Do besplatne dostave Vam je ostalo još 5.000,00 RSD
+
×

SOUNDCRAFT SCR NOTEPAD 8

Šifra: 12750
22.680,00 rsd
18.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Iznos rate:
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Analogna konzola sa miksovanje malog formata sa USB I / O i Lexicon® efektima

8-kanalna mikseta Notepad-8FX olakšava dobijanje legendarnog Soundcraft zvuka za vašu muziku, podkaste ili video zapise. Notepad-8FX kombinuje profesionalne analogne komponente, poznatu HARMAN digitalnu obradu signala i ugrađeni USB audio interfejs koji se koristi sa vašim omiljenim softverom za uređivanje na Mac-u ili PC računaru. Bez obzira da li ste kantautor ili podkaster, Notepad-8FX nudi najbolje funkcije u klasi kao što su Lexicon® efekti, tako da možete da ispolirate Vaše kreativne produkcije sa kojima sigurno možete impresionirati.

Izvorni kvalitet zvuka. Zvučna tradicija.

Više od 40 godina audio profesionalci veruju Soundcraft rešenjima za miksovanje za dobijanje netaknutog kvaliteta zvuka i pouzdane performanse. Miksete serije Notepad nastavljaju ovu tradiciju sa mikrofonskim predpojačalima profesionalnog kvaliteta Soundcraft, pogodnim XLR i 1/4 "konektorima i izdržljivim metalnim kućištima napravljenim da podnose test vremena.

Udobnost poznatog. Neverovatna snaga.

Osećaćete se kao kod kuće sa tradicionalnim channel strip rasporedom na Notepad-u. Aux poslati signali i tri EQ kontrole po kanalu pružaju vam nivo pogodnosti koji je često rezervisan za veće konzole. Rotirajući fejder za kontrolu jačine zvuka u slušalicama olakšava podešavanje vašeg ličnog nivoa slušanja, dok nivo master fejdera sa LED merenjima omogućava preciznu kontrolu nad vašim izlaznim signalom. Dizajnirana za kućne studije, probe, performanse uživo i produkciju podcasta, serija Notepad pruža raspored koji je audio-profesionalcima poznat, ali je lako razumljiv i za početnike.

Savršen za probe, nastupe i još mnogo toga.

Zavodljivo kompaktni Notepad miksete lako se smeštaju u torbu i pružaju mnogo mogućnosti za stvaranje sesija, proba i svirki. Notepad miksete projektovane su da omoguće ikonične performanse Soundcraft-a i omogućavaju vam da povežete omiljenu opremu poput mikrofona, gitara, tastatura i još toga. Sa tri dostupna modela (Notepad-5, -8FX i -12FX), postoji Notepad mikseta koja je savršen izbor - bilo da ste pevač-autor pesama ili mala rok grupa.

Vaše rešenje za podkast – sve u jednom  

Kombinacija vrhunskih komponenti Soundcraft-a i ugrađenog USB audio interfejsa čine Notepad idealnim najvažnijim alatom za vaš podkasting. Notepad-8FX sadrži Lexicon® digitalne efekte kako bi vašoj produkciji pružio ispolirani sjaj koji se obično postiže snimanjem u studiju. Od snimanja monologa do intervjua sa više učesnika, Notepad miksete dizajnirane su tako da vam pomognu da delite svoje ideje sa svetom.

Čuveni Lexicon digitalni efekti

Notepad-8FX ima vrhunske efekte studijskog kvaliteta kompanije Lexicon koji vam pomažu da postignete zaista profesionalan zvuk bez dodatnih dodataka ili opreme. Poboljšajte svoje projekte uz pomoć reverba, chorusa ili delay efekta pomoću tempo kontrolera, potpomognutih vodećom industrijskom tehnologijom obrade signala ugrađenom u Notepad-ov DSP motor.

Radite bez problema uz Vaš Mac ili PC

Integrisani USB audio interfejs Notepad-a omogućava vam lako snimanje, uređivanje i reprodukciju projekata pomoću vašeg omiljenog audio softvera. Kombinujući Soundcraft legendarne audio performanse sa HARMAN obradom signala i ugrađenim USB interfejsom za vaš računar, Notepad nudi najbolje od analognog i digitalnog zvuka u nekompromisnom rešenju.

Karakteristike

  • Dobićete legendarni kvalitet zvuka iz profesionalnih mikrofonskih predpojačala
  • Lako snimajte, uređujte i reprodukujte sa Mac-a i PC računara pomoću integrisanog USB audio interfejsa - jednostavno dodajte i reprodukujte sa svojim Mac-om*
  • Zasladite svoj miks sa HARMAN digitalnom obradom signala, uključujući čuveni Lexicon® reverb, echo i delay.
  • Lako je dobiti odličnu kombinaciju s poznatim rasporedom kanala koji uključuje EQ, aux poslate signale, master nivo fader-a i rotirajuću kontrolu jačine zvuka u slušalicama
  • Izdržljivo metalno kućište koje je napravljeno da traje

*PC zahteva instalaciju Soundcraft drajvera

Tehničke specifikacije

Input (Mic) - Mic/Line Combo Inputs

2

Input (Mic) - Gain

2

Input (Mic) - Inputs with Hi-Z

1

Input (Mic) - Peak Light

2

Input (Mic) - EQ High

2

Input (Mic) - EQ Mid

2

Input (Mic) - EQ Low

2

Input (Mic) - Pan

2

Input (Mic) - Level

2

Input (Line) - 1/4" Stereo Line Inputs w/Trim

2

Input (Line) - RCA Stereo Line Inputs

1

Input (Line) - 1/4" Stereo Line External FX Return

n/a

Input (Line) - Aux/FX

3

Input (Line) - Balance

3

Input (USB) - USB Return

2, summed with RCA, into channel 7&8

Output - Master Stereo Out

1

Output - Monitor Stereo Out

1

Output - Aux Out

1

Lexicon Processing - Reverb/Chorus/Delay

1

Lexicon Processing - Tap Tempo

1

Output Control - Master Level Fader

1

Output Control - Monitor/Phones Level

1

Output Control - Output Meters

4x LED

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi