Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 
+
×

Denon AH-MM300 - bežične On-Ear slušalice

Šifra: 2828
Regularna cena:
39.480,00 rsd
16.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
20.280,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 19.200,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Uz malu težinu, elegantan stil i najnovije tehnologije, Denon AH-MM300 slušalice su profesionalno podešene za ravan EQ kako bi pružile najveću muzičku vernost originalnoj muzičkoj izvedbi. Dizajnirane da izgledaju jednako dobro kao što zvuče, AH-MM300 imaju svež dizajn inspirisan evropskim stilom koji kombinuje klasični stil sa modernim pristupom.

Pregled
Uz malu težinu, elegantan stil i najnovije tehnologije, Denon AH-MM300 slušalice su profesionalno podešene za ravan EQ kako bi pružile najveću muzičku vernost originalnoj muzičkoj izvedbi. Dizajnirane da izgledaju jednako dobro kao što zvuče, AH-MM300 imaju svež dizajn inspirisan evropskim stilom koji kombinuje klasični stil sa modernim pristupom.

Fiberglass sa keramičkom završnom obradom
Ojačane elipsoidne slušalice - uz udoban (supra-aural) dizajn na uhu, model AH-MM300 je opremljen elipsoidnim slušalicama napravljenim od kompozitnog materijala ojačanog staklenim vlaknima, koji pruža i malu težinu i visoku krutost za kvalitet zvuka bez rezonance, a keramička završna obrada pruža elegantan izgled kao i otpornost na ogrebotine.

Aluminijumske nosači od livenog gvožđa
Kućišta slušalica povezuju se sa laganim podesivim rajfom preko livenih nosača od aluminijumske legure sa anti-rezonantnom konstrukcijom, uz visoku krutost za maksimalnu izdržljivost. AH-MM300 slušalice su sklopive za skladištenje u priloženoj torbici.

Kompozit karbon/papira
Dijafragme sa slobodnim rubom i neodijumskim magnetima - AH-MM300 ima 40mm drajvere sa naprednim dijafragmama od kompozitne mešavine ugljenika i papira i neodijumskim magnetima, zajedno sa ekskluzivnom Denon Free Edge tehnologijom, koja se oslobađa tradicionalnog okružujućeg vešanja dijafragme za isporuku proširenog frekventnog odziva čak do 40 kHz.

Bakarni kablovi bez kiseonika
Za najveću audio vernost, AH-MM300 dolazi sa 2 odvojiva audio kabla, oba sa Oxygen Free Copper (OFC) tehnologijom bez kiseonika i visoke čistoće. Jedan kabl ima ugrađeni mikrofon zajedno sa daljinskim upravljačem za jačinu tona, izbor numera i kontrolu preko pametnog telefona. Drugi, duži kabl je predviđen za povezivanje sa drugim uređajima, a oba kabla imaju pozlaćene konektore.

Denon Audio aplikacija
Preuzmite besplatnu Denon Audio aplikaciju (dostupnu u verzijama za iOS i Android) na svoj pametni uređaj i uživajte u mogućnosti prilagođavanja zvuka preko 5-pojasnog ekvilajzera. Odaberite Flat mod za linearni tonalni balans ili odaberite bilo koju od 9 dostupnih custom EQ kriva. Ili odaberite Manual mod i prilagodite ton balansa po svom ukusu. Postoje i 3 podesiva DSP moda: Virtualizer vam omogućava da proširite zvučnu sliku, dok vam Reverb mod omogućava dodavanje reverberacije suvim snimcima, a tu je i podesivi bass Boost mod. Takođe, aplikacija Denon Audio uključuje TuneIn internet radio, besplatni striming muzike i audio servisa koji vam omogućavaju da birate između hiljada internet radio stanica širom sveta. Usluga TuneIn sadrži izbor internet stanica po globalnim regijama, muzičkim žanrovima i sadrži lokalno preporučene stanice.

SPECIFIKACIJE
Težina: 200 g
Prečnik drajvera: 40 mm
Tip drajvera: Dinamički (Karbonska/Papirna dijafragma + Free Edge)
Impedansa: 32 ohm
Osetljivost: 96 dB/mW
Maksimalna ulazna snaga: 1000 mW
Frekventni odziv: 10-40,000 (Hz)

DODATNA OPREMA
Torbica za nošenje
Odvojivi OFC kabl sa daljinskom kontrolom i mikrofonom
Odvojivi OFC audio kabl
3.5mm / ¼” adapter

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi