Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 
+
×

Warm Audio WA-273EQ - Pretpojačalo

Šifra: 12906
Regularna cena:
201.480,00 rsd
129.500,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
155.400,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 46.080,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Ako postoji jedan stil pretpojačala za koji bi se profesionalni inženjeri jednoglasno složili da je decenijama definisao ton pop / rok ploča, to bi sasvim sigurno bio čuveni stil mikrofona iz 73-ih. Pretpojačala u stilu '73 već dugi niz godina masovno se koriste u snimanju i aplikacijama uživo i još uvek se smatraju „Svetim gralom“ izbora pretpojačala. Warm audio “WA73 Family”sastoji se od jednokanalnih i dvokanalnih pretpojačala u stilu 73 (sa & bez / bez ekvilajzera), od kojih svaki pažljivo odaje počast britanskoj audio istoriji.

Kada smo u warm Audio-u odlučili da objavimo WA273-EQ, bilo je neophodno da ispuni vintage očekivanja i u dizajnu i u performansama. Ton i sladak karakter koji daju vintage mikrofonska pretpojačala toliko su jedinstveni i poznati da smo imali samo čistu želju da objavimo zvučno precizne reprodukcije. Nakon godina istraživanja i razvoja, intenzivnog istraživanja i bezbroj sati audicije, rođen je WA273-EQ!

WA273-EQ je „Desert Island“ boutique pretpojačalo, ali se takođe može klasifikovati kao studijski i živi radni konj. Klasična pretpojačala u stilu '73 poznata su po tome što su svestrani alati koji rade sa svim vrstama mikrofona, od kondenzatora, preko dinamičkog do trake. WA273-EQ podjednako blista na svim vrstama mikrofona i izvorima, uključujući; vokali, akustične / električne gitare, bas, bubnjevi, udaraljke, orkestri, klavijature, pa čak i kao alat za oblikovanje tonova za prolazak delimičnih ili kompletnih mikseva. Sa pojačanjem od 80 dB i potpuno diskretnim Carnhill Transformer uravnoteženim putem signala, nema snimanja, mešanja ili inženjerskog zadatka sa kojima WA273-EQ ne može da se nosi.

UK Carnhill transformatori po meri

Entuzijasti se nedvosmisleno oduševljavaju komponentama koje se koriste u klasičnim britanskim pretpojasnima u stilu '73. Signalni transformatori su česta tema razgovora. Vintage jedinice su tokom godina koristile razne verzije transformatora, ali najtraženije su bile najnovije verzije. Oni se smatraju najpoželjnijim izborom zbog njihove tečnosti i prirode koja oprašta. Slatko zasite kad ih se gurne, a poznato je da inženjere rasplaču kad čuju kako prelepo zvuče njihovi miksevi kroz njih!

Varm Audio je blisko sarađivao sa Carnhill Transformers-om iz Cambridgeshire-a u Velikoj Britaniji kako bi dizajnirao verne reprodukcije ovih najpoželjnijih ranih verzija transformatora. Mi iz Varm Audio-a još uvek nismo čuli tako prijatan i muzičan zvuk pretpojačala u stilu iz 73-ih godina kao i naš WA273-EQ sa ovim prelepim prilagođenim transformatorima.

Carnhill Transformers

Kondenzatori i signalna putanja

Važan deo ovih klasičnih britanskih kola o kojima se često ne govori su različiti stilovi kondenzatora i izlaznog tranzistora koji se koriste. Smatrali smo da je važno održati integritet originalnog dizajna korišćenjem kondenzatora tantala i polistirena u signalnoj putanji i izbora izlaznog tranzistora koji je mnogo glađi u postavkama visokog pojačanja od onoga što se obično nalazi u modernim reprodukcijama u stilu '73.

UK Blore Edwards Switch-Pots

Sjajno zvučno kolo u stilu iz 73 godine trebalo bi da bude jednako pouzdano kao i odlično zvučno. Složeni potenciometri sa dvostrukim koncentričnim prekidačima u EQ odeljcima WA273-EQ proizvedeni su u Velikoj Britaniji od strane Blore Edvards koji proizvodi vojne specifikacione prekidače i potenciometre. Korišćenje Blore-Edvards komponenata nije malo uključivanje pretpojačala-ek-a u stilu '73 u ovom rasponu cena.

Ručno ožičeni i ručno sklopljeni

Klasična pretpojačala u stilu '73 često su bila ručno povezivana, pa tako i WA273-EQ! Guruova tvrdnja da se deo traženog klasičnog britanskog tona može pripisati ručno ožičenoj prirodi građe. WA273-EQ je ručno ožičen i ručno sastavljen, uključujući i komponente PCB-a koje su sve ručno popunjene.

Tehničke specifikacije

DVOKANALNO, RAZRED A, '73-STILSKO BRITANSKO MIKROFONSKO PRETPOJAČALO SA EKVILAJZEROM

UK MADE CARNHILL TRANSFORMATORI

UK MADE - BLORE EDWARDS EQ Dvostruko-koncentrični preklopni potenciometri

RUČNO OŽIČENO, RUČNO Sastavljeno

80DB GEJNA- OTPORNI STEPENI PREKIDAČ GEJNA

POTPUNO DISKRETNO

TONSKO DUGME  - MENJA ULAZNU IMPEDANSU TRANSFORMATORA ZA RAZLIKOVANJE TONA

PREKIDAČ POLARITETA

48V FANTOMSKA SNAGA

LOW BAND BOOST/CUT- 35, 60, 110, 220 HZ

MID BAND BOOST/CUT 360, 700, 1600, 3200, 4800, 7200 HZ

HIGH BAND BOOST/CUT - 10, 12, 16 KHZ

DODATNE HIGH BAND EQ TAČKE (U ODNOSU NA VINTAGE 1073)

HIPASS FILTER NA OSNOVU INDUKTORA POLOŽAJA - 50, 80, 160, 300 HZ

XLR MIC ULAZI (PREDNJI I NAZAD)

LINE LEVEL TRS INPUT

TS SEND/RECEIVE ULAZNI DZEKOVI

XLR & TRS LINE LEVEL IZLAZI

DIREKTNI ULAZ, INSTRUMENT ULAZ

KONTROLA IZLAZA

LED INDIKACIJA NIVOA

FREKVENTNI ODZIV 20Hz - 20KHz +/-. 5 DB

19 " za kačenje

UNUTRAŠNJI ULAZ NAPAJANJA IEC 115V / 230V

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

SPL GoldMike MK2

155.880,00 rsd 176.280,00 rsd
Dodaj u korpu