Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 

Rega CD Saturn Mk3 CD plejer

Šifra: 16975
Na stanju
275.880,00 rsd
229.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Iznos rate:
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Svetogorska 9, Beograd
  • Centralni magacin
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Novi Saturn MK3 je smešten u novo kućište dizajnirano da odgovara ostatku Rega asortimana. Saturn MK3 CD-DAC plejer nudi kompletnu fleksibilnost i integraciju u bilo koji audio sistem. Suštinski dva proizvoda u jednom, Saturn MK3 sadrži nezavisno DAC kolo i CD transport visoke specifikacije. Obe sekcije su u potpunosti upravljive preko odgovarajućeg Solaris daljinskog upravljača koji dolazi u paketu.

POVEZIVOST
Saturn MK3 poseduje mnoštvo opcija povezivanja do 24bit-192 kHz uz dva optička ulaza, dva koaksijalna ulaza, potpuno asinhroni USB i dodatni 'direktni' digitalni izlaz iz CD sekcije za reprodukciju. Ovo osigurava savršenu integraciju u bilo koji sistem i predstavlja savršenog partnera za Rega Elicit MK5 integrisano pojačalo.

GLAVNE KARAKTERISTIKE
Dvostruki Wolfson WM8742 DAC
USB 192 kHz - 24 bita asinhrono
Poboljšano kolo izlaznog pojačala
Poboljšana digitalna napajanja
Novi analogni i digitalni izlazi
Solaris system daljinski upravljač uključen
Doživotna garancija na proizvodne greške

DETALJI O PROIZVODU

CDP KARAKTERISTIKE
Saturn MK3 koristi dokazanu Rega tehnologiju digitalno-analognog konvertovanja i analognog izlaznog pojačala u kombinaciji sa parom Wolfson WM8742 čipova za digitalno-analognu konverziju. Saturn MK3 koristi Rega napajanje CD sekcije koje je rezultat istraživanja i razvoja Rega referentnog CD plejera zajedno sa poboljšanim drajverima mikrokontrolera i displeja.

TEHNOLOGIJA
Saturn MK3 koristi master clock visoke stabilnosti i napajanje visokog kapaciteta u elektronici CD-a, visoko-performansni PLL risiver sa digitalnim interfejsom, izolovane digitalne ulaze i arhitekturu napajanja visokih performansi u elektronici DAC-a. Prebacivanje signala između CD i DAC funkcija se vrši u digitalno-analognoj sekciji konvertera. Signalna putanja CD sekcije u CD modu je svedena na minimum.

USB 192 KHZ - 24 BIT ASINHRONI DAC
USB ulaz DAC-a je poboljšan asinhronim radom pri sempl rejtovima od 44,1 do 192 kHz uz bit rejt do 24 bita. USB ulaz ima istu galvansku izolaciju kao i kod Rega DAC-R. USB koristi namenske drajvere u računaru, omogućavajući potpunu ASIO operativnost, čime se eliminiše degradacija signala uzrokovana generičkim drajverima zasnovanim na Windows-u.

SATURN MK3 XMOS USB drajver V2.15.0
Pre korišćenja Saturn MK3 USB funkcije, prvo morate preuzeti Rega USB Windows drajver i instalirati ga na svoj PC. Nakon instalacije, USB će biti spreman za korišćenje. Ovaj drajver nije potreban za MAC OS.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE
USB: 192 kHz - 24 bit asinhroni
DAC: Dual Wolfson WM8742 DAC
Dimenzije (Š × V × D): 432 × 82 × 320 mm
Dimenzije potrebne za rad (Š × V × D): 432 x 170 x 350 mm

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi