Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
 
+
×

Warm Audio Bus-Comp

Šifra: 13931
Regularna cena:
89.400,00 rsd
59.500,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
71.400,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 18.000,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

BUS-COMP

DVOKANALNI VCA BUS KOMPRESOR

Predstavljamo Vam Warm audio BUS-COMP

Warm Audio BUS-COMP je sveanalogni, dvokanalni, stereo VCA bus kompresor zasnovan na klasičnim komponentama koje već decenijama omogućavaju svilenkast i topli ton.  Stereo VCA bus kompresori maestralno kontrolišu dinamiku sa raznih izvora, ali su postali naširoko poznati po svom ‘’magičnom dodiru’’ koji ostavljaju na stereo miksevima. 

BUS-COMP će se odlično pokazati na stereo miksevima, miksevima bubnja, na mikrofonima iznad bubnja, na akustičnim gitarama, klavijaturama, klaviru, orkestarskim instrumentima voice-overima i na još mnogo izvora. BUS-COMP je prvenstveno dizajniran za stereo upotrebu, ali se može koristiti jednako uspešno i na mono izvorima. VCA bus kompresori ovog tipa su postali naširoko voljeni zbog njihove sposobnosti da kontrolišu dinamiku bez napora ali i zbog dodatog zvuka i dubine koju pružaju audio signalu koji prolazi kroz njih, čak i kada se ne primenjuje kompresija.

Pogled na unutra

Ponovno stvaranje legendarne VCA bus compresor tehnologije bio je prevashodni cilj BUS-COMP dizajna, ali su nam ipak nove dodate funkcije i poboljšanja bile jednako važne tokom razvoja.  Jedna karakteristika na koju smo posebno ponosni je mogućnost BUS-COMP-a insertovanja CineMag transformatora proizvedenih u Americi u signalnu putanju koju pokreću diskretna pretpojačala. Na jedan pritisak nožnog prekidača na prednjoj strani, ovi posebni transformatori napravljeni u Americi ubačeni su u audio putanju omogućavajući povećanu dubinu, ton i vajb!  

Premium komponente

Kao što je slučaj sa svim komponentama koje razvijamo ovde u Warm Audio, BUS-COMP je dizajniran imajući u vidu njegovu cenu. Uz efikasne, moderne tehnike proizvodnje, ponosni smo što smo izneli na tržište ovaj klasični VCA bus kompresor kvaliteta proizvodnje malih serija, sa dosad neviđenim odnosom kvalitet –cena. Više studija nego ikada do sada će imati pristup analognom kvalitetu VCA  bus kompresiji. Želja nam je da se svi muzičari čuju na način na koji oni žele da se čuju i osećamo da je BUS-COMP savršen alat za savršeni miks!  

 

Tehničke specifikacije

 

Sve analogni, dvokanalni, stereo VCA bus kompresor

 

Zasnovan na legendarnoj VCA bus kompresor tehnologiji

 

Mogućnost odabira diskretnog pretpojačala sa CineMag transformatorima proizvedenim u Americi

 

Spoljni bočni lančani odabir izvora

 

HI-PASS FILTERI: 30, 60, 105, 125, 185 HZ

 

KOMPRESOR ENGAGE PREKIDAČ ZA LAKO A/B KOMPRESOVANJE u odnosu na UPOREĐENJE BEZ KOMPRESIJE

 

ODLIČNO SE PRIMENJUJE NA STEREO MIKSEVIMA, BUBNJARSKIM MIKSEVIMA, MIKROFONIMA IZNAD BUBNJA, NA AKUSTIČNIM GITARAMA, KLAVIJATURAMA, KLAVIRU, ORKESTARSKIM INSTRUMENTIMA, VOICE OVERIMA I NA BEZBROJ DRUGIH IZVORA

 

MOŽE SE KORISTITI NA STEREO KAO I NA INDIVIDUALNIM MONO IZVORIMA

 

THAT 2180 VCAS

 

Optimalno omogućava i XLR i TRS povezivanje

 

Buka: < -90dBu

 

DINAMIČKI OPSEG: > 120DB

 

FREKVENTNI ODZIV: 18HZ – 22KHZ

 

THD + NOISE, 20HZ – 20KHZ, +20DBU ULAZ: < .05%

 

ULAZNA IMPEDANSA: 10K OHMS

 

IZLAZNA IMPEDANSA: 50 OHMS

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Warm Audio WA76 - Studijski kompresor

74.280,00 rsd 84.600,00 rsd
Dodaj u korpu