Do besplatne dostave Vam je ostalo još 5.000,00 RSD

ZOOM G5n - Procesor za gitaru

Šifra: 11119
Na stanju
Regularna cena:
49.800,00 rsd
31.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
38.280,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 11.520,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
 • Svetogorska 9, Beograd
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

ZOOM G5N

NEVEROVATAN ZVUK I BEZBROJ KOMBINACIJA!

Kada smo dizajnirali G5n, cilj nam je bio stvoriti najbolju kolekciju gitarskih efekata ikad ponuđenih u jednom inovativnom paketu. Od „FunkSauce“ do „TeXas Toast“, ​​od „Carlosa“ do „Heavensenta“, G5n donosi desetine tonaliteta koji će se svideti i najizbirljivijem gitaristi.

SVEŽE NOVE POTREBE NA 126 OSNOVNIH GITARSKIH TONOVA

G5n se isporučuje sa 100 lepo napravljenih i novosastavljenih DSP efekata, plus 26 najvernijih i najrealističnijih emulatora pojačala / kabineta koje smo ikada stvorili.

Širok spektar efekata

G5n dolazi opremljen sa sveže razvijenim efektima ne samo  za najvažnije zvukove gitare kao što su overdrive, distorzija, kompresija, EK, kašnjenje, reverb, flanging, phasing, vibrato i chorusing, već i jedinstveni multi-efekti kao što je Sek Filter , Gold Drive, Reverse Delay, HD Hall i OSC Echo.

Ultra realistična emulacija pojačala / kabineta

G5n možete direktno povezati sa PA sistemom ili audio interfejsom, koristeći 26 potpuno novih ugrađenih pojačala i kabineta za kućišta. Izaberite jedan od 13 klasičnih modela pojačala poput '59 Fender Bassman, Diezel Herbert Channel 2, Marshall JCM800, Fender Tvin Reverb i MESA Boogie Mk3, svi novo i verno stvoreni za podešavanje tačno onako kako biste to učinili pomoću dugmadi i prekidača.

Uparite svoje pojačalo sa jednim od 13 novostvorenih emulatora kabineta da biste upotpunili zvuk, birajući iz kabineta poput kabineta tipa Marshall 1960 A

(4k12 ”Celestion zvučnici), Fender ’65 DeluXe Reverb (1k12” Jensen C-12K zvučnici), Mesa Boogie Mark 1 (1k12 ”ALTEC 417-8H zvučnik) ili Bogner Ecstasi

KABINET (4k12 ”Celestion zvučnici).

NAPOMENA: Imena proizvođača i nazivi proizvoda su zaštitni znaci ili registrovani zaštitni znaci njihovih vlasnika. Imena se koriste samo da ilustruju zvučne karakteristike i ne ukazuju na bilo kakvu povezanost sa Zoom Corporation ili Zoom North America.

124 PRIMERNO OBRAĐENE KOMBINACIJE I BROJANJE

Da bismo istražili bogatstvo mogućnosti koje G5n nudi, kontinuirano sarađujemo sa inspirativnim profesionalnim gitaristima poznatim po svom ukusu i ljubavi prema sjajnim zvucima gitare. G5n se isporučuje sa 124 prilagođenih pečeva koji obnavljaju decenije osnovnih gitarskih tonova - poput ikoničkih zvukova Eddi-ja Van Halena, Jimmy-ja Hendrixa, Jimmy-ja Pagea, Carlosa Santane, Foo Fighters-a i Led Zeppelina - i pionirska nova teritorija sa kombinacijama ekskluzivno stvorena za gitariste G5n.

Istaknite se „Lead BGN“, modernim zvukom olova preklopljenim u modulisano kašnjenje ili „Phazed“, intenzivnim zvukom cevnog pojačala kroz fazer. Ped „UFO“ koristi parametarski EQ u stilu vodećeg gitariste istoimenog benda, a tu je i „DreamWorld“, i pogon koji je pojačan eho-trakom i reverbom dvorane.

Pomoću našeg besplatnog softvera ZOOM Guitar Lab možete potražiti nove efekte i emulatore pojačala / kabineta, kao i još ekskluzivnije zakrpe sa naše raznolike i rastuće liste stvaralaca G5n, ljudi poput:

 • Kile Bolden (Stevie Vonder)
 • Eric Struthers (Aaron Neville)
 • Richard Patrick (filter)
 • Jeff Schroeder (Smashing Pumpkins)
 • Luca Colombo
 • Kiko Loureiro (Megadeth)
 • Tommi Bolan (Njujork, Banzai, Varlock)
 • Errol Cooney (Christina Aguilera, Stevie Vonder)
 • Ves Geer (Korn, hed PE)

Stvorite svoj zvuk

Lako uređivanje

Uređivanje je jednostavno i intuitivno zahvaljujući jedinstvenom, velikom preglednom ekranu koji vam omogućava da brzo dodate, izbrišete ili promenite redosled efekata - nešto što nije lako postići sa prosečnom pedalboard-om. Postoje i četiri nezavisna ekrana za uređivanje za nuliranje savršenog zvuka, a svaka banka pruža odziv i praktičan osećaj trbušnjaka. Sačuvajte do 200 svojih prilagođenih lanaca efekata kao pečeve u memoriji, a svaki im je odmah dostupan na dodir nožnog prekidača.

Moćne pedale

G5n-ova ekspresijska pedala pruža vam glatku kontrolu u realnom vremenu nad jačinom zvuka, tonom ili odabranim efektnim parametrima, sa četiri nožna prekidača u stilu stompbox-a za pokretanje i isključivanje efekata u letu. Kada budete spremni da krenete samostalno, uzmite pojačanu snagu pomoću G5n-ovog izlaznog pojačala. A da biste sinhronizovali obrasce ritma i vremena odlaganja u ritmu, samo pritisnite G5n-ov namenski tap tempo prekidač Tap tempo da biste uskladili svoj zvuk.

Kompleksni tonaliteti

Bio bi potreban arsenal stompboksa, pojačala i zvučnika da bi se dupliralo sve što možete učiniti sa jednim G5n. Sa izdanjem firmvera V2.0, G5n nudi efikasnije DSP napajanje. Ovo vam omogućava da lanac do devet efekata napravite lakše i bilo kojim redosledom. To je kao da imate stotine potpuno napunjenih pedalboard-a u jednom kompaktnom uređaju, jednostavnom za upotrebu.

G5n pedala kosa

VEŽBAJTE, SVIRAJTE

68 ugrađenih obrazaca ritma čine G5n savršenom opremom za vežbanje i omogućavaju nastupe "jednog čoveka". Looper sa dve jedinice funkcija, koja koristi namenske nožne prekidače za pokretanje i zaustavljanje fraza, omogućava vam snimanje i zapisivanje fraza dužine do 80 sekundi

efekata po vašem izboru. Uz to postoji ugrađeni hromatski tjuner, uvek dostupan na dodir nožnog prekidača - možete zaobići trenutno odabrani ped tokom podešavanja ili potpuno isključiti signal.

 

Ulazi i izlazi

G5n se lako može integrisati u bilo koji performans uživo ili u studiju. Pored standardnog ulaza za gitaru, tu su i pomoćni stereo ulaz za povezivanje pametnih telefona ili muzičkih plejera, plus namenski priključak za slušalice za tihu vežbu i dvostruki izlazi za mono ili stereo L / R vezu sa gitarskim pojačalima, PA sistemima i audio interfejsima.

ZOOM GUITAR LAB 3.0 SOFTWARE

Sa novom aplikacijom Zoom Guitar Lab 3.0 za Mac / windoWs imate pristup Zoom-ovoj biblioteci modela pojačala, efekata i pečeva. Na jednom mestu za upravljanje efektima, korisnici mogu lako da uređuju parametre efekata, grade lance efekata i prave / prave / prave svoje zakrpe. Napredno korisničko sučelje programa Guitar Lab 3.0 nadgleda vašu upotrebu procesora dok uređujete radi maksimalne efikasnosti. Radi udobnosti korisnika, nova funkcija Clipboard pamti do četiri efekta sa prilagođenim parametrima, tako da ih možete kopirati i nalepiti na druge zakrpe. Konačno, odeljak NEWS sadrži novo dodane efekte i pečeve, kao i demo zvuke, sve dostupne za preuzimanje direktno iz aplikacije.

 

Da biste preuzeli nove kombinacije Stombox-a i Amp + Cabinet, jednostavno priključite G5n u računar povezan sa Internetom, uključite pedalu i otvorite softver Zoom Guitar Lab.

 

VRHUNSKI EDITING UZ G5N

Zoom G5n dolazi sa besplatnom licencom za preuzimanje softvera za proizvodnju muzike Steinberg Cubase LE, pružajući ne samo mogućnost stvaranja neverovatnih zvukova gitare u svakoj kutiji, već i spektakularnih stvari s njom.

Podignite svoje snimke na profesionalniji nivo. Steinbergov moćan i najsavremeniji audio softver koji koriste stvaraoci širom sveta sada dolazi uz svaku kupovinu Zoom G3, G3Xs, G5 i G5n.

ISPORUČUJE SE SA:

Cubase LE9 za Mac OS X 10.11/10.12/10.13 i Windows 7/8.1/10

DODATNA OPREMA

EVO ŠTA DOLAZI UKLJUČUJE SA G5N:

 • Uputstvo za upotrebu
 • ZOOM AD-16 adapter naizmenične struje

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

ZOOM G6 - Procesor za gitaru

38.280,00 rsd 59.760,00 rsd
Dodaj u korpu