Do besplatne dostave Vam je ostalo još 5.000,00 RSD
+
×

NATIVE INSTRUMENTS KOMPLETE KONTROL A61 - Midi Klavijatura

Šifra: 12917
Na stanju
Regularna cena:
32.400,00 rsd
22.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
27.480,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 4.920,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
 • Futoški put 1, Novi Sad
 • Cara Dušana 85, Niš
 • Svetogorska 9, Beograd
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

PAMETNI, MODERNIZOVAN KONTROLOR KLAVIJATURE

Intuitivna unapred mapirana kontrola za stotine KOMPLETE i NKS plag-inova, kao i kompletna VST podrška

Svirajte na prilagođenoj NI klavijaturi sa 25, 49, ili 61 poluotežanim dirkama.

Uključuje MASCHINE ESSENTIALS, MONARK, THE GENTLEMAN, REAKTOR PRISM, SCARBEE MARK I i još mnogo toga.

Potpuna integracija sa MASCHINE, Logic Pro X, GarageBand, i Ableton Live, Cubase, i Nuendo.

GET HANDS-ON WITH YOUR MUSIC

Pravljenje muzike je najbolje kada je brzo i zabavno. Pronađite pravi zvuk, napravite svoj, izvodite i snimite rezultate – sve zahvaljujući brzoj poluotežanoj tastaturi. U kompletu sa četiri prvoklasna instrumenta uz MASCHINE Essentials, klavijature A serije dolaze sa svime što Vam je potrebno kako biste realizovali svoje ideje.

PRONAĐITE BRŽE SVOJE ZVUKE

Sa stotinama zvučnih predložaka koje možete birati, pronalaženje pravog zvuka može biti naporan zadatak. Međutim, uz KOMPLETE KONTROL, svi Vaši KOMPLETE i NKS predlošci su intuitivno obeleženi i organizovani, tako da je pronalaženje pravog brzo i lako. Osim toga, možete da preslušate svaki zvuk dok ih pretražujete, bez učitavanja individualnih instrumenata.

Potrebne su Vam vrlo niske frekvencije? Koristite enkodere i OLED displej kako biste odabrali SYNTH > BASS > SUB BASS, potom ih preslušajte kroz unapred podešene zvuke i učitajte pravi zvuk za Vašu numeru.

UNAPRED MAPIRANA I SPREMNA ZA SVIRANJE

Svi Vaši KOMPLETE i NKS instrumenti i efekti su unapred mapirani na KOMPLETE KONTROL hardveru od strane ljudi koji ih najbolje poznaju – dizajnera instrumenata. Ključni parametri kao što su kontrole ovojnica i filteri graničnih frekvencija odmah se prikazuju na OLED displeju kada dotaknete odgovarajuće dugme. To znači da možete da vidite tačno ono što se podešava u realnom vremenu – bez obzira da li je to u kHz, dB-u ili BPM.

IZVODITE NA KREATIVAN NAČIN

Uz Smart Play, ne morate nikada da brinete o odabiru pogrešne note – samo odaberite skalu i svirajte. Aktivirajte chord (harmonski) režim kako biste stvorili bogatu progresiju sviranjem po pojedinačnim dirkama, onda uključite arpeđator i pretvorite sve u ekspresivno muzičko izvođenje. Za početnike na klavijaturi, Easy režim mapira bele dirke kako biste odabrali koju god skalu želite.

ZABELEŽITE SVOJE IDEJE

Bez obzira kakav je Vaš setap, A serija je dizajnirana tako da se dobro uklopi u Vaš postojeći način rada, uz neposredan pristup transportu, miskovanju uređivanju kontrola u Vašem omiljenom DAW (digitalnoj audio radio stanici).  Logic Pro X, GarageBand i Ableton Live su trenutno podržani, sa naprednom integracijom za Cubase i Nuendo koji dolaze uz buduće ažuriranje KOMPLETE KONTROL softvera. I ukoliko tek počinjete, uključeni MASCHINE Essentials omogućavaju Vam da snimite i aranžirate svoje ideje direktno iz Vašeg hardvera – nije potreban dodatni softver.

UKLJUČENI INSTRUMENTI

Sa preko 6,700 zvukova i 13 GB sadržaja, klavijature A serije dolaze uz sve što Vam je potrebno da počnete da stvarate muziku. Registrujte svoj hardver i dobićete dva moćna sintisajzera, dva precizno semplovana klavira, i još toga. Još i uz MASCHINE Essentials, imaćete sve alatke koje su Vam potrebne kako biste snimili muzičku numeru počevši od svoje inspiracije.  

A kada bude vreme da proširite svoju kolekciju, moći ćete da dobijete ažuriranje uz popust za KOMPLETE 12 SELECT, KOMPLETE 12, ili kompletnu MASCHINE biblioteku.

MONARK

Monofonični sintisajzer koji snima svaku zvučnu nijansu kralja analognih monosintisajzera na neverovatno detaljan način – što predstavlja sveti gral analognog modeliranja.
OTKRIJTE MONARK

THE GENTLEMAN

Klasični uspravni klavir koji daje balansirani zvuk i široki dinamički opseg, semplovan od vintage uspravnog modela pijanina.
OKRIJTE THE GENTLEMAN

REAKTOR PRISM

Jedinstven, brzi polifonični instrument i efekat, zasnovan na inovativnoj tehnologiji modalne sinteze od REAKTOR-a.
OTKRIJTE REAKTOR PRISM

SCARBEE MARK I

Zvuk čuvenog električnog klavira iz sedamdesetih godina 20. veka – lepo semplovan i savršeno očuvan u svom svojem analognom sjaju.
OTKRIJTE SCARBEE MARK I

KOMPLETE KONTROL SOFTVER

Pretražite i pregledajte sve svoje instrumente i efekte direktno sa tastature A serije. Ovaj softver takođe čini KOMPLETE i NKS instrumente i efekte dostupnim i korisnicima oštećenog vida – funkcija koja dolazi ubrzo posle početnog izdanja.

KOMPLETE START

KOMPLETE START omogućava Vam da producirate i izvodite muziku sa preko 2,000 zvukova studijskog kvaliteta – potpuno besplatno. Istražite bubnjeve i udaraljke, baseve, akustičke instrumente, sintisajzere, muzičke podloge i atmosfere, efekte i još mnogo toga. Sve je pažljivo odabrano iz programskog paketa za proizvodnju za umetnike i muzičare: KOMPLETE.

SOUNDS.COM

Iskoristite dva meseca besplatnog pristupa preko milion semplova i lupova od najboljih umetnika i vodećih stvaralaca zvukova sa Sounds.com. Dodajte Vaše zvuke kolekciji, sinhronizujte ih jednim klikom i sve je obeleženo i spremno za sviranje u KOMPLETE KONTROL.

ABLETON LIVE 10 LITE

Lajt verzija Ableton Live 10. Dolazi sa svim ključnim sekvencama, instrumentima i efektima Live-a, odnosno sa svime što Vam je potrebno da snimate pesme.

Elektronski Vaučer

Uz Vašu novu klavijaturu, dobićete elektronski vaučer u vrednosti od $25.00 koji možete potrošiti u NI Online Shop.

UKLJUČUJE MASCHINE ESSENTIALS

Zabeležite brzo svoje ideje uz MASCHINE Essentials – moćni gruvboks koji sadrži instrumente, efekte i zvukove za skiciranje ideja, koji ih aranžira i pretvara u numere, miksuje i još mogo toga.

 

MASCHINE takođe radi i kao plag-in za Ableton, Logic Pro, Cubase ili za bilo koju drugu kompatibilnu DAW (digitalnu audio radnu stanicu), čineći ga moćnim dodatkom za Vaš setap, kako god da pravite svoju muziku.

Pregled ideja omogućava Vam da na lak način prikupite svoje ideje. Snimite različite bas linije, kreirajte scene za rezličite bubnjeve, sekvence i varijacije. Pomešajte ih i eksperimentišite dok ne pronađete nešto što Vam se sviđa.

 

Koristite aranžirani izgled da uklopite vase sekvence u muzičku numeru. Editujte uzorke, protresite note, promenite brzinu, snimite modulaciju i još mnogo toga.

 

Sortirajte instrumente i zvukove prema njihovim soničnim kvalitetima uz pomoć MASCHINE ultra brzog pretraživačakoji obeležava – uključujući sve Vaše NKS instrumente i efekte.

 

MASCHINE moćna mikseta omogućava Vam da vidite i prilagodite grupne i zvučne kanalne nivoe dok ne pronađete savršen balans za Vašu numeru.  

 

Koristite sopstvene VST ili Audio Unit plag-inove, ili se igrajte sa zvukovima i efektima koji dolaze uz MASCHINE Essentials.

 

Moćni MASCHINE Sampler i Audio plag in omogućava Vam da budete kreativni za Vašim zvucima. Podesite, oblikujte i seckajte semplove – i igrajte se sa lupovima na kreativan način.

 

MASCHINE tako]e radi kao plag in ya Ableton, Logic Pro, Cubase ili za bilo koju drugu kompatibilnu DAW (digitalnu audio radnu stanicu), čineći ga moćnim dodatkom za Vaš setap, kako god da pravite svoju muziku.

Pregled ideja omogućava Vam da na lak način prikupite svoje ideje. Snimite različite bas linije, kreirajte scene za rezličite bubnjeve, sekvence i varijacije. Pomešajte ih i eksperimentišite dok ne pronađete nešto što Vam se sviđa.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

7

ZAPOČNITE SA A-SERIJOM

Nemojte se osećati izgubljeno dok gledate u prazan ekran. Bilo da pravite Vašu prvu numeru ili hoćete da unapredite već postojeću, tu smo da Vam pomognemo. Pregledajte temeljno sve kontrole i sekvence na klavijaturama A serije sa ovim animiranim Quickstart Vodičem – koji Vam na zabavan i interaktivan način pomaže da se ubrzate.

APGREJDUJTE SE I UŠTEDITE

Kada budete spremni da unapredite svoju muziku, moći ćete da dobijete velike popuste za moćne produkcione alatke kao što je KOMPLETE 12 SELECT i kompletna MASCHINE Factory biblioteka. Ili se pak odvažite i uštedite još više na oba. Da biste dobili dnevnu dozu dnevne inspiracije, pogledajte na Sounds.com – svaka klavijatura A serije dolazi sa jednomesečnom pretplatom na Essential - kako biste istražili kompletnu biblioteku lupova i semplova.

 

SISTEMSKI ZAHTEVI

 macOS 10.12, 10.13, 10.14, 10.15 (najnovije ažuriranje), Intel Core i5, 4 GB RAM

 Windows 10 (najnoviji paket), Intel Core i5 ili ekvivalentni CPU, 4 GB RAM

Internet veza i grafička kartica koja podržava OpenGL 2.1 ili viši su potrebne kako bi se preuzeo i aktivirao ovaj proizvod. Kada se jednom instalira  aktivira, proizvod se može koristiti i oflajn.

4 GB RAM (6 GB preporučeno za velike KONTAKT instrumente)

USB 2.0 ili veći (uključen kabl)

DOSTUPNI PLAG-IN FORMATi

 Mac OS X (64-bit only): Stand-alone, VST, AU, AAX

 Windows (64-bit only): Stand-alone, VST, AAX

INFORMACIJE O KOMPATIBILNOSTI

Uključeni KOMPLETE KONTROL softver omogućava integraciju sa KOMPLETE i NKS instrumentima i efektima bez premca.

Sve KOMPLETE KONTROL klavijature takođe funkcionišu i kao  MIDI kontroleri

POVEZIVANJE

Može se koristiti kao USB MIDI kontroler

TRS ulaz za pedalu, sa mogućnošću održanja

NAPEDNA FUNKCIONALNOST KOD SLEDEĆIH HOSTOVA

Logic X 10.3.1 ili veći
GarageBand 10.2.0 ili veći
Ableton Live 10.05 ili veći
Cubase Artist / Pro 8.5 ili veći
Nuendo 7.1.35 ili veći
Studio One 4.5 ili veći

Molimo Vas pročitajte KOMPLETE KONTROL dokumentaciju za detaljne informacije o host kompatibilnosti. Da biste pristupili brzom vodiču za klavijature KOMPLETE KONTROL Mk2 u gore pomenutim DAW (digitalnim audio radnim stanicama), preuzmite DAW shortcut sheet.

PROIZVOD UKLJUČUJE

Klavijaturu, USB kabl.

KOMPLETE KONTROL softver, kolekcija KOMPLETE instrumenata i efekti uz MASCHINE ESSENTIALS, i Ableton Live 10 Lite – dostupni su za preuzimanje nakon registracije hardvera.

Vodič za setap i dokumentacija su dostupni za preuzimanje.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE HARDVERAKOMPLETE KONTROL A61

Dimenzije: 984 x 257 x 89 mm / 38.7'' x 10.1'' x 3.5''
Težina: 4.7 kg / 10.4 lbs

OSOBINE I SPECIFIKACIJE

 • Pametni i modernizovani kontroler klavijature za sve Vaše virtuelne instrumente i efekte
 • Najbolja u klasi, prilagođena NI klavijatura, dostupan sa 25, 49 ili 61 poluoteažanim dirkama
 • Informativni OLED displej za preglednu navigaciju
 • 8 kontrolnih dugmića osetljivih na dodir
 • Ergonomski nagib i mod točkići
 • Četvorosmerni push enkoder za pretraživanje zvuka jednom rukom i navigaciju kroz projekat
 • Predložak zasnovan na tagu (oznaci) koji omogućava direktno pretraživanje preko tastature ili uz pomoć KOMPLETE KONTROL softvera: Brzo pronađite zvukove i preslušajte ih u trenutku
 • Smart Play: Isprobajte preko 100 skala i modova, svirajte harmonske progresije i arpeđa sa po jednom dirkom, ili odaberite bilo koju skalu samo belim dirkama
 • Unapred mapirana kontrola KOMPLETE instrumenata i efekata kao i stotine Native Kontrol Standard (NKS) plag-inova od vodećih proizvođača uz KOMPLETE KONTROL softver
 • Kompletna VSTi i VST FX podrška
 • Duboka integracija sa MASCHINE softverom
 • Intuitivna kontrola preko Logic Pro X, GarageBand, i Ableton Live. Cubase i Nuendo integracija koja dolazi sa budućim ažuriranjem KOMPLETE KONTROL softvera
 • TRS ulaz za pedalu, sa mogućnošću održanja
 • USB 2.0 napajanje
 • Može se koristiti kao MIDI kontroler
 • Uključuje kolekciju KOMPLETE instrumenata i efekata, KOMPLETE KONTROL softver, i MASCHINE ESSENTIALS (kompletan MASCHINE softver i 1.6 GB MASCHINE Factory Selection), i Ableton Live 10 Lite

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

NOVATION Impulse 61 - Midi Klavijatura

29.880,00 rsd 41.880,00 rsd
Dodaj u korpu

NOVATION LAUNCHKEY 61 MK3 - Midi Klavijatura

26.280,00 rsd 35.880,00 rsd
Dodaj u korpu

NEKTAR Impact GXP61 - Midi Klavijatura

25.080,00 rsd 32.280,00 rsd
Dodaj u korpu

NOVATION FLkey 61 - Midi Klavijatura

31.080,00 rsd 43.080,00 rsd
Dodaj u korpu

Arturia KeyLab Essential 61 mk3 Black

26.280,00 rsd 33.480,00 rsd
Dodaj u korpu