Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 
+
×

Warm Audio WA-412 - Pretpojačalo

Šifra: 12118
Na stanju
Regularna cena:
179.880,00 rsd
94.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
113.880,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 66.000,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Svetogorska 9, Beograd
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Klasični dizajn pretpojačala za američku konzolu

WA - 412 nudi 4 kanala klasičnih američkih pretpojačala u elegantnom 1RU dizajnu. Ovaj stil pretpojačala često se naziva „zvukom Rock n 'Roll-a“ zbog VELIKOG probojnog donjeg dela i glatkog otvorenog gornjeg dela. Odnos cene i performansi WA - 412 gotovo je nedokučiv iskusnom studijskom inženjeru koji je tokom karijere možda platio mnogo više za pretpojačala ovog stila. Sadrži potpuno diskretne priključne 6-pinska pretpojačala i prilagođene ulazne i izlazne transformatore Altran USA, WA -412 ne ostavlja ništa da se želi. Ako tražite više kanala svetske klase u pristupačnom paketu, WA - 412 je pravi izbor za vas.

Inspiracija iza WA-412

Kada sam pre godina počeo da održavam redovne studijske sesije, uvek sam želeo da imam više kanala vrhunskih mikrofona. Mogao sam sebi priuštiti samo po jedan ili dva u svom studiju, što nikada nije bilo dovoljno za snimanje punog benda ili bubnjara. Dobro sam znao da ako se signali ne zabeleže dobro „na putu“, kasnije se neće moći spasiti, ali moj budžet me je sputavao. Zbog toga je toliko izvora snimljeno preko nekvalitetnih mikrofonskih pretpojačala. Da je tada bio dostupan WA - 412, verovatno ne bih morao da se zadovoljim lošim, nekvalitetnim tonom. WA - 412 je dizajniran „za ljude“ (ako želite) i verujemo da će postati ozbiljan rad u mnogim profesionalnim i kućnim studijima. - Brice Ioung (osnivač)

Prepuna karakteristika

WA-412 ima sve karakteristike koje bi se očekivale od ovog stila pretpojačala ... i više. Izlazni trim dostupan je na svakom kanalu za preciznu kontrolu i inscenaciju kreativnog dobitka. Tonski prekidač (ulazna impedansa transformatora) takođe je dostupan na svakom kanalu, što vam omogućava da izaberete između toplog i snažnog klasičnog tona konzole ili da odaberete otvoreniji i neutralniji zvuk.

Komponente kvaliteta

Svaki kanal koristi potpuno diskretno priključno 6-pinsko pretpojačalo koji se može zamijeniti drugim opampovima. Diskretni sklopovi poznati su po visokom visini prostora i niskim karakteristikama izobličenja i imaju mnogo veze sa željenim zvukom ovih klasičnih pretpojačala na konzoli.

Ponosni smo što koristimo ulazne i izlazne transformatore koje je u SAD proizveo vrhunski proizvođač transformatora Altran. Blisko smo sarađivali sa Altranom na stvaranju jedinstvenih transformatora koji proširuju odziv niskih frekvencija ovih klasičnih pretpojačala. Transformatori se takođe koriste starinskom tehnikom namotavanja koja daje vrlo izrazit glatki VELIKI karakter.

Pažljivim odabirom komponenata WA-412 rezultiralo je neverovatnim četvorokanalnim pretpojačalom / radnim konjem koji radi na najvišim nivoima, uz dodavanje vintage magije konzole vašem signalu.

Tehničke specifikacije

4 KANALNO MIKROFONSKO PRETPOJAČALO + INSTRUMENT DI

POTPUNO DISKRETNI, UPAREN SA TRANSFORMATOROM SA KLASIČNOM MONTAŽOM KOMPONENTI NA ŠTAMPANU PLOČU

ALTRAN USA CARINSKE RANE, PREMIJUMSKI ULAZNI I IZLAZNI TRANSFORMATORI

Ks520 DISKRETNI OP-AMP NA SVAKOM KANALU, UDBENO ZA POVOLJNO. MOŽE SE KORISNIČKO ZAMENITI SA NAJVIŠE PIN-A, DISKRETNIH OP-AMPERA ZA RAZLIČITI AROM & TON

65DB GEJNA

ULAZI - MIKROFON XLR & AKTIVNI INSTRUMENT 2MEG OHM HI-Z

IZLAZI - TRANSFORMATOR BALANSIRANI XLR i TRS

-20DB PAD - PODLOGE I ZA ULAZI ZA MIKROFON I INSTRUMENT

IMPEDANSA ULAZA TONSKOG DUGMETA - PREKIDAČI OD 600 OHMS DO 150 OHMA (UTICAJ NA TON OBA ULAZA MIC I HI-Z)

SOPSTVENI ŠUM: <-90DB (NOMINALNA)

FREKVENTNI ODZIV: 20HZ DO 20KHZ <+/- 0,25DB (TONE TUTTON OUT), 20HZ DO 20KHZ +/- 2DB (TONE BUTTON IN)

+48 NAPONSKE FANTOMSKE SNAGE

LED MERENJE

IZLAZNA TRIM PLOČA ZA PRECIZNU KONTROLU NIVOA I SKULPIRANJE TONA

UNUTARNJE NAPAJANJE (UZEMLJENO, 3 PIN IEC KABLA)

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Warm Audio WA-273 - Pretpojačalo

119.880,00 rsd 135.480,00 rsd
Dodaj u korpu