Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 

NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE KONTROL M32 - Midi Klavijatura

Šifra: 13343
Na stanju
Regularna cena:
16.800,00 rsd
11.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
14.280,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 2.520,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Futoški put 1, Novi Sad
  • Cara Dušana 85, Niš
  • Svetogorska 9, Beograd
  • Centralni magacin
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

MIKRO KONTROLER KLAVIJATURA

32 kompaktne dirke koje kontrolišu sve Vaše instrumente i  efekte

Elegantan i solidan dizajn, opremljen profesionalnim produkcionim sadržajem

Dolazi uz moćan softverski paket, uključujući sintisajzere, baseve, bubnjeve, efekte, effects – kao i Ableton Live 10 Lite

NAŠA NAJMANJA KLAVIJATURA DO SADA

KOMPLETE KONTROL M32 Ima sve što možete da Vam zatreba prilikom izrade muzike. Njene  32 velike dirke ne samo da vam daju veliku mogućnost sviranja, već i kompaktan način da izrazite svoju kreativnost. U kombinaciji sa inovativnim softverom, pametnim funkcijama za reprodukovanje i nesmetnom integracijom, dobićete intuitivnu kontrolu nad svim svojim instrumentima, efektima, lupovima i semplovima – direktno sa klavijature.

BOGATO OPEMLJEN, SPREMAN ZA PUT

Inspiracija može doći u svakom trenutku, tako da morate brzo da zabeležite voje ideje, gde god da se nalazite. KOMPLETE KONTROL M32 je savršen jer može da se priključi i da se svira svuda. Lak je za postavljanje, lako se pakuje, ne samo da se uklapa u Vaš proces rada, već i u Vaš životni stil. Ako želite da napravite numere u pokretu ili da kreirate kompaktan studijski setap – sada imate savršene dirke koje odgovaraju Vašim potrebama. Lagana i spremna za pokret, gde će Vas Vaša muzika odvesti?

IZNESITE RAD VAN VAŠEG USTALJENOG PROCESA RADA

Ne postoji ispravan ili pogrešan put koji treba slediti kada se radi o pravljenju muzike  - u tome je njena lepota.  Šta god da Vam odgovara, KOMPLETE KONTROL M32 ima alatke koje su Vam potrebne na svakom koraku, od prve note do završetka numere.

PRONAĐITE BRŽE ZVUKOVE

KOMPLETE KONTROL softver olakšava pretraživanje zahvaljujući organizaciji i označavanju svih vaših KOMPLETE i NKS instrumenata i efekata, omogućavajući vam da čujete svaki predložak prilikom skrolovanja. Zahvaljujući Sounds.com, sada imate preko milion lupova i semplova koje treba da otkrijete. Koristeći KOMPLETE KONTROL, sve se prikuplja u jedan pretraživač – tako da je pretraživanje po folderima u potrazi za zvukovima stvar koja odlazi u prošlost.

PODESITE PREMA VAŠEM UKUSU

Našli ste taj neuhvatljivi zvuk, sada želite da prilagodite njegove parametre tako da odgovaraju Vašem stilu, direktno sa klavijature. Imate sreće. U realnom vremenu možete da koristite OLED displej, dugmiće za prikaz osetljive na dodir kako biste fino podesetili Vaše ključne zvučne parametre. Svi Vaši KOMPLETE i NKS instrumenti i efekti su unapred mapirani na KOMPLETE KONTROL hardver od strane ljudi koji su ih dizajnirali – tako da znate da ste u dobrim rukama.

SVIRAJTE PAMETNO

Smart Play odnosno pametna reprodukcija može da pomogne da se izrazite uz pomoć tehnika kojima još niste ovladali - kao što su harmonije, skale i arpeđa. Mapirajte klavijaturu na više različitih skala ili svirajte harmonske progresije i arpeđa, lako sa jednom dirkom. Za iskusnije proizvođače, pametna reprodukcija Vam omogućava da se igrate negde izvan svoje zone komfora, dopuštajući da Vas muzika odvede u novom smeru. U svakom slučaju, mnogo je zabavno. 

POKRENITI VAŠU DIGITALNU AUDIO RADNU STANICU, SA VAŠIH DIRKI

Prenesite Vaše ideje direktno sa klavijature uz neposredan pristup koji Vam omogućava da svirate, pauzirate, snimate, podelite na sekvence, napravite lup i još mnogo toga u velikom broju vodećih digitalnih audio radnih stanica – zadržavajući svoj fokus na muziku, a ne na Vaš ekran. KOMPLETE KONTROL M32 omogućava Vam inuitivnu kontrolu nad Logic Pro X, GarageBand, Ableton Live, Cubase, i Nuendo. Ableton Live 10 Lite dolazi uz klavijaturu, tako da možete da počnete da producirate direktno iz kutije.

VAŠ UKLJUČENI SOFTVER

Sa preko 6100 zvukova i 10 GB uključenog sadržaja, KOMPLETE KONTROL M32 dolazi sa svime što Vam je potrebno kako biste počeli da stvarate muziku. Registrujte svoj hardver i dobićete dinamičke sintisajzere, precizno semplovane klavire, ritmičke bubnjeve, moćni produkcijski softver i još mnogo toga.

ABLETON LIVE 10 LITE

Lite verzija Ableton Live 10. Dolazi sa svim Live ključnim radnim procesima, instrumentima i efektima – svime što Vam je potrebno da biste snimali pesme.

MASCHINE ESSENTIALS

Bilo da skicirate ili aranžirate numeru, ili miksujete i izvodite, MASCHINE Essentials omogućava Vam da se krećete od jednog koraka ka sledećem. Uključuje celokupan MASCHINE softver kao i 1.6 GB MASCHINE Factory selekciju semplova, lupova i instrumenata.

KOMPLETE KONTROL SOFTVER

Pretražite i pregledajte sve instrumente i efekte koristeći KOMPLETE KONTROL softver, direktno sa klavijature. Novi ugrađeni Sampler Vam omogućava da preslušate svaki sempl dok pretražujete, a zatim ih odmah reprodukujete bez potrebe da učitavate ili podešavate bilo šta.

MONARK

MONARK je oblikovan na jednom od najpoznatijih svetskih hardverskih sintisajzera. Vaš prvi izbor za basove i vodeće zvukove od elektronskog i hip hop, do Indie roka i još mnogo toga. Predstavlja kombinaciju nepobedive moći, punoće i muzičkog tona.

 

REAKTOR PRISM

Živopisni modalni sintisajzer i efekti koji su dizajnirani tako da stvaraju zvukove prema najnovijoj tehnologiji. Jednako je pogodan za teške baseve i  blistave zvukove, tako da može da stvara organske zvukove, flaute i zvona. REAKTOR PRISM sadrži 370 unapred snimljenih predložaka spremnih za reprodukciju.

SCARBEE MARK I

Zvuk čuvenog električnog klavira iz sedamdestih godina 20. veka – SCARBEE MARK I lepo je semplovan i savršeno očuvan u svom svom analognom sjaju.  

KOMPLETE START

KOMPLETE START omogućava Vam da stvarate muziku i izvodite sa preko 2,000 zvukova studijskog kvaliteta – potpuno besplatno. Istražujte bubnjeve i udaraljke, baseve, akustične instrumente, sintisajzere, muzičke podloge i atmosfere, efekte i još mnogo toga. Sve je ručno birano iz produkcijskog paketa za umetnike i izvođače: KOMPLETE.

SOUNDS.COM

Uživajte u da meseca besplatnog pristupa milionima semplova i lupova vrhunskih umetnika I vodećih stvaralaca zvuka na Sounds.com. Dodajte Vaše zvuke kolekciji, sinhronizujte na jedan klik i sve je označeno i spremno za sviranje u KOMPLETE KONTROL.

ELEKTRONSKI VAUČER

Uz Vašu novu klavijaturu, dobićete elektronski vaučer u vrednosti od 25 dolara koji možete iskoristiti u NI Online Shop-u.

SAVRŠENO ZA MASCHINE

KOMPLETE KONTROL M32 dolazi sa MASCHINE Essentials, moćnim gruvboksom opremljenim instrumentima i efektima koji će Vam pomoći da napravite ritmove. Za one koji žele da pomere MASCHINE proces rada još dalje, KOMPLETE KONTROL M32 i MASCHINE MIKRO čine moćni prenosivi duet. Kreirajte ritmove koristeći MASCHINE MIKRO, zatim koristite M32 da biste svirali u harmonijama i melodijama.

SISTEMSKI ZAHTEVI

macOS 10.12, 10.13, 10.14, 10.15 (poslednje ažuriranje), Intel Core i5, 4 GB RAM

Windows 10 (poslednja verzija), Intel Core i5 ili ekvivalent CPU, 4 GB RAM

Internet veza i grafička kartica koja podržava OpenGL 2.1 ili viši neophodne su za preuzimanje i aktiviranje ovog proizvoda. Kada se jednom instalira i aktivira, proizvod se može koristiti i dok ste oflajn.

4 GB RAM ( preporučuje se 6 GB za velike KONTAKT instrumente)

USB 2.0 ili veći (kabl je uključen)

DOSTUPNI PLAG-IN FORMATI

Mac OS X (samo 64-bit): Stand-alone, VST, AU, AAX

Windows (samo 64-bit): Stand-alone, VST, AAX

INFORMACIJE O KOMPATIBILNOSTI

Ukjučeni KOMPLETE KONTROL softver pruža integraciju sa KOMPLETE i NKS instrumentima i efektima bez premca.

Sve KOMPLETE KONTROL klavijature takođe funkcionišu kao MIDI kontroleri.

POVEZIVANJE

Može se koristiti kao USB MIDI kontroler

TRS ulaz za pedalu, sa mogućnošću održanja

NAPREDNA FUNKCIONALNOST U SLEDEĆIM HOSTOVIMA

Logic Pro X 10.3 ili veći

GarageBand 10.3 ili veći

Ableton Live 10.06 ili veći

Cubase Artist / Pro 8.5 ili veći

Nuendo 7.1.35 ili veći

Studio One 4.5 ili veći

Molimo Vas da pročitate KOMPLETE KONTROL dokumentaciju za detaljne informacije o njegovoj host kompatibilnosti. Da biste dobili brz vodič za korišćenje KOMPLETE KONTROL Mk2 klavijature u gore opisanim digitalnim audio radnim stanicama, preuzmite "DAW" prečice.

PROIZVOD UKLJUČUJE

Klavijaturu, USB kabl.

KOMPLETE KONTROL softver, kolekciju KOMPLETE instrumenata i efekata, MASCHINE Essentials, kao i Ableton Live 10 Lite – koji su dostupni za preuzimanje nakon registracije hardvera.

Vodič za setap i dokumentacija su dostupni za preuzimanje.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE HARDVERA

KOMPLETE KONTROL M32

Dimenzije: 475 x 167 x 50 mm / 18.7'' x 6.57'' x 1.96''

Težina: 1.45 kg / 2.27 lbs

FUNKCIJE I SPECIFIKACIJE

Mikro kontroler klavijature za sve virtuelne instrumente i efekte  

Povoljan ulaz u NI svet

Synth-akcija, prilagođena NI klavijatura

Informativni OLED displej za brzu navigaciju

Osam kontrolnih dugmića osetljivih na dodir

Dve trake za dodir za intuitivni izraz

Četvorosmerni push enkoder za pretraživanje jednom rukom i navigaciju kroz projekat

Predložak zasnovan na oznakama, pretraga uz pomoć KOMPLETE KONTROL softvera: Pronađite brzo zvukove i odmah ih preslušajte

Smart Play: Isprobajte preko 100 skala i režima, svirajte harmonske progresije i arpeđa pojedinačnim dirkama ili mapirate bilo koju skalu samo na bele dirke

Unapred mapirana kontrola nad KOMPLETE instrumentima i efektima kao i stotine Native Kontrol Standard (NKS) plag-inova od vodećih proizvođača uz pomoć KOMPLETE KONTROL softvera

Proširite Vašu biblioteku sa lupovima i semplovima sa Sounds.com

Kompletna VSTi i VST FX podrška

Duboka integracija sa MASCHINE softverom

Intuitivna kontrola nad Logic Pro X, GarageBand, i Ableton Live. Cubase i Nuendo integracija dolazi sa budućim ažuriranjem KOMPLETE KONTROL softvera.

TRS ulaz za pedalu, uz mogućnost održanja

USB 2.0 napajanje

Može se koristiti kao MIDI kontroler

Uključuje kolekciju KOMPLETE instrumenata i efekata, KOMPLETE KONTROL softver, MASCHINE Essentials (kompletan MASCHINE softver kao i 1.6 GB MASCHINE Factory selekciju semplova, lupova i instrumenata) i Ableton Live 10 Lite

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Arturia KeyStep Black Edition - Midi Klavijatura

15.480,00 rsd 20.280,00 rsd
Dodaj u korpu