Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 
+
×

NATIVE INSTRUMENTS MASCHINE MK3 - Midi kontroler

Šifra: 12256
Na stanju
Regularna cena:
84.000,00 rsd
49.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
59.880,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 24.120,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Futoški put 1, Novi Sad
  • Cara Dušana 85, Niš
  • Svetogorska 9, Beograd
  • Centralni magacin
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Posle više od osam godina od izlaska prvog MASCHINE sistema, verzija MK3 zaista opravdava sva očekivanja postojećih i novih korisnika, ali i mnogo više od toga! Objedinjujući najbolje opcije preuzete sa raznih kontrolera iz MASCHINE asortimana, MASCHINE MK3 je muzički instrument futurističkog hi-tech izgleda, ali stvoren sa idejom da zabeleži dušu svake Vaše muzičke ideje. Ono što prvo upada u oči su dva ekrana u boji visoke rezolucije, preuzeti direktno sa MASCHINE STUDIO kontrolera. Zatim su tu veći padovi, veći tasteri za najčešće korišćene funkcije i naravno Smart Strip, preuzet sa MASCHINE JAM kontrolera. I naravno, MASCHINE po prvi put dolazi sa ugrađenim audio interfejsom! Bez obzira na sve ove novitete, MASCHINE MK3 je i dalje suštinski isti, način sviranja i komponovanja se nije promenio, jer je upravo to ono što čini ovaj instrument industrijskim standardom već skoro deceniju.

SISTEM ZA PRODUKCIJU I PERFORMANS

Brz, intuitivan i zabavan način za kreiranje i izvođenje numera i ritmova.
Integrisani hardversko / softverski sistem obuhvata sempler, aranžer, mikser, efekte i ugrađeni audio interfejs
Uključuje softver MASCHINE 2.0 i biblioteku zvukova od 8 GB, kao i KOMPLETE 11 SELECT sa 25 GB instrumenata i efekata

NOVI IZGLED. ISTI VAJB
Novi MASCHINE zadržava klasični “groovebox” način rada i čini ga bržim i intuitivnijim. Optimizovan na osnovu istraživanja korisnika, prepun je novih funkcija kako bi povećao Vašu brzinu i povećao Vaš fokus - sve to bez promene načina rada koje ste voleli kod prethodnih MASCHINE kontrolera.

NOVITETI MK3
VEĆI PADOVI
Veliki, komotni padovi stvaraju više prostora za složene poteze poput flamova i rolova. Nova tehnološka dostignuća čine podloge osetljivijim na lakše dodire, za izražajnije sviranje. I pošto je rastojanje od centra do centra pada potpuno isto, mišićna memorija i radni proces se ne moraju menjati.

EKRANI VISOKE REZOLUCIJE, U BOJI
Sa dva ekrana u punoj boji i četvorosmernim push-encoder-om, možete pretraživati zvukove, efekte, plaginove i instrumente jednom rukom, na potpuno vizuelan i taktilan način - jednostavno ćete pronaći thumbnail i učitati direktno sa hardvera. Pored toga, ekrani visoke rezolucije vam omogućavaju preciznost u miksanju, pregledu vašeg aranžmana ili u zumiranju waveform-i kako biste sekli Vaše semplove poput hirurga.

AUDIO INTERFEJS STUDIJSKOG KVALITETA
MASCHINE sada dolazi sa studijskim 96kHz / 24-bitnim audio interfejsom kristalno čistog zvuka. Jednostavno povežite sintisajzer ili dodajte dinamički mikrofon za brzo snimanje i semplovanje. Linijski stereo i MIDI portovi MASCHINE čine savršenim središtem bilo kog studija. Pored toga, napaja se preko USB-a, tako da možete da snimate bilo gde sa Vašim laptop-om ili priključite priloženi strujni adapter za još svetlije padove.

BRŽA RADNA RUTINA
Novi izgled hardvera otklanja nepotrebne funkcije, što će Vam pomoći da ostanete fokusirani i brzo zabeležite svoje ideje. Umesto da se skrivaju iza shift dugmeta, do nekih od najčešće korišćenih funkcija sada može pristupiti jednim klikom.

PAD INPUT MODE TASTERI
Svirajte bubnjeve, programirajte paterne ili svirajte melodije i akorde, lako menjajući modove pritiskom na dugme.

LOCK TASTER
Snimite trenutno stanje parametara, “tvikujte” ih i zatim se vratite na prvobitna podešavanja da biste otkrili nove muzičke prelaze.

MACRO TASTER
Jednostavno dodirnite dugme da biste dodelili svoje omiljene parametre makroima i počeli sa podešavanjima.

NOTE REPEAT TASTER
Svirajte filove i arpeđa tokom performansa uz pomoć većeg i vidljivijeg tastera.

UNAPREĐENA TRANSPORT SEKCIJA
Tasteri za transport sada uključuju dublju integraciju sa većinom DAW-ova i direktan pristup opcijama Follow i Tempo Tap.

FIXED VELOCITY TASTER
Programirajte akcente i “ghost” note brzo sa 16 fiksnih nivoa velocity-a ili podesite konstantnu jačinu pri okidanju semplova.

UNAPREĐENO UPRAVLJANJE FAJLOVIMA
Otvorite nedavni projekat, unesite izmene i sačuvajte ga kao novi fajl bez ikakvog dodirivanja miša novim tasterima Save i Open.

PROŠIRENA KONTROLNA SEKCIJA
Preskačite brzo između prikaza jednim dodirom na tastere Arranger, Mixer, Sound Browser ili Sampler.

8 POTENCIOMETARA OSETLJIVIH NA DODIR
Idite korak dalje sa osam tastera osetljivih na dodir. Dodirnite jednom da biste aktivirali posebne kontekstualne menije, kao što su tag clouds, podešavanja zvuka i FX parametri. Takođe možete mapirati svoje najčešće korišćene efekte, instrumente ili plagin parametre na makroe samo dodirom dugmeta.

SMART STRIP ZA NOVE NAČINE SVIRANJA
Smart Strip otvara potpuno nove načine sviranja. Koristite ga kao točkić na klavijaturi za pitch-bend i za modulisanje zvuka. Dodajte nove zvučne teksture, krešenda ili prelaze sa naprednim Performance efektima kao što su stutter i scratch. Ili okidajte semplove, sintisajzere i bubnjeve poput žica na gitari.

NAJNOVIJA VERZIJA SOFTVERA
U slučaju da ste propustili najnovije ažuriranje softvera MASCHINE, evo nekih od naših omiljenih funkcija.

IDEAS VIEW
Sa MASCHINE 2.6.5, Ideas view je dodat kako bi učinio skiciranje i aranžiranje pesama intuitivnijim. Snimite alternativne muzičke fraze ili sviraje različite bitove bez prestanka. Zatim kombinujte dok ne nađete gruv koji želite.

PARAMETER SNAPSHOT MORPHING
Lock vam omogućava da zamrznete trenutna podešavanja, izmenite zvuk, promenite envelopu i vratite se na početna podešavanja pritiskom na dugme. Kombinujte ga sa novom Morph funkcijom da biste otkrili nove prelaze ili dodali improvizaciju tokom performansa.

VARIATION ENGINE
Novi varijantni motor je savršen za dodavanje teksture nekoj muzičkoj liniji ili kao izvor novih ideja. Koristite Randomize da biste kreirali nove paterne i melodije u letu. Ili dodajte malo swing-a svojim bubnjevima opcijom Humanize.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

NATIVE INSTRUMENTS TRAKTOR KONTROL S3 - DJ kontroler

59.880,00 rsd 72.000,00 rsd
Dodaj u korpu