Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 

 


Kompanija Player, sa sedištem u Beogradu (Srbija), je jedan od lidera u trgovini, maloprodaji i distribuciji audio i video opreme. Tokom više od 20 godina kompanija Player je rasla i postala jedan od najvrednijih partnera za različite kategorije svetskih brendova.

VIZIJA
Kompanija Player je osnovana 2003. godine i od tada raste. Trenutno broji preko 70 zaposlenih u 5 prodavnica u Adriatic regiji (SEE Europe). Osnovna delatnost kompanije je uvoz i promet profesionalne audio i video opreme. Ključna tačka uspeha kompanije Player je odlična saradnja sa širokom mrežom distributera, kao i razumevanje složenosti tržišta.

MISIJA
Pružamo izvanrednu uslugu uz malo ljudskog dodira.
Naš glavni fokus je na zadovoljstvu kupaca, koje proizilazi iz naše spremnosti da ih u svakoj prilici saslušamo i učimo od njih.
Stručni saveti naših profesionalaca pružaju našim kupcima značajne informacije o svakom aspektu naših proizvoda, što podiže celokupno muzičko iskustvo kupaca.
Naši kontinuirani trud se ogleda u velikoj lojalnosti naših kupaca, dok stvaramo vredna partnerstva sa svetskim brendovima. Ova partnerstva zaista donose korist kako našim partnerima tako i kompaniji.
Trudimo se da pružimo najviši kvalitet zvuka i najbolje zvučno iskustvo za najrazličitije potrebe kupaca naših proizvoda.
Dodatnu vrednost pružamo našim proizvodima ali i našim klijentima. Ovo uključuje našu vlastitu BESPLATNU uslugu dostave, održavanje proizvoda pod garancijom, kao i instalaciju samih proizvoda i deinstalaciju vlastitih proizvoda kupaca koji će biti zamenjeni.
Srećni smo što učestvujemo u razvoju tehnologije savremene muzičke opreme, držeći korak sa tako uzbudljivom brzinom samog procesa.


It’s all about music.