Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 

Warm Audio WA-14 - Studijski mikrofon

Šifra: 12125
Na stanju
Regularna cena:
71.880,00 rsd
38.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
46.680,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 25.200,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Futoški put 1, Novi Sad
  • Svetogorska 9, Beograd
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

Kondenzatorski mikrofon

UVOĐENJE POVOLJNOG MIKROFONA ZA FET KONDENZATORSKI MIKROFON

Bljesak iz prošlosti

WA-14 je klasični kondenzatorski mikrofon zasnovan na mikrofonu iz ranih 1970-ih koji se koristio na bezbrojnim hit pločama. WA-14 koristi prilagođenu potpuno mesinganu kapsulu u stilu CK12, transformator CineMag USA i potpuno diskretni put signala. WA-14 se može koristiti na nizu izvora, kao što su; snažni / topli intimni glavni vokal, akustične / električne gitare, bas, bubnjevi / udaraljke, gudački / orkestarski materijal i mnogi drugi izvori. WA-14 pruža realizam i debljinu koja je ista kao kod vintage mikrofona, ali sada po pristupačnoj ceni.

Mesingane kapsule

WA-12-B-60V je kapsula od mesinga, završena ivicom koja beleži svu glatkoću, bogati gornji deo i tople vintage zvukove originalne CK12 kapsule. WA-12-B-60V koristi varijantu zadnje ploče CEK-12 kao osnovu, koja prevazilazi proizvodna ograničenja originalne CK12 kapsule. O-prsten i kućište WA-12-B-60V napravljeni su od mesinga (bez teflonskih delova), a dijafragma je od 24 karatnog zlata nanešena 6 mikrona, NOS PET film (milar). Krajnji rezultat je vrlo dosledna, pouzdana kapsula koja odgovara frekvencijskom odzivu i tonalitetu klasične kapsule iz 1970-ih.

Rođen iz potrebe

Kada smo dizajnirali svoj prvi mikrofon, znali smo da će najveći izazov biti ponuditi kapsulu koja je napravljena po visokim standardima i po ceni koja može da priušti svakodnevni muzičari i inženjeri. Već smo znali gde možemo naći sjajne mikrofonske transformatore, precizne otpornike, polistiren, tantal i VIMA filmske kondenzatore; ali shvatili smo da kvalitetne pristupačne mikrofonske kapsule koja je zadovoljavala naše specifikacije jednostavno nije bilo tamo. Znali smo da ćemo morati da razvijemo sopstvenu liniju kapsula.

Brend kapsula WA (Warm Audio) rezultat je nekoliko godina istraživanja, životnog veka slušanja i strasti za odličnim zvukom. Iznad svega, Warm Audio kapsule proizašle su iz želje da kupcima pruže daleko veći kvalitet / vrednost od onoga što su navikli da dobijaju u pristupačnom mikrofonu. Svaka Warm Audio kapsula izrađena je u istoj maloj montažnoj kući u čistom okruženju i upakovana u sopstvenu zaštitnu futrolu dok se ne stavi u mikrofon. Svaka kapsula je vizuelno pregledana i električno testirana na nedostatke. Svaka kapsula je takođe napravljena od svih mesinganih delova (bez teflona ili drugog materijala koji štedi troškove) i pažljivo je oderana od iste zalihe NOS Milar visoke čistoće (PET film). Uvereni smo da ćete biti zadovoljni našim mikrofonskim kapsulama koliko i mi njima, i da će vam pružiti ceo život sjajnih snimaka i uživanja.

Tehničke specifikacije

Veliki membranski kondenzatorski mikrofon sa promenljivim jastučićem i tri polarna uzorka (kardioidni, osmica, omnidirekcioni)

Prilagođeni CineMag USA transformator

Frekvencijski opseg: 20Hz do 20kHz

Izlazni jastučić: 0dB, -10dB, -20dB

Polarni obrasci: kardioidni, osmica i omnidirekcioni

Izlazna impedansa: 150 Ohma

Karakteristike

Prilagođena WA-12-B-60V ivica, dvostruka zadnja ploča sa završnim rubom, potpuno mesingirana kapsula u stilu CK12

3-pinski pozlaćeni XLR

Sopstveni šum: -115dB

Potrebno je + 48V ​​fantomsko napajanje

Boja - Crna

Uključuje nosač za udarce, tvrdi nosač i zaštitnu torbicu

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Heil Sound PR40 - Studijski mikrofon

47.880,00 rsd 59.880,00 rsd
Dodaj u korpu