Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 

MARSHALL AST1H-E HEAD + MARSHALL AST1-112-E CAB Paket

Šifra:
Regularna cena:
318.960,00 rsd
199.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
239.880,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 79.080,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:
Paket

MARSHALL AST1H-E HEAD + MARSHALL AST1-112-E CAB Paket

Astoria Classic head snage 30 watt je model koji će vas privući ako želite glasan, čist zvuk cevnog pojačala.

Izgled Astoria serije je jedinstven, specifičnog dizajna. Prednje strane karaktreriše savremeni izgled sa brušenim aluminijumom,  sa kvalitetnim prekidačima i indikatorima. Svi novi modeli imaju ručku za nošenje od kožne trake i čvrstu, izdržljivu konstrukciju koja će izdržati sve čemu je izloženo pojačalo koje se koristi na nastupima.

Astoria Classic je jednokanalno pojačalo koje će privući ljubitelje čistog zvuka koji žele glasan, čist cevni zvuk, kao i entuzijaste, ljubitelje ‘’boutique’’ pedala, koji ga smatraju savršenim čisto cevnim osnovom za njihov zvuk.  Ovo pojačalo takođe ima Power reduction za manju potrošnju struje  kojem se može pristupiti putem Master kontrole zvuka,  Edge kontrole za kontrolisanje koliko je taman ili svetao opšti zvuk,  kao i Sensitivity kontrolu u cilju pronalaska savršenog zvuka.

Za odličnu "glavu" potreban Vam je kabinet koji može da proizvede tonski kvalitet pri velikoj jačini zvuka.  Marshall AST1-112 Astoria 1x12 se u svemu podudara sa zvučnikom dimenzija 1 x 12 inča kod Astoria Classic modela, koji ima Celestion Creamback zvučno prilagođen zvučnik od 12 inča.

Solidni zvuk

Astoria serija je izrađena i dizajnirana sa stručnošću, napravljena i izgrađena prema najvišim mogućim standardima u Maršalovoj fabrici fabrici u Bletchley, Engleska. Srce Astorije izrađeno od čistih cevi čine ECC83 (12AX7) pretpojačalo, GZ34 za rektifikaciju i KT66 izlaznu cev, koja je bazirana na katodama i nema negativni fidbek – što je karakteristika mnogih klasičnih, vintidž pojačala.

Prepoznatljivih boja

Sva Astoria pojačala i kabineti imaju obojene, vintidž logo Marshall oznake od pleksiglasa koje su inspirisane retkim bordo logo oznakama  koje su se koristile veoma kratko tokom sredine šezdesetih godina i presvučene su obojenim vinilom: plavim i bež za model Dual, crvenim i bež za podešen (custom) i zelenim i bež za Classic. Možete dobiti i kabinet koji se uklapa ili odudara, na Vama je da odaberete.

Evo šta Marshall ima da kaže o Astoriji

ASTORIA SERIJA JE SINONIM ZA ČIST, SLOBODAN, VINTIDŽ ZVUK, OD GLASNOG, POTPUNO ČISTOG DO PLEMENITO ZASIĆENOG. Nova Astoria napravljena je ne samo za vrsne poznavaoce zvuka  koji žude za ručno lemljenim (direktnom vezom jedni za druge) cevnim zvukom, kvaliteta svetske klase i napravljenim s velikom pažnjom za detalj, već za one koji takođe žele savremene funkcije i funkcionalnost. U tom cilju, Astorija serija ima kanale koji se menjaju nožnim prekidačem, dobijaju Boost i FX Loop seriju, uz push/pull tonsko menjanje i smanjenu potrošnju struje. 

Pojačalo

Tip pojačala

Cevno

Izlazna snaga

30 W RMS

Kanali

1

Vrste cevi

3 x pretpojačalo 12AX7/ECC83
2 x snage 6L6GC/5881

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

MARSHALL 1959HW - Gitarsko pojačalo

239.880,00 rsd 267.480,00 rsd
Dodaj u korpu