VAŽNO OBAVEŠTENJE! Mnogi inostrani web sajtovi (ukoliko pristupate iz Srbije), pokazuju cene bez carinskih dažbina i PDV-a koje su u proseku 30% niže. Molimo sve kupce da pažljivo obrate pažnju koji su uslovi kupovine, kako bi poređenje cena bilo na jednakom nivou!

Dobrodošli u Player svet! Prijavi se ili Registracija

BEOGRAD
Svetogorska 9:
+381 11 3347 442
+381 11 3347 615
+381 11 3347 883
Sarajevska 68-70:
+381 11 2688 067
+381 11 2688 068
+381 11 2688 069
ZEMUN
Ugrinovački Put 10n
+381 11 3739 701
+381 11 3774 968
+381 11 3774 969
NOVI SAD
Futoški put 1:
+381 21 3010 626
+381 21 3010 627
NIŠ
Pantelejska 53:
+381 18 4200 878
+381 64 647 0101
BIJELJINA
Njegoševa 16:
+387 55 209 104
+387 55 209 387
+387 66 224 417

NATIVE INSTRUMENTS Maschine Jam - MEGA AKCIJA!


Proizvođač: NATIVE INSTRUMENTS Maschine Jam - MEGA AKCIJA!
Dostupnost: Na stanju
Šifra Proizvoda: 11289

MEGA AKCIJA !!! MASCHINE JAM je moderan digitalni instrument.


€ 399 € 269

* Ukoliko pronađete povoljniju ponudu za ovaj artikal, dobićete ga od nas jeftinije za 10% od razlike u ceni!

NATIVE INSTRUMENTS Maschine Jam

 

Spremate se da uskočite u MASCHINE svet, ili želite da povećate svoj arsenal postojećih MASCHINE kontrolera? MASCHINE JAM je u oba slučaja pravi odgovor. Budući da uz MASCHINE JAM, kao iz uz svaki drugi MASCHINE kontroler dobijate punu verziju MASCHINE softvera i celu veliku biblioteku semplova (uključujući i KOMPLETE SELECT biblioteku), JAM je odličan izbor. Zašto uzeti JAM, a ne neki od standarnih MASCHINE kontrolera? Odgovor zavisi od vašeg načina rada i pomalo od žanra muzike kojom se bavite. Ako je step sequencing vaš omiljeni način unosa nota, ako ste bliski tehno i drugoj muzici baziranoj na loopovima, onda je MASCHINE JAM idealan kako za Vaš studijski rad, tako i za lajv performanse. A ako Vam je uz već postojeći MASCHINE kontroler potreban još jedan alat koji će olakšati aranžiranje patterna i dati više opcija u lajv izvođenju, onda je JAM opet pravi izbor. Više detalja u tekstu ispod.

 

 

 

 

OPIS:

 

Najbitnije karakteristike:

 

SISTEM ZA PRODUKCIJU I PERFORMANS

 • Dizajniran za brzo, intuitivno građenje sekvenci i pesama

 • Napredni način rada za zapisivanje bubnjeva, melodija i akorda

 • Čuveni MASCHINE softver i KOMPLETE 11 SELECT su uključeni u paket

 

KEYBOARD MODE
Istražujte melodije i harmonije sa klik-padovima koristeći MASCHINE-ov Keyboard Mode. Samo izaberite skalu i vrstu akorda da biste zasvirali. Arpeggiator može pretvoriti jednostavne melodije u složene melodijske linije.
 
SKICIRAJTE PESMU
MASCHINE JAM je instrument za komponovanje pesama neposrednim, intuitivnim sekvencioniranjem. Zabeležite svoje ideje konstrukcijom i rekonstrukcijom paterna i grupišete ih kao scene koje možete ogranizovati po volji. Kada završite, možete brzo da uvezete audio iz MASCHINE u vaš DAW radi dalje obrade.

NOTE SEQUENCING
Step sequencing se može koristiti ne samo za ritmove, već i za melodije. Koristite MASCHINE JAM-ov moćni režim rada
Piano Roll da biste programirali note pomoću matrice od 8x8 klik-padova.
 
OPCIJE ZA KREATIVNO IZVOĐENJE MUZIKE
Najnovija verzija MASCHINE softvera daje najsavremenije funkcije koje čine MASCHINE JAM kreativnom radnom stanicom. Definišite parametre kao što su skala i dužina note i zabeležite inspirativne sekvence kreirane pomoću Variation Engine-a. Kombinujte više parametara instrumenta ili efekata pomoću Smart Strips koristeći ugrađene makroe.
I dodajte dimenziju i složenost zvukovima pomoću naprednih “Perform FX”, kontrolisanih pokretima preko “Smart Strips”.

INTUITIVNI HARDVER
MASCHINE JAM poseduje skup hardverskih funkcija koje su pažljivo dizajnirane kako biste skicirali numere bez napora.

SMART STRIPS
Osam Smart Strip-ova dvostruko osetljivih na dodir omogućavaju Vam da podesite osam parametara istovremeno. Reprodukujte melodije i akorde putem notnog unosa i oblikujte zvuk sa Perform FX – sve to koristeći dva prsta po traci za jedinstvene rezultate.

D-PAD I TOUCH-SENSITIVE ENCODER
Pronađite brzo semplove, instrumente i efekte koristeći D-pad i enkoder osetljiv na dodir u režimu pretraživanja, za navigaciju po veoma naprednim, tagovanim bibliotekama. Softver MASCHINE takođe reaguje na dodir enkodera kako bi odmah prikazao relevantne parametre.

KLIK-PAD MATRIKS
Pokrenite paterne i scene jednostavnim dodirom koristeći 8x8 padova za momentalno džemovanje i aranžiranje. Padove možete koristiti i za sekvenciranje ili reprodukciju vaših sekvenci u režimu Keyboard ili Pad.

NAMENSKI LED METRI
MASCHINE JAM-ovi Smart Strips su opremljeni multikolornim LED-ovima za prikazivanje efekata, jačine kanala, panorama, aux-a i složenih parametara grupnih makroa koje možete da mapirate na Smart Strips.

LOCKING
Transformišite zvukove kako biste napravili veliki “build-up” pomoću funkcije Lock. Snimite trenutne parametre pomoću dugmeta "Lock", igrajte se sa svojim zvukovima i ponovo pritisnite Lock da biste se vratili na zabeleženo stanje. Sačuvajte svoje 'lock-ove' i pozovite ih u svako doba.
 
JAM SA UNIVERZUMOM ZVUKA
Zahvaljujući proširenom plug-in formatu Native Kontrol Standard®, MASCHINE JAM i čitav asortiman MASCHINE interaktivno funkcioniše sa svetom KOMPLETE i NKS softvera. Brzinski pretražujte i učitavajte presete. Tvikujte najbitnije parametre pomoću Smart Strips-a koji su potpuno spremni za performans.

RADI SA VAŠOM DAW-OM

MASCHINE JAM koristi softver MASCHINE pomoću koga se integriše u bilo koji DAW i preko koga se se prilagođava Vašem studijskom setapu – kao samostalna jedinica ili kao dodatak. I u MIDI modu, možete lako mapirati MASCHINE JAM na vaš omiljeni softver.

MASCHINE JAM takođe sadrži napredni template za Ableton Live koji vam omogućava zapis sekvenci i okidanje klipova putem klik-padova, ili sviranje nota i kontrolisanje send-ova pomoću moćnih Smart Stripsa.

IMPORT IZ iMASCHINE
Skicirajte svoje pesme bilo gde, u bilo kom trenutku sa iMASCHINE - aplikacijom za stvaranje muzike u pokretu. Semplujte, snimajte i editujte svoje ideje gde god da se nalazite, a zatim lako eksportujte u softver MASCHINE i razradite i finalizirajte skicu sa MASCHINE JAM-om.

  

 

HARDWARE SPECIFICATIONS

 • 64 multi-color, high-quality, illuminated step matrix buttons

 • 8 Touch Strips with realtime multi color indication, multi touch (Smart Strip functionality)

 • 8 multicolor group buttons and 8 multicolor scene buttons

 • 31 backlit click buttons

 • 1 touch sensitive push encoder

 • 1 Backlit Directional PAD

 • 1 Footswitch Input

 • USB 2.0, 3.0

 • Kensington lock

 

 

SYSTEM REQUIREMENTS

 

Mac OS X 10.11 or macOS 10.12 (latest update), Intel Core i5, 2 GB RAM (4 GB recommended)

 Windows 7, 8, or 10 (latest Service Pack, 32/64-bit), Intel Core i5 or equivalent CPU, 2 GB RAM (4 GB recommended)

Additional Requirements

 • USB 2.0 Port, 9 GB free disk space for MASCHINE software and MASCHINE Library, 18 GB free disk space for KOMPLETE 11 SELECT

 • An Internet connection and a graphics card which supports OpenGL 2.1 or higher are required to download and activate MASCHINE software. Once installed and activated, all products can be used offline.

 

ADDITIONAL INFO

 • Supported Interfaces: Stand-alone, VST, Audio Units, AAX 32 and AAX 64, ASIO, CoreAudio, WASAPI

 • Please note: Native 64-bit support for stand-alone and plug-in versions.

 • MASCHINE requires activation: Activate using the serial number on the flyer inside the box.

 • In case of graphics issues, please install the latest drivers for your GPU. This can be necessary even if Windows reports them as up to date.

 • MASCHINE software, MASCHINE Factory Library, and KOMPLETE 11 SELECT are provided as downloads after registration — an Internet connection and a graphics card which supports OpenGL 2.1 or higher are required to download and activate the software. Once installed and activated, all products can be used offline.

 

Width: 320 mm / 12.6", Length: 295 mm / 11.6", Height: 30 mm / 1.2", Weight: 2.7 kg / 5,9 lbs

 

  

 

jam-pads

 

lock-mode

 

strips2

 

Maschine Jam StudioNazad na kategoriju Studio MIDI Kontroleri