Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 
+
×

Delta Classe PowerMate

Šifra: 14941
Na stanju
59.880,00 rsd
49.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Iznos rate:
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Svetogorska 9, Beograd
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Kablovi serije Classe Delta dizajnirani su imajući u vidu fleksibilnost i upotrebljivost. U nekim primenama serija mikro-silikata je jednostavno prevelika i teška. Zbog toga smo razvili novu tehnologiju koja se zove MTA: Arhitektura sa više tunela. Ovaj sistem omogućava napajanje unutar kabla putem više žica. Svaka žica nosi deo struje. Na kraju kabla, žice se ponovo kombinuju i distribuiraju snagu na komponentu.

DR Acoustics Classe Delta Series sa MTA imaju jedinstvenu arhitekturu koja koristi više provodnika u jednom kablu. Koristi od ove ekskluzivne tehnologije i ispunjava sve zahteve koje je DR Acoustics postavio u dizajnu nove linije proizvoda. Kabl za napajanje Classe Delta. Kontrola vibracija koristi celinu kalajisanog bakra za prigušivanje sistema. Ova arhitektura višeprovodnika pruža noise floor crniji od crnog, vrhunsku zvučnu kulisu i fleksibilnost koju Classe Audio zahteva za napajanje svojih novih Delta pojačala.

Ovaj jedinstveni transport sa više tunela, sa do 4 putanje struje, stvara neverovatnu stabilnost, jer svaka žica nosi mali deo signala za smanjenje energije izgubljenog u toploti. MTA sistem nudi vrhunski kvalitet i pruža veću dinamiku, rezoluciju i detaljne basove za sve vrhunske audio instalacije. Izgrađeni ekskluzivnim metodama, kvalitetnim materijalima i neuporedivom stručnošću, kablovi DR Acoustics nude poboljšanu sliku i čine savršenu platformu za vaš audio ili video sistem.

 

Dizajnirani za pretpojačalo. Stereo pojačalo i mono blok pojačalo

MTA tehnologija višestrukog tuneliranja

99,99% OFC

Višežični sistem ekvivalentan 12 AVG

Konektori presvučeni rodijumom

Dostupno sa Schuko utikačem

Kvalitetna najlonska obloga

Prečnik: 20 mm

Dužina: 2,0 m

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi