Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 
+
×

Warm Audio WA-273 - Pretpojačalo

Šifra: 12908
Na stanju
Regularna cena:
135.480,00 rsd
99.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
119.880,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 15.600,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Svetogorska 9, Beograd
  • Centralni magacin
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Dvostruki kanal '73 za ostale

Ako postoji jedan stil pretpojačala za koji bi se profesionalni inženjeri jednoglasno složili da decenijama definiše ton pop / rok ploča, to bi sasvim sigurno bio časni stil mikrofona iz 73-ih. Pretpojačala u stilu '73 već dugi niz godina masovno se koriste u snimanju i aplikacijama uživo i još uvek se smatraju „Svetim gralom“ izbora predpojačala. Topli audio „Porodica VA73“ sastoji se od jednokanalnih i dvokanalnih pretpojačala u stilu 73 (sa & bez izlaznog ekvilajzera), koji svaki odaju pažljivo poštovanje britanskoj audio istoriji.

Kada smo u Warm Audio  odlučili da objavimo WA273, bilo je neophodno da ispuni vintage očekivanja i u dizajnu i u performansama. Ton i slatki karakter koji daju vintage mikrofonska pretpojačala u stilu 73-e toliko su jedinstveni i poznati da smo imali samo čistu želju da objavimo zvučno precizne reprodukcije. Nakon godina istraživanja i razvoja, intenzivnog istraživanja i bezbroj sati audicije, WA273 je rođen!

WA273 je pretpojačalo za butik „Desert Island“, ali se takođe može klasifikovati kao studijski i živi radni konj. Klasična pretpojačala u stilu '73 poznata su po tome što su svestrani alati koji rade sa svim vrstama mikrofona, od kondenzatora, preko dinamičkog do trake. WA273 podjednako sja na svim vrstama mikrofona i izvorima, uključujući; vokali, akustične / električne gitare, bas, bubnjevi, udaraljke, orkestri, klavijature, pa čak i kao alat za oblikovanje tonova za prolazak delimičnih ili kompletnih mikseva. Sa pojačanjem od 80 dB i potpuno diskretnim Carnhill Transformer uravnoteženom signalnom putanjom, nema snimanja, miksovanja ili inženjerskog zadatka sa kojima WA273 ne može da se nosi.

UK Carnhill transformatori po meri

Entuzijasti se nedvosmisleno oduševljavaju komponentama koje se koriste u klasičnim britanskim pretpojasnima u stilu '73. Signalni transformatori su česta tema razgovora. Vintage jedinice su tokom godina koristile razne verzije transformatora, ali najtraženije su bile najnovije verzije. Ovo se smatra najpoželjnijim izborom zbog njihove tečnosti i prirode koja oprašta. Slatko zasite kad ih se gurne, a poznato je da inženjere rasplaču kad čuju kako prelepo zvuče njihovi miksevi kroz njih!

Varm Audio je blisko sarađivao sa Carnhill Transformers-om iz Cambridgeshire-a u Velikoj Britaniji kako bi dizajnirao verne reprodukcije ovih najpoželjnijih ranih verzija transformatora. Mi iz Varm Audio-a još nismo čuli tako prijatan i muzičan zvuk pretpojačala u stilu iz 73-ih godina kao i naš WA273 sa ovim prelepim prilagođenim transformatorima.

Kondenzatori i signalna putanja

Važan deo klasičnog britanskog tona o kome se često ne govori su različiti stilovi kondenzatora i izlaznog tranzistora koji se koriste u krugovima stila iz 73. Smatrali smo da je važno održati integritet ranih britanskih dizajna korišćenjem kondenzatora tantala i polistirena u signalnoj putanji i izbora izlaznog tranzistora koji je mnogo glađi u postavkama visokog pojačanja od onog što se obično nalazi u modernim pretpojačalima u stilu '73.

 

Ručno ožičeni i ručno sklopljeni

Klasična pretpojačala u stilu 73, često su bila ručno povezivana, pa tako i WA273! Guruova tvrdnja da se deo traženog klasičnog britanskog tona može pripisati ručno ožičenoj prirodi građe. WA273 je ručno ožičen i ručno montiran, uključujući komponente PCB-a koje su sve ručno popunjene.

 

Tehničke specifikacije

DVOJNI KANAL, RAZRED A, '73-STILSKO BRITANSKO MIKROFONSKO PRETPOJAČALO

UK MADE CARNHILL TRANSFORMATORI

RUČNO OŽIČENO, RUČNO SKLOPLJENO

80DB DOBITKA - OTPORNI STEPENI PREKIDAČ GEJNA

POTPUNO DISKRETNO

TONSKI TASTER - MENJA ULAZNU IMPEDANSU TRANSFORMATORA ZA RAZLIKOVANJE TONA

PREKIDAČ POLARITETA

48V FANTOMSKA SNAGA

HIPASS FILTER NA OSNOVI INDUKTORA POLOŽAJA - 50, 80, 160, 300 HZ

XLR MIC ulaz

LINE LEVEL TRS ulaz

TS SEND/RECEIVE DŽEKOVi

XLR & TRS LINE LEVEL IZLAZ

DIREKTNI ULAZ, INSTRUMENT ULAZ

FREKVENTNI ODZIV 20Hz - 20KHz +/-. 5 DB

19’’ ZA KAČENJE

UNUTRAŠNJI ULAZ NAPAJANJA -  IEC 115V / 230V

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Warm Audio WA-412 - Pretpojačalo

113.880,00 rsd 179.880,00 rsd
Dodaj u korpu