Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD
Svetogorska 9: +381 11 3347 615
+381 11 3347 442
+381 11 3347 883
Sarajevska 68-70: +381 11 2688 067
+381 11 2688 068
+381 11 2688 069
Južni Bulevar 1a: +381 11 4065 432
+381 64 64 70 100
NOVI SAD
Futoški put 1: +381 21 3010 626
+381 21 3010 627
NIŠ
Pantelejska 53: +381 18 4200 878
+381 64 647 0101
BIJELJINA
Njegoševa 16: +387 55 209 104 +387 55 209 387 +387 66 224 417
ROLAND VR 09

ROLAND VR 09


Proizvođač: ROLAND VR 09
Dostupnost: Uskoro na stanju
Šifra Proizvoda: 72013
Prikazana cena je za komad.

Najbrže do sjajnih zvukova i ekspresivnosti Jednostavno ser prenosi, odličan odnos mogućnosti i cene, vrhunski Rolandovi zvuci su odliko koje čine V-Combo VR-09 idealnim gde god je potrebno imati sve u jednoj klavijaturi. Speijalni procesori za zvuk klavira, orgulja i sintesajzera su organizovani u tri grupe na gornjem panelu tako da olakšavaju pristup najvažnijim bojama zvuka. Real-time kontroleri omogućuju maksimalnu ekspresivnost na bini sa devet klizača koji se koriste za oblikovanje tona i ogroman izbor kontrola i tastera za podešavanje sedam istovremenih efekata i raznih parametara. Tu su još i looper, perkusiona sekcija sa mnoštvom ritmova za vežbu i svirku i još mnogo toga. Ogroman izbor zvukova, sjajna funkcionalnost i korisnički interfejs čine da je V-Combo VR-09 fantastičan za muzičara koji svira uživo.


call

V-Combo VR-09: Live Performance Keyboard


Najbrže do sjajnih zvukova i ekspresivnosti


Jednostavno ser prenosi, odličan odnos mogućnosti i cene, vrhunski Rolandovi zvuci su odliko koje čine V-Combo VR-09 idealnim gde god je potrebno imati sve u jednoj klavijaturi. Speijalni procesori za zvuk klavira, orgulja i sintesajzera su organizovani u tri grupe na gornjem panelu tako da olakšavaju pristup najvažnijim bojama zvuka. Real-time kontroleri omogućuju maksimalnu ekspresivnost na bini sa devet klizača koji se koriste za oblikovanje tona i ogroman izbor kontrola i tastera za podešavanje sedam istovremenih efekata i raznih parametara. Tu su još i looper, perkusiona sekcija sa mnoštvom ritmova za vežbu i svirku i još mnogo toga. Ogroman izbor zvukova, sjajna funkcionalnost i korisnički interfejs čine da je V-Combo VR-09 fantastičan za muzičara koji svira uživo.

  • Profesionalna klavijatura sa velikim brojem real-time kontrola
  • Lagana i prenosiva, radi i na baterije
  • Zvuci akustičnih i električnih klavira profesionalnog klavira, kao što je koncertni klavir sa stereo multi-semplovanim zvukom na svih 88 dirki
  • SuperNATURAL-Virtual Tone Wheel orgulje sa devet harmonijskih barova i najnovijim zvukom tranzistorskih orgulja iz 60-ih godina prošlog veka
  • Široka lepeza sintesajzerskih zvukova od vintage klasičnih do modernih
  • Sedam istovremenih efekatasa posebnim kontrolerima
  • Poseduje Looper i ritamske patterne a može i reprodukovati WAV/MP3/SMF songove sa opcione USB memorije
  • Na raspolaganju je i besplatna VR-09 Editor aplikacija za iPad


Intuitivan rad za ekspresivnost na bini


V-Combo VR-09 je od samog starta dizajniran za potrebe sviranja uživo Intuitivna postavka kontrola na gornjem panelu i jasan LCD ekran omogućuje brz pristup fantastično kvalitetnim Rolandovim bojama zvuka klavira, orgulja i sintesajzera, kao i mnoštvu kontrolera za manipulaciju zvukom u realnom vremenu. U sedam istovremenih efekata spadaju rotary, delay, reverb, tone, overdrive, compressor i specijalni Multi efekti koje možete sami napraviti sa zasebnim potenciometrima za podešavanje mnoštva parametara bez komplikacija. Pametno kreiran interfejs omogućuje da se splituje i layeruje u realnom vremenu a i da se snime sve postavke u user memoriju i pozovu po potrebi.


Profi zvuk akustičnih i električnih klavira


Zvuk klavira je osnova sviranja uživo, pa V-Combo VR-09 ima odličan izbor zvukova klavira koji pokrivaju sve muzičke stilove. Prekrasne boje akustičnih klavira sa stereo multi semplovanim zvukom na svih 88 dirki koje omogućuju profesionalni zvuk koji je kao kod Rolandovih najboljih scenskih klavira. Na raspolaganju su i zvuci mnogo popularnih električnih klavira kao i dodatni efekti kao što su vintage phaser i tremolo. Kompresor se uključuje preko posebnog tastera i može da pojača nivo zvuka klavira kako bi bio jasan i čuo se i u najglasnijim bendovima.


Orgulje svetskog kvaliteta


Rolandova poznata SuperNATURAL tehnologija je srž moći zvuka klasičnih tonewheel orgulja u okviru V-Combo VR-09 a deveh harmonijskih barova omogućuju originalnu kontrolu u realnom vremenu. Tu je i najnoviji zvuk tranzistorskih orgulja sa jedinstvenim zvukom instrumenta iz 60-ih godina prošlog veka. Klavijatura sa 61 dirkom sa veoma dobrom dinamikom, savršena za osnovne tehnike sviranja orgulja - trill, sputter, glissando i perkusione deonice. Rotary efekat i simulator pojačala reprodukuju karakteristike vintage orgulja i overdrive cevnih pojačala sa zapanjujućom realističnošću dok nova "Twin Rotary" opcija omogućuje duboke, do sada nečuvene agresivne efekte.


Vintage i Moderne boje sintesajzera


V-Combo VR-09 poseduje veliki broj sintesajzerskih zvukova od vintage analognih klasika kao što su JUNO žičani instrumenti i sintesajzerskih duvačkih zvukova iz 80-tih goidna prošlog veka do najmodernijih digitalnih zvukova. Kontroleri na gornjem panelu omogućuju da se sintesajzerske boje podešavaju u realnom vremenu na jednostavan način, a moguće je podešavati i ADR i cutoff/resonance sa harmonijskim klizačima u ORGAN sekciji. Efekti koje poseduje kao na primer "Bit Crash" omogućuju kreiranje najmodernijih sintetizovanih glasova za dance muziku.


VR-09 Editor za iPad


Besplatna VR-09 Editor aplikacija za iPad omogućuje moćnu intuitivnu kontrolu zvukova orgulja i sintesajzera preko ekrana vašeg omiljenog tableta. Brzo editovanje zvukova orgulja i podešavanje tonskih karakteristika kao što su leakage, click zvuci, i sintesajzerski zvuci koji omogućuju i izradu svojih boja i layera. Nakon što podesite zvuke kod kuće, možete poneti iPad na binu i koristiti aplikaciju za dodatnu kontrolu. Jednostavna bežična komunikacija između V-Combo VR-09 i iPad-a je pojednostavljena sa Roland Wireless Connect. Moguće ih je povezati i pomoću USB kabla i Apple-ovog iPad Camera Connection Kit-a.

Klavijatura: 61 dirka (osetljiva na brzinu)
Modusi klavijature Whole Dual (može se podešavati balans jačine zvuka) Split (tačka podele, mogućnost podešavanja balansa) 2-manual mod (kad se priključi i zasebna MIDI klavijatura)

Generator zvuka

Sekcija orgulja Virtual Tone Wheel metod (SuperNATURAL)
MIDI Format GM2, GS, XGlite standardi
Maximum Polifonije 128 nivoa
Partova Orgulje (3 parta) Klavir (2 parta) Sintesajzer (2 parta) bubnjevi (1 part) GM2 (16 partova)
Boje 223 zvuka
Registratura 100 (4 x 25 banks)

Efekti

(7 systema su uvek uključeni / globalna kotrola), Overdrive, Tone Compressor
Multi-efekti: 20 vrsta
Delay: 6 vrsta
Reverb: 6 vrsta
Rotary: 2 vrste

SMF/Audio Player sekcija

Formati koje reprodukuje SMF fajl Format 0, 1 Audio Fajl: WAV, AIFF, MP3
Format snimljenih fajlova SMF fajl Format 0 Audio Fajl: WAV (44.1 kHz, 16-bit Linear, stereo)

Looper Sekcija

Vreme snimanja 20 sekundi (stereo)

Ostalo

Ritamski Patterni 52
Kontroler Virtual Tone Wheel orgulje: Harmonic bar x 10 Synthesizer kontroler: 5 klizača, D-BEAM kontroler, Pitch bend/Modulation ručica, 6 potenciometara za efekte (globalna kontrola)
Ekran Grafički LCD 128 x 64 pixela
Externa memorija USB Flash Memorija
Konektori Izlazni Jack (L/MONO, R): 1/4" phono PHONES džek Stereo 1/4" phono EXT INPUT džek: Stereo mini DAMPER džek: TRS 1/4" phono EXPRESSION Pedal ulaz: TRS 1/4" phono MIDI (IN, OUT) PK IN konektor: 8-pinski DIN USB COMPUTER port USB Type B (podržava i USB MIDI) USB Memory port USB Tipa A DC IN ulaz
Napajanje Ispravljač, Punjive Ni-MH baterije (AA, HR6) x 8
Potrošnja struje 650 mA
Očekivano trajanje baterije pri neprekidnom korišćenju punjive Ni-MH baterije: Oko 5 sati (približno 3 satas ako je priključen USB drajv) Konkretno trajanje zavisi od konkretinih uslova i baterija koje se koriste. * Ne smeju se koristiti obične ili alkalne baterije.
Dodaci Uputstvo za upotrebu Napojni kabl za ispravljač USB MEMORY zaštitni poklopac
Opcioni dodaci (zasebno se prodaju) Stalak za klavijaturu: KS-18Z, KS-12 Damper Pedala: DP serije Ekspresiona pedala: EV serije Pedalboard: PK-6, PK-9 USB memorija * Koristite Roland USB Flash memoriju. Ne možemo garantovati ispravan rad ako se koriste drugi proizvodi.

Dimenzije i težina

Širina 1008 mm
Dubina 1,008 mm
Visina 106 mm
Težina 5.5 kgNazad na kategoriju KLAVIJATURE