Pozovite: +381 11 3347 442  

Antelope Audio Discrete 8 Synergy core

Šifra:
Na stanju
167.880,00 rsd.
Iznos rate:
Prikazana cena je za komad.
Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Garantujemo najnižu cenu na tržištu!
U slučaju da pronadjete isti proizvod po povoljnijoj ceni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
bestprice@player.rs

Opcija:
Novo!

“Together We Create”

Vaučer za plug-inove u vrednosti od 1,000 EUR/USD

Uključeno 36 FX efekata u realnom vremenu

 

OBOGATITE SVOJU PRODUKCIJU LEGENDARNIM BRITANSKIM ZVUKOM    

Dobićete ''British Sound'' FX efekte i vaučer za plug-inove u vrednosti od $/€ 1000 ''Together We Create'' BESPLATNO uz svaku kupovinu interfejsa Discrete Synergy Core

Discrete Synergy Core interfejsi objedinjeni su prvoklasnom konverzijom za besprekorno snimanje i diskretnim tranzistorskim pretpojačalima koje nude vrlo nizak nivo šuma i distorziju. Synergy Core FX modul za obradu prisutan je na oba uređaja za vaše sesije sa malom latencijom. Cross platforma porodice Discrete porodica pruža različit broj kanala za svaki scenario snimanja.

DISCRETE 8 SYNERGY CORE

Discrete 8 Synergy Core je rackmount audio interfejs koji oživljava zvuk celog Vašeg benda. Sa do 130dB dinamičkog opsega u monitoring fazi možete da miksujete sa sigurnošću, uiživajući u neverovatnim detaljima i odvojenosti instrumenata. Zahvaljujući sposobnosti da obradi FX u realnom vremenu sa neprimetnom latencijom, vaša višekanalna snimajuća sesija biće bolja nego ikad.

 

  • Thunderbolt™ 2 & USB 2.0 interfejs za Mac / Win ( kompatibilan sa Thunderbolt™ 3)

 

  • Synergy Core FX uređaj sa 2xDSP & 1xFPGA procesorima koji su u stanju da učitaju 8 kanalnih traka od kojih svaka ima 8 FX slotova

 

  • 8 diskretnih mikrofonskih pretpojačala klase A

 

  • 8 | 14 kanala analognih I/O

 

  • 18 | 18 kanala digitalnih I/O

 

  • AD/DA konverzija pri hedrumu od 121dB

 

  • D/A monitor konverzija pri hedrumu od 130dB

 

  • 2 izlazi za slušalice za nezavisne monitor mikseve

 

Ohrabrujemo Vas da ostanete kod kuće i nastavite sa stvaranjem nudeći vam vaučer za plug-inove „Together we create“ od 1000 USD. Nadamo se da će Vaše putovanje sa Antelope uređajima biti inspirišuće, pružajući vam priliku da odaberete efekte u ukupnoj vrednosti od 1000 USD i dobijete ih sve besplatno. Sada je vreme da naučimo kako da iskoristimo što je moguće više naših hardverski modeliranih studijskih efekata. Možete da vidite sve aktivnosti koje smo osmislili kako bismo Vam pomogli da ostanete kreativni tokom ovih izazovnih vremena ovde https://en.antelopeaudio.com/together-we-create/

 

BRITISH SOUND FX EFEKTI

BAE 1073MP je mikrofonsko pretpojačalo napravljeno po uzoru na zlatnu standardnu analognu jedinicu britanskog dizajna. Radi kao komponenta digitalnog kola koja analogno gradi u stvarnom vremenu i uz zvuk originala - sa najtačnijim niskim tonovima koje možete čuti. Koristite ga u miksu ili pratite sa njim tokom snimanja - izbor je na vama.

 

VEK-4K ORANGE je rezultat vrhunskog britanskog audio inženjeringa. Prvo izdanje u ovoj legendarnoj liniji EQ modula na osnovu kojih je ovakav efekat pravljen i dalje je klasik i još uvek ga koriste mnogi inženjeri.

 

Liverpool kompresor zvuči bogato, široko i gusto. Provucite kroz njega akustične gitare i čućete ih veoma jasno, ali punije i sa više duše. Kao dličan iscelitelj srednjeg ranga, Liverpool će dodati željenu glatkoću gitarskim lead zvucima, sintovima i vokalima.

 

COMP-4K-STRIP je kompresor po uzoru na legendarnu britansku solid state obradu koji uspeva da zvuči neverovatno ne opterećujući dodatno CPU na računaru. 4K je konzola za miksovanje velikog formata iz 80-ih godina prošlog veka i sinthpop i možda jedan od najomiljenijih dekova svih vremena.

 

 

  • Nakon kupovine, 36 Synergy Core FX automatski će se dodati vašem korisničkom nalogu i biće dostupan za upotrebu u Kontrol Panelu.

 

  • Britanski FX Bundle efekata moraće biti ručno dodeljen Vašem novom audio interfejsu sa Manage tab-a u Launcheru Antelope-a.

 

  • Nakon aktiviranja uređaja, dobićete e-mail sa jedinstvenim kodom kupona za vaučer za plug-inove ''Together We Create'' od 1,000 USD *.

 

 

* Plug-inovi uključuju AFKS2DAV i sve efekte u proširivoj FX biblioteci uređaja, osim Auto-tune Synergy.

 

36 SYNERGY CORE FX UKLJUČEN

Discrete Synergy Core interfejsi uključuju upečatljivu biblioteku sa 36 studijskih efekata u stvarnom vremenu, pažljivo obrađene po originalima hardvera. FX obrada izvršena unutar vašeg audio interfejsa omogućiće Vam da smanjite veličinu bafera, izbegnete opterećenje CPU-a, snimite sa neprimetnom latencijom i monitorom u realnom vremenu. Među efektima su kompresori, mikrofonska pretpojačala, EQ, reverbi i gitarska pojačala. Možete dodati više efekata u svoju FXbiblioteku u bilo kom trenutku! Po cenama počevđi od od 55 USD, možete nadograditi Vaše alate za produkciju i miksovanje. Izaberite svoje iz biblioteke Ekpandable FKS uređaja.

KOMPLETNA DISCRETE 8 SYNERGY CORE FX BIBLIOTEKA

Synergy Core objedinjuje moći DSP i FPGA čipova kako bi formirali FX modul za slabu latenciju. Uživajte u ogromnoj biblioteci ikoničke studijske opreme u realnom vremenu, brižljivo odmerenoj i napravljenoj na čipu koji je dinamički rekonfigurisan tako da se ponaša tačno kao originalno kolo.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

MOTU 24Ai

Pozovite

RME ADI-2 PRO

155.880,00 rsd.
Uskoro na stanju