Do besplatne dostave Vam je ostalo još 5.000,00 RSD

Warm Audio WA-47 - Studijski lampaški mikrofon

Šifra: 12722
Regularna cena:
135.480,00 rsd
76.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
92.280,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 43.200,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

WA-47

Cevni kondenzatorski mikrofon

NAJTRAŽENIJI CEVNI KONDENZATORSKI MIKROFON

WA-47 je vakumski cevni, sa velikom membranom, transformatorski izbalansiran, multi-pattern (9), veliki kondenzatorski mikrofon, zasnovan na klasiku iz ’47., koji se koristi na bezbroj hitova u poslednjih 50+ godina. WA-47 je dizajniran za profesionalne studije, kućne studije, aplikacije za emitovanje uživo i emituje se i sjajno zvuči na vokalima, akustičnim / električnim gitarama, akustičnim / električnim basovima, bubnjevima, klaviru, gudačima, mesinganim / drvenim duvačkim instrumentima i nizu drugih izvora. Klasik iz ‘47. postao je izuzetno popularan tokom 1960-ih i danas se smatra jednim od najvećih mikrofona ikada napravljenih. Klasik iz ‘47. se i danas široko koristi u profesionalnim studijima za snimanje, ali je postao izuzetno redak i skup za nabavku.

Dizajniranje za klasiku

Dizajniranje WA-47 da zvuči kao Klasik iz ’47. nije bio lak zadatak, posebno s obzirom na to da neke od vintage komponenata više nisu dostupne. Uporedili smo i preslušali 2 različita vintage ‘47 mikrofona i otkrili da oba zvuče neverovatno, ali i da zvuče malo drugačije. Ovi testovi za upoređivanje postali su reper za prilagođavanje naših zvučnika WA-47 kako bi se uklapali u ova dva vintage ‘47 mikrofona. Zadovoljstvo nam je da na tržište pustimo tako prelepu zvučnu klasiku po ceni koja je dostupna većem broju ljudi nego ikada pre. Takođe smo ponosni što napominjemo da VA-47 zvuči legitimno nerazlučivo u odnosu na berbu „47“ koju smo imali na audiciji u nekoliko izvora.

Kao i kod svih proizvoda Warm Audio, usredsređeni smo na kvalitetne komponente kako bismo osigurali da objavimo što bolji zvučni proizvod. WA-47 je opremljen vrhunskim komponentama koje pažljivo dolaze od mnogih najboljih svetskih dobavljača audio komponenata.

Prava kapsula iz 47-ih

WA-47 koristi prilagođenu reprodukciju vintage kapsule u stilu k47 koja je korišćena u klasičnom mikrofonu ’47 - dizajniranom sa istim uzorkom rupa i frekvencijskim odzivom. Svaka Warm Audio kapsula izrađena je u istoj maloj montažnoj kući u čistom okruženju i pakovana u sopstvenu zaštitnu futrolu dok se ne stavi u mikrofon. Svaka kapsula se vizuelno pregleda i električno ispituje u pogledu nedostataka.

Veliki deo tona bilo kog mikrofona dolazi iz njegove kapsule, a pravu kapsulu u stilu k47 koja se koristi u WA-47 nije lako proizvesti ili je obično naći u pristupačnim kondenzatorskim mikrofonima. Ponosni smo što koristimo tako vernu rekreaciju ovog klasičnog dela u mikrofonu po pristupačnoj ceni iz 47. godine.

Pogled u unutrašnjost kapsule

WA-47 koristi prilagođenu reprodukciju vintage kapsule u stilu k47 koja je korišćena u klasičnom mikrofonu ’47 - dizajniranom sa istim paternom i frekvencijskim odzivom. Našu verziju ove kapsule (model # WA-47-B-80v) pažljivo je proizveo australijski proizvođač kapsula, čija nam preciznost i ponovljivost omogućavaju da priključimo vintage zvukove najvažnijeg zvučnog dela ovog klasičnog stila mikrofona.

Transformator

WA-47 koristi američki transformator TAB-Funkenwerk (AMI) SAD sa velikim jezgrom uvezenih nemačkih laminacija. Ovaj transformator pomaže u obezbeđivanju kremasto glatkog gornjeg dela, a VEĆI OD ŽIVOTA donji kraj mogao bi se očekivati od kondenzatorskog mikrofona u stilu '47.

Cev

Naša premium vakuumska cev 5751 je cev sa manjim pojačanjem i niskim nivoom buke koja prisiljava veći broj zvučnih signala kapsule i transformatora da se čuju značajnije nego što bi neke cevi sa većim pojačanjem mogle da dozvole. Frekvencijski odziv cevi 5751 i način na koji on doprinosi kolu je tonski glatke i vintage prirode.

Kondenzatori

WA-47 koristi polistirenski spojni kondenzator za nekompresovani gornji odziv kapsule, kondenzatore wima filma u celini i uvezeni Solen francuski kondenzator na svom izlazu koji pokreće TAB-Funkenwerk (AMI) USA izlazni transformator.

Kabl

Jedna komponenta cevnog mikrofona koji se često zanemaruje je 7-pinski kabl koji povezuje mikrofon sa napajanjem. Tokom audicije za WA-47 i druge cevaste mikrofone naučili smo prilično malo o 7-pinskim kablovima i kako veličina oklopa i merača žice mogu drastično promeniti zvučnost cevnog mikrofona. Udružili smo se sa Gotham Audio-om u Švajcarskoj kako bismo koristili njihov vrlo pažljivo izgrađen vrhunski 7-pinski GAC-7 kabl. Korišćenje ovog kabla povećava prisustvo na vrhu i ukupnu veličinu snimljene slike u stereo polju, smanjenjem faznog pomeranja i parazitskog efekta koji se često nalazi u loše izgrađenim kablovima. Gotham Audio je veoma skupe i butik prirode i ne bi ga trebalo smatrati malim dodatkom paketu VA-47.

Tehničke specifikacije

 • Prilagođena reprodukcija kapsule '47 (stil K47) - model # WA-47-B-80v
 • Obrada kapsule: Pozlata, dvostruka velika membrana, jednostruka zadnja ploča, 6 mikrona NOS Milar (PET film)
 • TAB-Funkenverk (AMI) USA izlazni transformator
 • Premium 5751 vakuumska cev
 • Gotham 3 metra GAC-7, 7-pinski cevni mikrofonski kabl
 • Vima, Solen Fren i polistirenski kondenzatori
 • Polarni paterni: 9 paterna - kardioidni, omni, osmica + 6 mešovitih uzoraka
 • Sam šum: 11dBA
 • Dinamički opseg: 130dBA
 • Maksimalni SPL: 140dB (<0,5% THD)
 • Frekvencijski opseg: 20 Hz ~ 20 kHz
 • Izlazna impedansa: 200 oma
 • Nazivna impedansa opterećenja: ≥2kOhms
 • Odnos singal/šum : 82dBA
 • Ekvivalentni šum: 10dBA (IEC651)
 • Spoljna IEC uzemljena PSU
 • Sadrži: mikrofon, drvenu kutiju, PSU, šok, Gotham 7-pinski GAC-7 kabl, IEC kabl za napajanje
 • Ukupna težina 4 kg
 • Prečnik mikrofona: 90 mm
 • Dužina mikrofona: 254mm

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi