Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD
Svetogorska 9: +381 11 3347 615
+381 11 3347 442
+381 11 3347 883
Sarajevska 68-70: +381 11 2688 067
+381 11 2688 068
+381 11 2688 069
Južni Bulevar 1a: +381 11 4065 432
+381 64 64 70 100
NOVI SAD
Futoški put 1: +381 21 3010 626
+381 21 3010 627
NIŠ
Pantelejska 53: +381 18 4200 878
+381 64 647 0101
BIJELJINA
Njegoševa 16: +387 55 209 104 +387 55 209 387 +387 66 224 417
ROLAND F 20 CB

ROLAND F 20 CB


Proizvođač: ROLAND F 20 CB
Dostupnost: Uskoro na stanju
Šifra Proizvoda: 72000
Prikazana cena je za komad.

Roland F-20 CB Digital Piano (bez stalka) Bogat, originalni zvuk SuperNAtural tehnologije inspiriše i najmlađe buduće pijaniste da istražuju i razvijaju svoj muzički izraz a sjajna klavijatura iz Rolandovih najboljih modela obezbeđuje osećaj sviranja na pravom koncertnom klaviru toliko važan za pravo muzičko obrazovanje. Pošto je digitalni instrument F-20 ima mnogo prednosti u odnosu na akustične klavire koje podstiču učenje i čine ga zanimljivim i čak zabavnim, kao što su na primer mogućnosti snimanja ili korišćenje metronoma...


call

F-20: Digitalni klavir


Pravi izbor za prvi klavir


Ako želite klavir za dete ili početnika F-20 je prava stvar. Rolandova poznata tehnologija po najpovoljnijoj ceni je najbolja ponuda u startnoj klasi instrumenata i omogućuje da se klavir počne učiti na pravi način. Bogat, originalni zvuk inspiriše i najmlađe buduće pijaniste da istražuju i razvijaju svoj muzički izraz a fina otežana klavijatura napravljena na osnovu Rolandovih najboljih modela obezbeđuje osećaj sviranja na pravom koncertnom klaviru toliko važan za pravo muzičko obrazovanje. Pošto je digitalni instrument F-20 ima mnogo prednosti u odnosu na akustične klavire koje podstiču učenje i čine ga zanimljivim i čak zabavnim, kao što su na primer mogućnosti snimanja ili korišćenje metronoma, ritamske pratnje i mnogo boja zvuka, ne samo klavira. Osim toga Roland je obezbedio besplatnu aplikaciju koja se pomoću iPhone, iPad ili iPod touch povezuje sa F-20 tako da postane još zabavnija opcija za decu da ih motiviše sa pesmama uz koje se može svirati.


Rolandova vrhunska tehnologija digitalnih klavira obezbeđuje najbolje performanse u klasi

  • Ivory Feel-G klavijatura sa Escapementom za originalni osećaj sviranja koncertnog klavira
  • Fantastični poznati SuperNATURALR Piano procesor zvuka iz Rolandovih vrhunskih klavira obezbeđuje bogat, ekspresivan zvuk najboljeg koncertnog klavira.
  • Svirajte uz omiljene pesme iz vašeg iPhone, iPad ili iPod touch-a pomoću besplatne Air Performer aplikacije
  • Razvijajte osnove slušanja i čitanja muzike sa beplatnom Piano Partner aplikacijom za iPad
  • Funkcija ritmova koju poseduje inteligentno prati vaše sviranje a na raspolaganju je širok izbor dodatnih boja zvuka kao što su orgulje, žičani instrumenti, gitare, glas hora itd.
  • Dual i Split modusi omogućuju da se levom i desnom rukom sviraju različite boje
  • Priključite USB memoriju da prekopirate songove koje ste snimili ili da svirate uz WAV i SMF pesme sa nje
  • Kompaktno drveno kućište je na raspolaganju u dve boje - crnoj i boji tamne orahovine, a na raspolaganju su i stalci u odgovarajućim bojama
  • Sa klavirom se dobija i DP-10 Damper Pedala koja omogućuje stalnu kontrolu i druge tradicionalne tehnike sviranja akustičnog klavira
  • Sa opcionim KSC-68 stalkom se dobija i kuka za slušalice


Vrhunski Rolandov kvalitet uz odličan odnos cene i kvaliteta


Iako je cena za početni model, F-20 poseduje zvuk, mogućnosti i performanse direktno nasleđene od Rolandovih vrhunskih klavira. Malih dimenzija, sa ugrađenim zvučnim sistemom uklapa se u bilo koje okruženje i lako ga je prebaciti iz jedne u drugu prostoriju. Prelepo drveno kućište je na raspolaganju u dve boje - crnoj ili boji tamne orahovine a vi izaberite onu koja odgovara vašem ukusu.


Pravi osećaj i zvuk se odražavaju u prenosu emocija u zvuk


Kvalitetan zvuk i osećaj sviranja koji su daleko bolji od bilo kojeg istrumenta u klasi obezbeđuju da F-20 ima solidne mogućnosti koje će vaše dete sigurno koristiti tokom mnogo godina muzičkog razvoja. Ivory Feel-G klavijatura sa Escapementom je nasledila funkcionalnost, izgled i teksturu najboljih Rolandovih klavijatura uz originalni osećaj sviranja koncertnog klavira koja omogućuje da se brzo i efikasno nauče osnovne tehnike sviranja. Svetski poznati SuperNATURAL zvuk iz najboljih Rolandovih klavira omogućuje učenicima da razvijaju svoje veštine uz bogatstvo tona i ekspresivnost vrhunskog akustičnog koncertnog klavira.


Air Performer i Piano Partner Aplikacije motivišu vas da svirate duže


Rolandove besplatne aplikacije za Apple iOS kompatibilne uređaje su sjajna motivacija koja će zainteresovati vaše dete da uči i vežba. Sa Air Performer aplikacijom može se svirati uz bilo koje pesme koje se bežično šalju sa iPhone, iPad ili iPod touch-a i reprodukuju kroz audio sistem F-20 klavira. U okviru Piano Partner aplikacije za iPad je i Flash Card, interaktivni muzički program koji će se svideti deci, kao i jednostavan grafički interfejs za izbor boja, songova i ritmova na F-20. Flash Card je aplikaicja koja razvija veštine slušanja i čitanja nota na zabavan način tako što podstiče dete da identifikuje note koje su prikazane na ekranu iPada i koje se čuju sa klavira, uz nagrade koje se dobijaju nakon pet uspešno rešenih zadataka. Ove aplikacije se mogu skinuti sa Apple App Store-a i olakšavaju korišćenje moderne tehnologije u razvoju muzičkih talenata kod dece.

*Bežična komunikacija je moguća samo preko Rolandovog WNA1100-RL Wireless USB Adaptera (koji se zasebno nabavlja) i wireless LAN access pointa sa Internet konekcijom.


Funkcija inteligentne pratnje pomaže u poboljšanju osećaja ritma


F-20 poseduje i ritmove koja omogućuje da dete iskusi muziku sa prekrasnom instrumentalnom pratnjom tako da se mogu zabavljati i istovremeno razvijati osećaj za tajming. Ovaj sjajan klavir automatski prati sviranje na klavijaturi sa akordima i ritmovima. Na raspolaganju je 32 stila pratnje koje pokrivaju različite žanrove i veoma ih je jednostavno izabrati preko panela ili Piano Partner aplikacije. Aplikacija omogućuje da se sviraju osnovni elementri pratnje (samo bubnjevi ili kombinacija bubnjeva i bas bubnjeva) bez drugih instrumenata pratnje.


Prednosti digitalnih instrumenata koje čine da je učenje zabavno i pravi užitak


Za razliku od akustičnih klavira koji zahtevaju redovno održavanje i štimanje, digitalni klavir se nikad ne mora štimati, pa vaše uživanje ne mora ničim da se prekida iz godine u godinu. F-20 poseduje i mnoštvo funkcija za vežbu i za zabavu, kao što su metronom, recorder za snimanje svog muziciranja i Twin Piano mod koji klavijaturu podeli na dva istovetna dela na kojim se može svirati u istoj oktavi. Jednostavno je i podesiti jačinu zvuka tako da odgovara prostoriji u kojoj se svira, ali se mogu koristiti i slušalice za sviranje samo za sopstveno zadovoljstvo. Sem toga ovaj klavir poseduje i izlaz preko kojeg se može priključiti na eksterni audio sistem ako se želi pokriti veći prostor. F-20 u sebi ima i zvuke električnih klavira, klavsena, orgulja, žičanih instrumenata, pa čak i sintesajzera pa se time drastično proširuju njegove mogućnosti.


Specifikacije

Klavijatura: 88 dirki Ivory Feel-G klavijatura
Osetljivost Key Touch: 3 nivoa, Fixna jačina
Modusi klavijature Whole
Dual (može se podešavati balans jačine zvuka)
Split (tačka podele, mogućnost podešavanja balansa)
Twin Piano
Generator zvuka
Zvuk klavira SuperNATURAL Piano
MIDI Format Podržava GM2, GS standarde
Maksimum polifon 128 nivoa
Boje
Klavir: 6
E.Piano: 7
Ostalo 22
Stretched tuning (Samo za zvuke klavira) Always On
Master Tuning 415.3 do 466.2 Hz (podesivo u koracima od 0.1 Hz)
Transponovanje -6 d o +5 (polunota)
Efekti
Ambience (Off, 1 do 4)
Brilliance (Mellow, Normal, Bright)
Samo za boje klavira: Rezonancija žica (Always On)
Damper rezonancija (Always On)
Key Off rezonancija (Always On)
Snimač
Part 1 part
Format snimanja Standard MIDI (Format 0)
Notni kapacitet oko 30,000 nota
Kontrole Song Select , Play/Stop , Rec , Tempo , Count-in , Mix Balance , All Song Play
Tempo 1/4 Note = 20 do 250
Rezolucija 120 tikova po 1/4 note
Metronom
Tempo 1/4 Note = 20 do 250
Beat 0/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 6/4
Audio Playback
Podržani format fajlova Audio Fajlovi (WAV 44.1 kHz / 16-bit Linear Format),
Kontrole Song Select , Play/Stop , Playback Speed
Interna memorija
Save Song Standard MIDI (Format 0)
Songovi: Max. 1 songova
Externa memorija USB Flash Memorija
Songovi: Max. 99 songova
Ritmova 32 vrst e
Kontrole Rhythm Select , Start/Stop , Tempo , Mix Balance
Tempo 1/4 Note = 10 do 250
Podržani formati songova Standard MIDI (Formati 0, 1 )
Rolandov originalni format (i-Format)
Audio Fajlovi (WAV 44.1 kHz / 16-bit Linear Format),
Format snimanja Standard MIDI (Format 0)
Ostalo
Interni Songovi 30 songova
Izlazna snaga 6 W x 2
Zvučnici 8 x 12 cm x 2
Jačina zvuka * Ova vrednost je merena na osnovu metoda zasnovanog na Roland tehničkom standardu.
Jezik Engleski
Kontrole Volume , Damper pedala (sa kontinualnom detekcijom)
Ostale funkcije Panel Lock , V-LINK , MIDI Visual Control , Tone Demo , Auto Off , Roland Wireless Connect (wireless LAN function *2) *2: Neophodan je Rolandov Wireless USB Adapter
Konektori DC IN ulaz , Konektor za pedalu , Izlazni džek Stereo mini (koristi se i za slušalice) , PHONES džek Stereo mini , USB Memory port USB Tipa A , USB COMPUTER port USB Type B
Napajanje Ispravljač
Snaga potrošača 9 W (od 2 do 18 W)
9 W: Prosečna potrošnja dok se klavir svira sa zvukom u centru stereo polja
2 W: Potrošnja nakon uključenja, bez sviranja
18 W: Izmerena potrošnja struje
Dodaci Uputstvo za upotrebu , Notni držač , Ispravljač , Strujni kabl za ispravljač , Damper pedala (sa kontinualnom detekcijom)
Opcioni dodaci (zasebno se prodaju) Specijalni stalak: KSC-68 (sa kukom za slušalice), Stalak za klavijaturu: KS-18Z, KS-12, Damper Pedala: DP-10, USB Flash Memory *3, Wireless USB Adapter: WNA1100-RL *3, *3: Koristite samo USB flash memoriju i Wireless USB Adapter od Rolanda. Ne možemo garantovati ispravan rad ako se koriste drugi proizvodi.
Dimenzije i težina (bez notnog držača:)
Širina 1282 mm
D ubina 296 mm
Visina 132 mm
Težina 20 kg
Dimenzije i težina (sa notnim držačem i stalkom KSC-68:)
Širina 1282 mm
D ubina 415 mm
Visina 916 mm
Težina 28 kg

 Nazad na kategoriju KLAVIJATURE