Pozovite: +381 11 3347 442  
+
×

Antelope Audio Orion Studio Synergy Core

Šifra: 13962
Na stanju
Regularna cena:
383.400,00 rsd.
Cena za gotovinu (Keš):
Cena za kupovinu na rate:
Cena za gotovinu (Keš):
323.880,00 rsd.
Iznos rate:
Ušteda : 59.520,00 rsd.
Prikazana cena je za komad.
Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Garantujemo najnižu cenu na tržištu!
U slučaju da pronadjete isti proizvod po povoljnijoj ceni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
bestprice@player.rs

Opcija:
Akcija!

5 stilova, 5 FX paketa.

Odaberite jedan, besplatno.

Sada uz odabrane Synergy Core interfejse.

Odaberite besplatan Styles FX paket i upustite se u profilisanje svog stila. Jedinstvena mešavina efekata uz uključeni AFX2DAW softverski bridge plug-in, biće vaš najbolji partner tokom rada na eskeprimentalnom hip-hopu, hard roku ili bilo kojem drugom muzičkom stilu.

The FX Processing Beast

The new Orion Studio brings our recently pioneered Synergy Core FX processing platform to its next stage of evolution. With two proprietary Field Programmable Gate Aray (FPGA) chips and a whopping six ARM-based DSP processors on board, the sheer computing power contained in this interface is astounding! Leave CPU upgrades aside and let Synergy Core do the number-crunching.

6x DSP + 2x FPGA

Zver za FX obradu

Novi Orion Studio dovodi našu platformu za obradu Synergy Core FKS u svoju sledeću fazu evolucije. Sa dva čipa Gate Aray (FPGA) koji se mogu programirati na mreži i šest ogromnih DSP procesora zasnovanih na ARM-u na ploči, čista računarska snaga sadržana u ovom interfejsu je zapanjujuća! Ostavite nadogradnje procesora po strani i pustite Synergy Core da obavi brojanje.

6k DSP + 2k FPGA čipovi omogućavaju Orion Studio Synergy Core da obrađuje do 32 FX kanalne trake X 8 FX slotova za najviše 256 FX instanci, pri bilo kojoj brzini semplovanja i preko AFKS2DAW. To je četiri puta veća procesorska snaga Orion Studio Rev. 2017.

SYNERGY CORE

Synergy Core FX oslobađa CPU da bi se poboljšala stabilnost sistema, omogućavajući Vam da smanjite veličinu bafera i snimate i pratite sa latencijom ispod milisekunde.  

 

2x FPGA jedinice bave se svim miksovanjem audio zapisa, obradom dinamike, izjednačavanjem i reverbiranjem efekata koji modeliraju legendarne studijske opreme

6k DSP-ova zasnovanih na ARM donose širi spektar kreativnih efekata na efikasnu platformu sa malim kašnjenjem

Nema latenciranja kod povezivanja više efekata

LIVE MONITORING U REALNOM VREMENU

AUTO-TUNE SYNERGY

Izgrađen za Synergy Core platformu, Auto-Tune Synergy dodaje live pitch korekciju doživljaja Antelope Audio.

Korekcija visine tona vodeća u industriji kad god vam treba - uživo, tokom snimanja i pri pomeranju

Potpuno podesivi parametri brzine povratka, fleksibilnog podešavanja i humanizacije sa automatskim prepoznavanjem tastera i skale

Performanse sa malim kašnjenjem u stvarnom vremenu, uz mikrofon za modeliranje Edge Go i bilo koji interfejs Antelope Audio Sinergi Core.

'Classic' režim odaje počast legendarnom "Auto-Tune 5 zvuku" koji se čuje na bezbroj hitova

PROŠIRIVA FX BIBLIOTEKA

50 Synergy Core FX uključeno

Dodajući dodatnu vrednost vašoj investiciji, Orion Studio Synergy Core sadrži moćnu biblioteku od 50 studijskih efekata u realnom vremenu, pažljivo obrađenih po originalu njihovog hardvera. Sve se to događa u vašem audio interfejsu sa najnižim mogućim kašnjenjem zahvaljujući velikim mogućnostima paralelnog računanja, DSP obradi i brzom Thunderbolt ™ povezivanju. Biblioteka se može proširiti i na bilo koje efekte koje izaberete iz naše web prodavnice.

Thunderbolt 3 sertifikovan i USB kompatibilan

Thunderbolt 3 je najbrža, najsvestranija veza podataka koja je trenutno dostupna. Orion Studio Synergy Core prošao je strog proces sertifikacije kako bi se osigurala kompatibilnost i stabilnost operativnog sistema. Nemate brzinu Thunderbolta 3? Ne brinite, interfejs je kompatibilan sa Thunderbolt 2, a USB 2.0 port smo ostavili netaknut - tačno je tamo gde očekujete da bude. Na ovaj način, Orion Studio Synergy Core radi sa bilo kojim DAW-om, na bilo kom savremenom Windows ili macOS računaru.

PUNA BRZINA

Zaboravite na latenciju

Snimajte i pratite sa velikim brojem moćnih efekata sa velikim brzinama semplovanja i malim veličinama bafera bez opterećivanja vašeg CPU-a! Možete uživati u direktnom nadgledanju bez kašnjenja preko 4 nezavisne unutrašnje miksete sa 32 prilagodljiva ulaza i stereo izlazima. 

VIŠE NEGO ŠTO OČEKUJETE

12 diskretnih pretpojačala

Na osnovu dugog i temeljnog pogleda na ikoničnu mikrofonsku sklopku predpojačala, naše diskretna tranzistorska pretpojačala odaju počast najboljim praksama audio inženjeringa i istovremeno zvuče izuzetno. Takođe otkrivaju ono najbolje u našim kondenzatorskim mikrofonima za Edge & Verge, za snimanje vokala i instrumenata koji zaista idu u korak sa vremenom.

ČUJTE ISTINU

Budite direktni

Svi analogni ulazi Orion Studio Synergy Core imaju funkciju Direct-In koja vam omogućava da zaobiđete kontrole pretpojačavanja i snimate linijske signale direktno u konvertere. Spremite se da čujete istinu

SVEOBUHVATNI I/O

Ogromna analogna i digitalna fleksibilnost

Za Orion Studio Synergy Core nema ne postoji preveliki ili premali zadatak. Snimite instrumente visoke impedanse, kao što je električna gitara, kroz četiri Hi-Z ulaza i povežite DI zapise kroz specijalne ReAmp izlaze. Iskoristite svih 16 linijskih izlaza (na DB25 konektorima). Rukujte digitalnim audio putem S / PDIF i ADAT. Slobodno preusmerite sav dolazni i odlazni zvuk iz intuitivnog softvera Routing Matrix. Zatim čujte rezultat dva para slušalica ili monitora u studiju - istovremeno, ako je potrebno.

TOTALNA KONTROLA

Bilo koji audio bilo gde

Softverski kontrolni panel je "posrednik" između Orion Studio Synergy Core-a i Vašeg DAW-a. Prilagođavanje pojačanja, usmeravanje signala, obrada efekata, miksovanje i merenje iz jednog prozora. Usmerite dobijeni zvuk u DAW za snimanje u formatima po vašem izboru, kao što su višeslojni, stem i dvokanalni stereo. Nemate DAW? Usmerite bilo koji zvuk na bilo koji izlaz i prenesite ga na medijum za snimanje po vašem izboru.

 • NEPOSREDNI PRISTUP BILO KOM PARAMETRU
 • MATRICA ZA RUTIRANJE U BOJAMA SA KORISNIČKIM OZNAKAMA I FUNKCIJAMA UNDO/REDO
 • 4 X 32-KANALNE SOFTVERSKE MIKSETE NISKE LATENCIJE
 • SAČUVAJTE I UČITAJTE PODEŠENE PRESETE
 • RAD NA JEDNOM PROZORU

NAJBOLJI U KLASI AD/DA

130 DB Dinamički opseg

Sa nizom od 12 DAC-ova audiofilskog kvaliteta, sposobnim za do 192 kHz brzine semplovanja i konverziju dinamičkog raspona od 130 dB *, Orion Studio Synergy Core je AD / DA je prava elektrana! Snimajte glas, instrumente ili uređaje za miksovanje tačno onako kako zvuče, sa besprekornom preciznošću koja je apsolutno bez greške i neumoljiva.

* Mereno na izlazima za monitore.

D/A KONVERTER

DINAMIČKI OPSEG

128 DB

THD + N: -115 DB

D/A MONITOR KONVERTER

DINAMIČKI OPSEG

130 DB

THD + N: -115 DB

A/D KONVERTER

DINAMIČKI OPSEG

124 DB

THD + N: -112 DB

 

ACCUSONIC 3D MODELIRANJE

Spreman za modeling mikrofon

Orion Studio Synergy Core Accusonic 3D modeling uređaj omogućava Vam da transormišete Antelope Audio Edge i Verge modeling mikrofone u vintidž replike koje zvuče skupo.  Oblikujte finalni zvuk kompletnom kontrolom nad efektom blizine i promenite polarne paterne tokom ili nakon snimanja. Izaberite neki iz kolekcije klasičnih i retkih mikrofona dok pratite i snimate uživo, i na taj način izvući najbolje iz muzičara.

*Dostupan uz Antelope Audio Edge & Verge modeling mikrofone

PEĆNICOM KOMPENZOVANI KRISTALNI OSCILATOR

64-bit akustično fokusirani clocking

Kao pionir atomskog clockinga u profesionalnom audio zvuku, Antelope Audio u svoje audio interfejse unosi 20 godina iskustva. Naš 64-bitni algoritam koji vrši džiter menadžment akustično fokusiranim clockingom pomaže da se dobije zvuk bez grešaka koji je nekad bio dostupan samo u najprestižnijim studijima. Pored toga, pomoću World Clock izlaza, možete da prenesete ovaj vrlo stabilan satni signal na ostatak digitalne opreme kako bi sve radilo u nesmetanoj sinhronizaciji!

Povećana širina, odvojenost i detalj u muzičkim performansima

Veoma niska frekvencija zbog promene temperature i drugih parametara

Koristeći brzi Thunderbolt, dodatak AFKS2DAQW * omogućava vam da koristite Synergy Core efekte kao umetke unutar odabranog DAW-a. Ovo pojednostavljuje tok rada i omogućava jednostavnu, trenutnu automatizaciju efekata.

*Dostupan za odvojenu kupovinu uz Mac Thunderbolt.

RUČNO IZRAĐEN U EVROPI

Čvrst i tanak

Svaka jedinica je smeštena u kućištu od obrađenog aluminijuma, koja je ručno izrađena u našem evropskom pogonu, prema strogim standardima, izborom komponenata i kontroli kvaliteta. Ova vrsta pažnje na detalje obično je rezervisana samo za proizvode butične klase.

Orion Studio Synergy Core

THUNDERBOLT 3 & USB INTERFEJS SA 12 DISKRETNIH PRETPOJAČALA SYNERGY CORE FX

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Karakteristike

 • 6x DSP + 2x FPGA Synergy Core FX obrada
 • Thunderbolt™ 3 & USB 2.0 Povezivanje
 • 12 diskretnih mikrofonskih pretpojačala sa mic/line/instrument/direktnim snimanjem
 • Vrhunski AD/DA konverteri
 • DC linijski ulazi i izlazi za CV/Gate kontrolu analognih sintisajzera
 • 64-bit akustično fokusirano izvođenje takta sa kristalnim oscilatorom sa pećnicom
 • 2 mastering-grade Stereo monitor izlaza
 • 2 individualna Stereo izlaza za slušalice
 • 2 Insert ulaza and 2 ReAmp izlaza
 • 2x ADAT, S/PDIF, Word Clock digital I/O
 • 16 linijskih izlaza na DB25 konektorima (DC-Coupled)
 • Integrisani Talkback mikrofon
 • Intuitivni softverski Kontrol Panel sa fleksibilnim rutiranjem signala

SPECIFIKACIJE

ANALOGNI

Analogni ulazi
8 x Mic / Line ulazi / Direct In (DC)
4 x Mic / Line / Hi-Z ulazi / Direct In (DC)
2 x Analogni umeci na TRS 1/4 džeku
 
Analogni izlazi

2 x Monitor izlaz (Par) na TRS 1/4 džekovima: mogu da rade paralelno ili na A/B režimu
2 x ReAmp izlaz TRS 1/4 džekovima
2 x Linijski izlaz (16 kanala) na DB25, DC, +20 dBu max, balansirani
2 x Stereo izlazi za slušalice
 
Mikrofonsko pretpojačalo
EIN: -128 dBu
Dinamički opseg: -121 dB
THD: -106 dB
Maksimalni ulaz: +20 dBu
Maksimalni Gain: 75 dB
 
D/A Monitor konverter
Dinamički opseg: 130 dB
THD + N: -115 dB
 
A/D konverter
Dinamički opseg: 124 dB
THD + N: -112 dB
 
D/A konverter
Dinamički opseg: 128dB
TTHD + N: -115dB

DIGITAL

Digitalni ulazi
2 x ADAT (do 16 kanala)
1 x S/PDIF (do 2 kanala)
 
Digitalni izlazi
2 x ADAT (do 16 kanala)
1 x S/PDIF (do 2 kanala)
 
USB 2.0 I/O
USB 2.0 Tip B konektor
(do 24 kanala)
 
Thunderbolt™
Thunderbolt™ 3 konektor
(do 32 kanala)

CLOCKING

Word Clock ulaz
1 × ulaz @ 75 oma 3Vpp
na BNC 32 – 192kHz
 
Word Clock izlazi
1 × izlazi @ 75 oma 3Vpp
na BNC 32 – 192kHz
 
Clocking Sistem
Akustično fokusirani Clocking 4. generacije
64-bit DDS
 
Brzine semplovanja (kHz)
44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192

DRUGO

Radna temperatura
0-50°C, 32-122°F
 
Težina (približno)
3.1 kg/ 6.83 lbs
 
Dimenzije (približno)
Širina: 483 mm / 19”
Visina: 44 mm / 1.7”
Dubina: 220 mm /8.6”
 
Potrošnja struje
25 W

Antelope Audio OS kompatibilnost

macOS  10.15 Catalina

podržano

macOS  10.14 Mojave /10.13 High Sierra / 10.12 Sierra
Testirano i podržano preko Thunderbolt i USB.

macOS 10.11 /10 / 10.9 / 10.8 No
Nije ni testirano ni podržano, ali uređaj može da radi sa ovom verzijom.

Windows 10
Testirano i podržano.

Windows 8 / 8.1 / 7
Nije testirano niti podržano, ali uređaj može da radi sa ovom ovoj verzijom.

Drajveri:

Windows 10 USB Drajver:

Orion Studio Synergy Core USB Audio Drajver Setap za Windows 10

Windows 10 Thunderbolt™ Drajver:

Thunderbolt Audio Driver za Windows 10 (F.A.Q ODELJAK)

macOS 

Launčeri:

Windows 10

macOS

Sistemski zahtevi:

Mac:

 • Apple Mac 2012 [ili noviji] uz dostupan Thunderbolt™ & USB 2.0/USB 3.0/3.1 port.
 • Minimum  Mac OS X 10.12 Sierra.  Preporučen Mac OS X 10.14 Mojave.
 • Raspoloživi prostor na hard disku
 • Memorija (RAM): 4 GB minimum (preporučeno 8 GB ili više)

Windows:

 • PC računar sa raspoloživim USB 2.0/USB 3.0/3.1 ili Thunderbolt™ portom 
 • Windows 10 x64 Bit  sa poslednjim Microsoft apdejtima
 • Raspoloživ prostor na hard disku
 • Memorija (RAM): 4 GB minimum (preporučeno 8 GB ili više)
 • (Minimum) CPU: Intel Core i3™  ili AMD FX ili veći.

 

Dodatne informacije:

 

USB 2.0 kabl [uključeno] ili Thunderbolt kabl [nije uključeno, kupuje se odvojeno]

 • Minimalno dostupno 4 GB prostora za skladištenje [prostor na hard disku]
 • Stabilna Internet veza za preuzimanje i ažuriranje softvera Antelope.
 • Preporučuje se Core i7 ili bolji procesor

 

Napomene:

Promene sistemskih zahteva mogu se vršiti u bilo kom trenutku. Antelope Audio zadržava pravo da briše, menja ili modifikuje sadržaj na stranici Sistemski zahtevi kako bi se obezbedile ažurne informacije o kompatibilnosti.

Preporučujemo da internet veza bude aktivna stalno. Koristimo sistem ažuriranja servera, koji radi na procesu automatske detekcije. Internet veza je potrebna da bi se osigurao normalan postupak ažuriranja softvera za pokretanje Antelope.

U slučajevima kada nije moguće pružiti internet vezu, korisnik će moći koristiti najnoviji instalirani softver iz launčera Antelope, ali može propustiti kritične apdejte softvera.

Novi korisnici Orion Studio Synergy Core moraju da omoguće internet vezu za proces aktivacije i ažuriranje softvera. Uređaj neće raditi ako se ne ažurira i aktivira kada se kupi nov.

Svi navedeni operativni sistemi su podržani, a operativni sistemi koji nisu na listi možda će i dalje raditi, ali nećemo biti u mogućnosti da im garantujemo stabilnost.

Antelope Audio tehnička podrška, zadržava pravo da odbije rešavanje problema u slučajevima kada preporučeni uslovi operativnog sistema nisu ispunjeni.    

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Antelope Audio Pure 2

323.880,00 rsd.
Uskoro na stanju

Antelope Audio MP32

386.680,00 rsd.
Uskoro na stanju

Antelope Audio Amari

347.880,00 rsd. 359.400,00 rsd.
Uskoro na stanju
×