Pozovite: +381 11 3347 442  
+
×

CASIO PX-870 BK

Šifra: 12233
Na stanju
Regularna cena:
125.400,00 rsd.
Cena za gotovinu (Keš):
Cena za kupovinu na rate:
Cena za gotovinu (Keš):
107.880,00 rsd.
Iznos rate:
Ušteda : 17.520,00 rsd.
Prikazana cena je za komad.
Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Garantujemo najnižu cenu na tržištu!
U slučaju da pronadjete isti proizvod po povoljnijoj ceni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
bestprice@player.rs

Opcija:
Akcija!

NOVI DIZAJN I AUTENTIČAN ZVUK UPAKOVANI U JEDNO
Najbolji model u PRIVIA klasi kombinuje sva CASIO dostignuća AiR tehnologije u novi kompaktan dizajn.

RAZLIČITI TONOVI KONCERTNOG GRAND KLAVIRA

PX-870 se odlikuje potpuno novom projekcijom zvuka za poboljšano prirodno emitovanje zvuka. Detaljan damper zvuka i simulacija rezonancije žica omogućava realistično iskustvo grand koncertnog klavira. Dodatne mogućnosti, kao što su simulator pozicije poklopca, Volume Sync EQ, opcija EQ za slušalice i funkcija audio snimanja čine ovaj CASIO instrument kompaktnim čudom funkcionalnosti i akustike. Funkcija Concert Play takođe omogućava pijanisti da vežba i svira klavirske deonice uz pratnju orkestra.

Tehnologija zvuka

Do sada neviđena prirodna reprodukcija bogate izražajne snage i rezonancije akustičnog klavira

Višedimenzionalni izvor zvuka Morphing AiR

Karakteristike CASIO novorazvijenog višedimenzionalnog izvora zvuka Morphing AiR * odražavaju temeljnu pažnju na detalje u izražavanju bogatih, rezonantnih tonova svojstvenih klaviru. Kapacitet instalirane memorije je proširen kako bi se postiglo duže trajanje semplovanja i poboljšani kvalitet podataka talasnog oblika. Vremenske promene u tonu koje stvaraju zvuk koji biste očekivali samo od klavira, počevši od početnog zvuka i vodeći do prelepog produžetka dok zvuk na kraju ne nestane, reprodukuju se prirodno.

AiR = Acoustic and Intelligent Resonator

Projekcija zvuka

Novorazvijeni projekti zvučnog sistema zvuče nagore i nadole poput velikog klavira. Zvuk nije ograničen unutar instrumenta, već se prirodno propušta kroz zvučnike da bi se ostvarila duboka senzacija slušanja poput one koju proizvodi veliki klavir.

Sistem klavijature

Prirodan osećaj sviranja približava se osećaju pravog klavira koji pretvara misli muzičara u zvuk

Tri-senzorska skalirana Hammer Action klavijatura II, sa jedinstvenim tajmingom zvuka velikog klavira

Razlika između zvučnih struktura velikog klavira i digitalnog klavira pojavljuje se kao razlika u vremenu, od trenutka sviranja instrumenta do zvuka. Nova Scaled Hammer Action klavijatura II sa tri senzora reaguje ugrađivanjem sistema sa tri senzora koji uzastopno otkrivaju dodire dirki.

Tehnologija zvuka

Do sad neviđena prirodna reprodukcija bogate izražajne snage i rezonancije akustičnog klavira

Simulirajući osetljivo delikatan odjek i zaobljenu rezonancu povezanu sa klavirom

Višedimenzionalni izvor zvuka Morphing AiR

Karakteristike CASIO-ovog novorazvijenog višedimenzionalnog izvora zvuka Morphing AiR * odražavaju temeljnu pažnju usmerenu na detalje u izražavanju bogatih, rezonantnih tonova svojstvenih klaviru. Kapacitet instalirane memorije je proširen kako bi se postiglo duže trajanje semplovanja i poboljšani kvalitet podataka talasnog oblika. Vremenske promene u tonu koje stvaraju zvuk koji biste očekivali samo od klavira, počevši od početnog zvuka i vodeći do prelepog produžetka dok zvuk na kraju ne nestane, reprodukuju se prirodno. Čak i dužinom odjeka pijanista može po želji da kontroliše podešavanja dodirom, kao kod akustičnog klavira. Besprekorne varijacije koje kontinuirano reaguju na snagu iza svakog poteza, ne samo u pogledu jačine zvuka, već i u pogledu nijansi samog zvuka, kreću se od finog, nežnog (pianississimo) do intenzivnog, moćnog efekta (fortississimo). Svih 88 dirki u korporativnom stereo simulatoru rezonancije, više od toga, koji izuzetno realistično reprodukuje žice zvuka velikog klavira. Zadovoljstvo slušanja akustičnih promena može se postići otvaranjem poklopca poput klavira koji je instaliran na vrhunskim modelima (PX-860), a koji poseban fokus stavlja na kvalitet izlaza zvuka. Ova dostignuća predstavljaju neviđenu evoluciju izražajne snage digitalnog klavira u oblastima zvuka i rezonance.

 • * AiR = Akustični i inteligentni rezonator

Nova tehnologija semplovanja koja teži ultimativnoj izražajnoj snazi akustičnog klavira

[Memorija većeg kapaciteta]

Proširena memorija izvora zvuka za prirodniju reprodukciju originalnih zvukova

Akustički nivo postignut digitalnim klavirom određuje se kapacitetom memorije koja čuva zvuke nakon semplovanja. Nova memorija velikog kapaciteta, kapaciteta preko tri puta veća od naših prethodnih modela (linearno konvertovanih), instalirana je za višedimenzionalni izvor zvuka Morphing AiR. Kapacitet semplovanja podataka talasnih oblika dramatično se povećao, omogućavajući prirodnu reprodukciju delikatnih promena talasnih oblika povezanih sa koncertnim klavirima. Kvalitet zvuka i rezonanca postigli su zapanjujuću evoluciju, ostvarujući sposobnost stvaranja simultanih zvukova koji sadrže do 256 nota u vrhunskim modelima (PX-5S, PX-860).

[Kompresija zvuka bez gubitaka]

Digitalni klaviri obično kompresuju i snimaju podatke talasnog oblika zvuka u svoju ugrađenu memoriju. Ovi podaci se zatim proširuju i reprodukuju kada se opozovu. Kao i u slučaju komprimovanih audio podataka kao što je MP3, zato se reprodukovani zvuk jednostavno ne može izbeći pogoršanje u odnosu na originalni zvuk. Ali napredna tehnologija kompresije zvuka bez gubitaka usvojena za CASIO-ov višedimenzionalni izvor zvuka Morphing AiR omogućila je reprodukciju zvukova bez pogoršanja originalnog kvaliteta zvuka. To omogućava uživanje u muzičkim izvedbama sa akustikom koja je neizmerno bliža prirodnim zvucima klavira.

Simulator stereo rezonancije sa 88 DIRKI koji reprodukuje duboku akustičnu rezonancu klavira

Rezonanca žice

Zvuk koji proizvodi akustični klavir nije samo zvuk povezan sa pritisnutim dirkema. I druge žice sa frekvencijama usko povezanim sa onima koje proizvode zvukove takođe odjekuju, dodajući njihov zvuk dajući mu muziku jedinstveno bogatu rezonancu. U običnim digitalnim klavirima, ovaj efekat rezonancije gudača reprodukuje se virtuelno sa žicama. Multidimenzionalni izvor zvuka Morphing AiR zauzima drugačiji pristup usvajanjem String Resonance sistema koji uključuje stereo rezonantni simulator za svih 88 dirki. Rezonancija 88 dirki reprodukuje se u potpunosti i prirodno. Rezonancija ostvarena sviranjem jednog tona razlikuje se od rezonancije koja se ostvaruje sviranjem akorda kako bi se rezultirajuće varijacije rezonance reprodukovale na prirodan način. To čak omogućava muzičarima da postignu različite rezonance, kontrolišući ih po volji snagom dodira, a time i da ostvare performanse sa jedinstvenom izražajnošću akustičnog klavira.

 • * Samo za PX-5S i PX-860

[Otvaranje dizajna gornje ploče]

Spoljni dizajn modela PX-860 ima poklopac na vrhu koji se može otvoriti i zatvoriti. Otvaranje poklopca omogućava pijanistu da pušta muziku sa obilno raspršenim zvukom, slično onoj koju stvara veliki klavir sa otvorenim poklopcem.

 • * Samo za PX-860

[Tehnologija za izjednačavanje]

Sa akustičnim klavirom, vibracija žica se pojačava zvučnom pločom, stvarajući zvuk iz celog instrumenta. CASIO-ov novi sistem za izjednačavanje daje jedinstveni osećaj trodimenzionalne dubine i stvara prirodan zvučni prostor. Predstavlja još jedan napredak u potrazi za optimalnim zvukom i užitkom u sviranju.

[Rezonanca prigušivanja * 1]

Duboku, prelepu rezonancu koja je rezultat upotrebe pedale prigušivača takođe prirodno reprodukuje stereo rezonancijski simulator instaliran na svih 88 dirki, pristup koji se razlikuje od konvencionalne simulirane reprodukcije koja koristi obradu efekata. Pažnja do detalja ide toliko daleko da simulira rezonancu stvorenu podizanjem samih zaklopki kada se pritisne papučica. Kontinualno promenljivi sistem * 2 je usvojen za pedalu prigušivača, štaviše, reprodukujući čak i suptilne promene u odjeku koje nastaju kao odgovor na osetljiv pritisak koji se vrši delimičnim pritiskom pedale. Ovo omogućava muzičarima da koriste pedale kako bi postigli graciozno izražajne performanse.

 • * Modeli 1PX-860 nude 4 nivoa podešavanja. PX-5S model nudi 16 nivoa podešavanja.
 • * Samo 2PX-860

[Simulator poklopca *]

Jačina zvuka i zvuk zvuka proizvedenog uz veliki klavir menjaju se u zavisnosti od stepena do kojeg je poklopac otvoren ili zatvoren. Simulator poklopca simulira ove akustičke efekte digitalno. Pijanisti mogu da biraju između četiri postavke za otvaranje i zatvaranje pozornica i uživaju u puštanju muzike sa zvučnim efektom klavira po svom izboru.

 • * Samo za PX-860
 • * Simulator poklopca PX-5S služi kao DSP.
 • * Vrednost podešavanja simulatora poklopca ostaje nepromenjena, bez obzira da li je poklopac na telu klavira otvoren ili zatvoren. Istražene su i imitirane 4 faze otvaranja i zatvaranja poklopca velikog klavira.

Sistem klavijature

[Tri-senzorska Scaled Hammer Action Klavijatura II]

Razlika između zvučnih struktura velikog klavira i digitalnog klavira pojavljuje se kao razlika u vremenu, od trenutka sviranja instrumenta do zvuka. Nova tri-senzorska skalirana Hammer Action klavijatura II sa skalom reaguje ugrađivanjem sistema sa tri senzora koji uzastopno otkrivaju pritiske dirki. Ovo omogućava minutne varijacije u vremenu između otkrivanja pritiska dirki i stvaranja zvuka, u zavisnosti od brzine pritiska dirki. Senzorski sistem takođe omogućava neprekidan zvuk, čak i kada se dirka nije potpuno vratila u svoj položaj za mirovanje, što je karakteristika koja omogućava izvrsnu reprodukciju kada se ista nota udara više puta. Takođe, kao i kod velikog klavira, radni mehanizam se oslanja isključivo na težinu čekića, bez apsolutno upotrebljenih opruga, pružajući tako određeni odziv sviranja i gladak dodir. Dirke postaju sve teže kako zvuk postaje sve niži, a postupno sve lakši kako zvuk postaje sve veći, verno simulirajući ovu karakteristiku velikog klavira.

[Odziv čekića]

Veličine čekića koji udaraju u žice razlikuju se među raznim blokovima dirki u velikom klaviru. Vreme zvuka se posle toga neznatno razlikuje, čak i kada se dirke udaraju istom snagom. Novi sistem klavijature pažljivo reprodukuje ove razlike u vremenu stvaranja zvuka iz jednog registra u drugi. Čak simulira razlike u vremenu stvaranja zvuka u skladu sa silom kojom se udara dirka.

[Simulator isključivanja dirki *]

Dužine odjeka i izraza koje klavir proizvodi variraju u zavisnosti od brzine kojom otpuštaju prste nakon dodirivanja dirki. Novi sistem klavijature sadrži simulator dirki za isključivanje koji prirodno reprodukuje ove nijanse proistekle iz oslobađanja dirki. Rezultat su izraženi autentični odjeci koji se osećaju baš poput onih na klaviru.

 • * Samo PX-5S, samo PX-860

[Simulirane dirke od ebonovine i slonovače]

Simulirane dirke od ebonovine i slonovače nude luksuzni osećaj i teksturu, kao i glatki dodir klavirske klavijature. Detaljno završena presovana površina sprečava klizanje prsta zbog znoja i daje osećaj savršenog prianjanja vrha prsta, čak i tokom dužeg igranja.

Karakteristike

Funkcije performansi visokog nivoa koje poboljšavaju zadovoljstvo igranja

[Hall Simulator]

Funkcija Hall Simulator simulira različite akustične karakteristike svetski poznatih koncertnih dvorana, od čiste reverberacije sa izvanrednom tonalnom prozirnošću do slobodoumne, blistave reverberacije. Napredni sistem za izjednačavanje obezbeđuje pijanistu potpuno uživanje u vitalnom klavirskom zvuku.

 • * Samo za PX-860

[Koncertno sviranje]

Instalirani su visokokvalitetni audio snimci 10 izvođenja orkestra uživo. Pijanisti mogu da sviraju zajedno sa snimcima i uživaju u osećaju učešća u veličanstvenoj predstavi. Muzičke partiture koncerata su povezane.

 • * Samo za PX-860 i PX-760

Razne funkcije koje podržavaju lekcije i performanse

[Funkcije snimanja]

Pijanisti mogu odabrati jednu od dve funkcije snimanja, audio snimač ili MIDI snimač, u zavisnosti od njihove namene.

Audio rekorder

Pijanisti mogu da koriste snimač zvuka za snimanje sopstvenih performansi na USB fleš memoriji (prodaje se odvojeno). Budući da snimak koristi format podataka VAV datoteke, performanse se mogu reprodukovati * 1 sa CD kvalitetom zvuka ili na samom instrumentu ili na drugom uređaju kao što je kao računar, audio sistem ili prenosni muzički plejer. * Reprodukcija je moguća na uređajima kompatibilnim sa VAV datotekama.

 • * Samo za PX-5S, PX-860, PX-780M i PX-350M

MIDI snimač

Pijanisti takođe mogu da koriste ugrađenu memoriju klavira za snimanje svojih izvođenja. MIDI rekorder podržava snimanje zasebnih numera, omogućavajući pijanistima da dovrše kompozicije koje je teško svirati obe ruke tako što će prvo snimiti desni segment, a zatim snimiti levi segment na njemu.

 • * Šta je MIDI?
 • Slova MIDI označavaju Musical Instrument Digital Interface, što je naziv svetskog standarda za digitalne signale i konektore koji omogućava razmenu muzičkih podataka između muzičkih instrumenata i računara (mašina) različitih proizvođača.

[Layer and split]

Funkcija Layer omogućava pijanistima da preklapaju dve vrste tonova, dok funkcija razdvajanja omogućava razdvajanje tonova u niži i viši blok.

 • * Osim modela PX-5S

[Duet Mode]

Dirke levo i desno od centra na klavijaturi mogu se podesiti na isti tonski opseg. Ovaj Duet režim je pogodan kada dva muzičara, poput roditelja i deteta ili nastavnika i učenika, vežbaju zajedno.

 • * Osim modela PX-5S

[Metronom funkcija]

Metronom dobro dođe prilikom vežbanja klavira.

 • * Osim modela PX-5S

[Muzička biblioteka]

Raznovrsni ugrađeni muzički komadi mogu se reprodukovati ili za zadovoljstvo slušanja ili za upotrebu na časovima klavira. (Osim modela PX-5S i PX-350M. Zbirka muzičkih partitura u paketu. *)

 • * Neke muzičke partiture možda neće biti uključene zbog problema sa autorskim pravima.

[Operaciona brava]

Funkcija operativnog zaključavanja koristi se za zaključavanje dirki kako bi se sprečile nenamerne promene postavki.

[ Automatsko isključivanje ]

Automatsko isključivanje je praktična karakteristika koja sprečava rasipnu potrošnju električne energije automatskim isključivanjem napajanja kada tokom određenog vremenskog perioda nije izvršena nijedna operacija.

 • * Ilustracije i grafikoni su konceptualne slike samo u informativne svrhe.

Simulirane dirke od ebonovine i slonovače sa optimalnim vrhom prsta za lakše sviranje Simulirane dirke od ebonovine i slonovače nude luksuzni osećaj i teksturu, kao i glatki dodir klavirske klavijature. Detaljno završena presovana površina sprečava klizanje prsta zbog znoja i daje osećaj savršenog prianjanja vrha prsta, čak i tokom dužeg sviranja. Lid Simulator reprodukuje zvučne efekte koji su rezultat otvorenog poklopca Jačina i kvalitet zvuka se menjaju kada se poklopac na velikom klaviru podigne ili spusti. Simulator poklopca reprodukuje iste akustične efekte za poboljšano uživanje uz digitalni klavir. Akustični efekti otvaranja i zatvaranja poklopca simulirani su u detaljima. Zvuk klavira koji tražite dok svirate uvek je dostupan za uživanje odabirom stepena do kojeg se poklopac podiže ili spušta.________________________________________Neviđena evolucija digitalnog klaviraString rezonantni rezonator postiže duboku, bogatu rezonancu sa 88 dirki Zvuk koji proizvodi akustični klavir nije samo zvuk povezan sa pritisnutim dirkema. I druge žice sa frekvencijama usko povezanim sa onima koje proizvode zvukove takođe odjekuju, dodajući njihov zvuk dajući muzici jedinstveno bogatu rezonancu. U običnim digitalnim klavirima, ovaj efekat rezonancije gudača reprodukuje se virtuelno sa žicama. Međutim, višedimenzionalni izvor zvuka Morphing AiR zauzima drugačiji pristup usvajanjem sistema „rezonancije žica“ koji uključuje simulator stereo rezonancije za svih 88 dirki. Rezonancija 88 dirki reprodukuje se u potpunosti i prirodno. Rezonancija ostvarena sviranjem jednog tona razlikuje se od rezonancije koja se ostvaruje sviranjem akorda kako bi se rezultirajuće varijacije rezonance reprodukovale na prirodan način. To čak omogućava muzičarima da postignu različite rezonance, kontrolišući ih po volji snagom dodira, a time i da ostvare performanse sa jedinstvenom izražajnošću akustičnog klavira. Key Off Simulator reprodukuje tonske varijacije nastale otpuštanjem prsta Dužine odjeka i izraza koje klavir proizvodi variraju u zavisnosti od brzine kojom muzičari otpuštaju prste nakon dodirivanja dirki. Novi sistem klavijature sadrži simulator dirki za isključivanje koji prirodno reprodukuje ove nijanse proistekle iz oslobađanja dirki. Rezultat su izražene autentične odjeke koje se osećaju baš poput onih na klaviru. 

Damper Resonance * postizanje prirodnije lepše rezonancije od pedale

Duboku, prelepu rezonancu koja je rezultat upotrebe pedale prigušivača takođe prirodno reprodukuje stereo rezonantni simulator instaliran na svih 88 dirki, pristup koji se razlikuje od konvencionalne simulirane reprodukcije koja koristi obradu efekata. Pažnja do detalja ide toliko daleko da simulira rezonancu stvorenu podizanjem samih zaklopki kada se pritisne papučica. Usvojen je kontinuirano promenljivi sistem za pedalu prigušivača, štaviše, reprodukujući čak i suptilne promene u odjeku koje nastaju kao odgovor na osetljiv pritisak koji se vrši delimičnim pritiskom na pedalu. Ovo omogućava muzičarima da koriste pedale kako bi postigli graciozno izražajne performanse.

 • 4 nivoa podešavanja

Simulator hale

Funkcija Hall Simulator simulira različite akustične karakteristike svetski poznatih koncertnih dvorana, od čiste reverberacije sa izvanrednom tonalnom prozirnošću do slobodoumne, blistave reverberacije. Napredni sistem za izjednačavanje obezbeđuje pijanisti potpuno uživanje u vitalnom klavirskom zvuku.

Koncertno sviranje

Instalirani su visokokvalitetni audio snimci 10 izvođenja orkestra uživo. Pijanisti mogu da sviraju zajedno sa snimcima i uživaju u osećaju učešća u veličanstvenoj predstavi.

Režim za slušalice

Režim slušalica automatski stvara prostranu zvučnu sliku dok nosite slušalice, stvarajući osećaj sviranja akustičnog klavira. Zahvaljujući znatno poboljšanom iskustvu nošenja slušalica, pijanisti mogu uživati u prirodnoj svirci i osećaju zvučno polje tradicionalnog velikog klavira.

Volume Sync EQ

Volume Sync EQ je posebno koristan za tiho sviranje kod kuće i u drugim slučajevima kada želite da zvučnik zvučnika bude nizak. Ova funkcija balansira zvuk pri maloj jačini zvuka podešavanjem kvaliteta zvuka u niskom i visokom registru. Rezultat je stalno prijatno iskustvo sviranja, bez obzira na to gde je podešena jačina zvuka.

Svestrane karakteristike

 • Audio snimanje (44,1 kHz VAV format / do približno 25 min. Po pesmi)
 • 19 visokokvalitetnih tonova, uključujući stereo semplovane tonove velikog klavira
 • Digitalni efekti: Hall Simulator (4 tipa), Refren (4 tipa), Brilliance, DSP (unapred podešen za neke tonove)
 • Veza sa aplikacijom (Chordana Play za Piano Special Site)
 • Funkcija lekcije koja koristi 60 pesama iz muzičke biblioteke plus 10 pesama koje su učitali korisnici
 • Dugme GRAND PIANO, dugme ELEKTRIČNI PIANO 1
 • MIDI rekorder: 2 numere X 1 pesma, približno 5.000 nota
 • Port USB fleš diska
 • PHONO / IZLAZ: 2 (stereo standard)
 • AUTOMATSKO ISKLJUČIVANJE

 

Specifikacije

Klavijatura

Akciona klavijatura sa skaliranim čekićem sa 88 dirki

i tri senzora II

(Simulirane dirke od ebonovine i slonovače)

Odziv na dodir

3 nivoa osetljivosti, Off

Izvor zvuka

Izvor zvuka

Rezonanca žice, Rezonanca prigušivanja, Prigušivač buke,

Odziv čekića, simulator poklopca, simulator dirki,

Buka dirki AiR

Maximum Polyphony

256

Tonovi

19 ugrađenih tonova: Veliki klavir (koncert, blagi, svetao),

Moderni klavir, Rock klavir, Jazz klavir, Elec klavir 1,

Elec klavir 2, FM E. klavir, 60-ti E. klavir, čembalo,

Vibrafon, žice 1, žice 2, orgulje za cev,

Jazz Organ, Elec Organ 1, Elec Organ 2, 19 ugrađenih tonova: Veliki klavir (koncert, blagi, svetao),

Moderni klavir, Rock klavir, Jazz klavir, Električni klavir 1,

Električni klavir 2, FM E. klavir, 60-ti E. klavir, čembalo,

Vibrafon, žice 1, žice 2, cevne orgulje,

Jazz Organ, Elec Organ 1, Elec Organ 2,

19 ugrađenih tonova: Veliki klavir (koncert, blagi, svetao),Moderni klavir, Rock klavir, Jazz klavir, Elec klavir 1,Elec klavir 2, FM E. klavir, 60-ti E. klavir, čembalo,Vibrafon, žice 1, žice 2, cevne orgulje,Jazz orgulje, Električne orgulje 1, električne orgulje 2,

 BASS (niži)

Layer/Split

Layer (isključujući bas tonove), Split (samo basevi niskog opsega)

Digitalni efekti

Hall Simulator (4 vrste), hor (4 vrste),

Sjaj (-3 to 0 to 3), DSP (Preset za neke note)

Ugrađene melodije

10 Koncertno sviranje, 60 (muzička biblioteka)

Proširenje melodija

10 pesama (maks.) Do približno 90 KB/po pesmi

Funkcija lekcije

Part ON/OFF (Deo lekcije: desna ruka/leva ruka)

Metronom

Bitovi: 0 to 9 (Tempo opseg: četvrtina note = 20 to 255)

Snimač

MIDI Recorder] Približno 2 pesme x 1 pesma

Maksimalno 5.000 nota, snimanje / reprodukcija u realnom vremenu

[Audio snimanje] Maks. približno 99 pesama

25 min / pesma (44,1 kHz WAV format)

Ostale funkcije

 • Projekcija zvuka
 • • Režim slušalica
 • • Volume Sync EQ
 • • Veza sa aplikacijom
 • • Dugme GRAND PIANO, dugme ELEC PIANO 1
 • • Klizni poklopac klavijature
 • • Automatsko isključivanje: isključeno nakon približno
 • • 4 sata u praznom hodu (podrazumevano podešavanje)
 • • Duet Mode
 • • Pomak oktave: ± 2 oktave

Trasponovanje dirki

2 oktave
(-12 polutonova ~ 0 ~ +12 polutonova)

Kontrola podešavanja

A4 = 415.5 Hz ~ 440.0 Hz ~ 465.9 Hz

Pedale

3 pedale (damper, soft, sostenuto)
* damper = neprimetan rad

MIDI

Ovaj proizvod nije opremljen MIDI terminalima.

MIDI komunikacija između proizvoda i računara

vrši se pomoću USB porta.

Zvučnici

12 cm x 2, 4 cm x 2 (2-sistemski, 4-pojačalo)

Izlaz za pojačalo

20W + 20W

Input/Output Terminali

·         PHONES/OUTPUT x 2 (Stereo standard)

·         USB: type A, type B

·         Spoljno napajanje (24V DC)

* USB kabl (A-B type) potrebno je koristiti USB

terminal  za kompjutersko povezivanje.

Uslovi za napajanje

AC adapter: AD-E24250LW

Dimenzij (Š x D x V)

1,393 x 299 x 801 mm
(w/o stalak za note)

Težina

34.3 kg (w/o stalak za note)

Boja tela/zavrsni sloj

PX-870BK : završni sloj od braon drveta
PX-870WE : završni sloj od belog drveta
PX-870BN : hrastov zavrsni sloj

Uključena propratna oprema

AC adapter (AD-E24250LW), stalak za note

EAN kod

PX-870BK : 4971850362364
PX-870WE : 4971850362371
PX-870BN : 4971850362425

 

Uljučene  melodije

 • Nocturne Op.9-2
 • Fantaisie-Impromptu Op.66
 • Étude Op.10-3 "Chanson de l'adieu"
 • Étude Op.10-5 "Black Keys"
 • Étude Op.10-12 "Revolutionary"
 • Étude Op.25-9 "Butterflies"
 • Prélude Op.28-7
 • Valse Op.64-1 "Petit Chien"
 • Valse Op.64-2
 • Moments Musicaux 3
 • Impromptu Op.90-2
 • Marche Militaire 1 (Duet)
 • Frühlingslied [Lieder Ohne Worte Heft 5]
 • Fröhlicher Landmann [Album für die Jugend]
 • Von fremden Ländern und Menschen [Kinderszenen]
 • Träumerei [Kinderszenen]
 • Tambourin
 • Menuet BWV Anh.114 [Clavierbüchlein der Anna Magdalena Bach]
 • Inventio 1 BWV 772
 • Inventio 8 BWV 779
 • Inventio 13 BWV 784
 • Praeludium 1 BWV 846 [Das Wohltemperierte Klavier 1]
 • Le Coucou
 • Gavotte
 • Sonatina Op.36-1 1st Mov.
 • Sonatine Op.20-1 1st Mov.
 • Sonate K.545 1st Mov.
 • Sonate K.331 3rd Mov. "Turkish March"
 • Rondo K.485
 • Für Elise
 • Marcia alla Turca
 • Sonate Op.13 "Pathëtique" 1st Mov.
 • Sonate Op.13 "Pathëtique" 2nd Mov.
 • Sonate Op.13 "Pathëtique" 3rd Mov.
 • Sonate Op.27-2 "Moonlight" 1st Mov.
 • Rhapsodie 2
 • Waltz Op.39-15 (Duet)
 • Liebesträume 3
 • Blumenlied
 • La Prière d'une Vierge
 • Csikos Post
 • Humoresque Op.101-7
 • Melodie [Lyrische Stücke Heft 2]
 • Sicilienne Op.78
 • Berceuse [Dolly] (Duet)
 • Arabesque 1
 • La Fille aux Cheveux de Lin [Préludes]
 • Passepied [Suite bergamasque]
 • Gymnopédie 1
 • Je Te Veux
 • Salut d'Amour
 • The Entertainer
 • Maple Leaf Rag
 • L'arabesque [25 Etüden Op.100]
 • La Styrienne [25 Etüden Op.100]
 • Ave Maria [25 Etüden Op.100]
 • Le retour [25 Etüden Op.100]
 • La chevaleresque [25 Etüden Op.100]
 • 13 [Études de Mécanisme Op.849]
 • 26 [Études de Mécanisme Op.849]

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

CASIO AP-470BK

119.880,00 rsd. 131.880,00 rsd.
Dodaj u korpu

CASIO AP-470BN

119.880,00 rsd. 131.880,00 rsd.
Uskoro na stanju

CASIO AP-470WE

119.880,00 rsd. 131.880,00 rsd.
Dodaj u korpu

CASIO PX-870BN

107.880,00 rsd. 125.400,00 rsd.
Dodaj u korpu

CASIO PX-870 WH

107.880,00 rsd. 125.400,00 rsd.
Dodaj u korpu