Do besplatne dostave Vam je ostalo još 5.000,00 RSD
 
+
×

Rega Planar 6 Black Gramofon sa Ania Pro glavom

Šifra: 16991
259.080,00 rsd
215.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Iznos rate:
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Planar 6 je konstruisan na temelju jedinstvene gramofonske osnove od ultralake pene i HPL laminata. Dizajniran je da pruži nivo performansi iznad bilo kog gramofona po ovoj ceni. Planar 6 ima RB330 ručku i dupli stakleni “plutajući” tanjir. Isporučeno Neo napajanje pruža praktičan odabir brzine, naprednu anti-vibracionu kontrolu, kao i elektronsko fino podešavanje brzine.

Planar 6 je izgrađen na osnovu ogromnog uspeha RP8 i RP10 gramofona. To je prvi novi Rega gramofon koji je konstruisan sa ultra-laganom osnovom od poliuretanske pene Tancast 8 (materijal razvijen za avio-industriju). Ovaj materijal je u sendviču između novog HPL (laminata visokog pritiska). HPL je izuzetno tanak ali ekstremno čvrst i predstavljen je sa zadivljujućim Polaris mat sivim finišom sa visoko-sjajnim polimernim crnim rubovima.

GLAVNE KARAKTERISTIKE
RB330 ručka sa balans tegom od nerđajućeg čelika.
Exact (MM), Ania (MC) ili Ania Pro (MC) kertridž, fabrički ugrađen (opciono).
Dupli tanjir od “float” stakla.
“Double brace” tehnologija
Tancast 8 osnova sa jezgrom od poliuretanske pene.
Specijalno prilagođen Neo PSU.
EBLT referentni pogonski remen standardno ugrađen.
Doživotna garancija na proizvodne greške.
RB330
RB330 ručka je dizajnirana koristeći najnovije 3D CAD & CAM tehnologije i rezultat je više od 35 godina iskustva u dizajnu gramofonskih ručki. Potpuno novo kućište ležaja i naša najnovija cev ručke dizajnirana korišćenjem inteligentne redistribucije mase osiguravaju da ova ručka pokazuje manje tačaka moguće rezonancije. Ekstremna stabilnost, sa kretanjem gotovo bez trenja, iz novih sklopova ležaja visoke preciznosti garantuje prikupljanje više informacija sa vašeg vinila nego ikada ranije.
OSNOVA
Super lagana osnova od poliuretanske pene. Laminat osnove: Novi Polaris HPL (laminat visokog pritiska). Mat finiš visoke čvrstine, otporan na ogrebotine. Dostupan u jednoj završnoj obradi - “Polaris Grey” mat finiš sa crnim polimerskim rubovima visokog sjaja.
“DOUBLE BRACE” TEHNOLOGIJA
Regina “Double brace” tehnologija, sa integralnom specijalno prilagođenom aluminijskom ručkom i stubovima glavčine kako bi se osigurala maksimalna krutost i preciznost.
SPECIJALNO PRILAGOĐENI NEO TTPSU I 24 V MOTOR
Novi sinhroni Rega 24 V motor visoke specifikacije i niskog šuma - svaki motor je ručno uparen sa svojim Neo PSU, koji osigurava optimalnu anti-vibracionu kontrolu.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
RUČKA: Precizna ručno sastavljena RB330 ručka.
MOTOR: 24 V motor niskog šuma
TANJIR: Dupli tanjir od zamagljenog/prozirnog stakla
POVEZIVOST: RCA / Phono
NAPAJANJE: Mini DIN za povezivanje na isporučeni Neo PSU
DIMENZIJE (zatvoren poklopac) (Š x V x D): 447 x 120 x 360 mm
NEO PSU DIMENZIJE (Š x V x D): 180 x 50 x 155 mm
TEŽINA: 5,2 kg

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi