovaće i na blaži dodir, ali jednako dobro će trpeti i mnogo jače i energičnije udarce, koje donosi uzbuđenje (u)živog DJ seta, čak i ako se ponavljaju večerima, u nedogled!

Seratovi modovi  za 16 padova znače dodeljivanje dvostrukih funkcija za 8 dugmića po deku (poput Hot Cues ili Sampler modova), tako da ćete istovremeno moći da baratate i semplovima kao i sa Hot Cues.

*Uz Serato DVS Expansion Pack, uređaj može da se poveže i koristi i sa regularnim CDJ plejerima ili gramofonima.

Kompatibilan DJ softver: rekordbox, Serato DJ Pro

Zahtevnost sistema: Mac - macOS Mojave 10.14, macOS High Sierra 10.13, macOS Sierra 10.12 (latest updates); CPU - Intel® processor Core™ i7, i5 and i3; Memorija 4 GB RAM-a (ili više)

Šta je u kutiji:

DDJ-XP2, USB kabl, uputstvo za upotrebu, garantni list

Dimenzije:

333 mm x 42 mm x 235 mm, Težina: 1.5 kg

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

NOVATION CIRCUIT RHYTHM

43.080,00 rsd 47.880,00 rsd
Dodaj u korpu