Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 

FOCAL SUB 6 BL - Sabvufer

Šifra: 235
Na stanju
Regularna cena:
203.880,00 rsd
129.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
155.880,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 48.000,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Centralni magacin
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

11-inčni SABVUFER (NISKOTONAC)

Sub6 ima kućište velikih dimenzija, opremljen je sa 11-inčnim niskotoncem i pozadinskim laminarnim portom. Ova konfiguracija garantuje linearnost basa kakav god da je planirani SPL (nivo zvučnog pritiska).
Kontrolna table je izuzetno prilagodljiva, sa povezivanjem koja omogućava 2.1, 2.2 i višekanalnu upotrebu uz pomoć L/R ulaza i LFE izlaza. (izlaz za pojačavanje niskih frekvencija).

FOCAL PROFESSIONAL COLLECTION CATALOGUE 2022
https://bit.ly/3dMPThY

Brojna podešavanja kao što je visoko propusna skretnica posvećena monitorima (koji omogućava da frekvencije iznad odabrane odsečene frekvencije prođu na zvučnik ili grupu zvučnika), podesiva faza i nivo kontrole omogućavaju optimalno uparivanje sa  Solo6 Be i Twin6 Be monitorima. I na kraju, mala ali bitna karakteristika: ulaz za nožni prekidač. Omogućava povezivanje pedale kako bi se deaktivirao sabvufer i visoko propusna skretnicaq i na izlazima koji snabdevaju monitore. Ovo pojednostavljuje i u velikoj meri unapređuje kontrolu tokom različitih faza tokom monitoringa.

Povezivanje

ZA OPTIMALNU INTEGRACIJU

Sub6 monitor zvučnik razvijen je kako bi na savršen način nadopunio akustiku Fokalovih zvučnika za monitoring. On sadrži brojne mogućnosti za podešavanja kao što je stereo visoko propusna skretnica (75Hz - 100Hz) specifičan za leve i desne zvučnike, konfigurabilni niskopropusni filter sa mono dodatkom fazni inverter, podesivu fazu i MUTE prekidač. Različite opcije za povezivanje omogućavanju korišćenje u multikanalnim režimima 2.1, 2.2, uz pomoć L/R ulaza i izlaza, kao i LFE ulaza.

Nožni prekidač

‘MALI DODATAK’ KOJE PREDSTAVLJA RAZLIKU

Najveća prednost Sub6 je njegov nožni prekidač. Ovo omogućava da povežete nožni prekidač koji odseca sabvufer i deaktivira visokopropusne skretnice na izlazima koji napajaju monitore. Ulaz za nožni prekidač omogućava Vam da poredite zvuk sa 2.1 setapa (Sub6 filtrirani + monitori filtrirani uz pomoć Sub6) sa zvukom 2.0 setapa (deaktiviran sabvufer + monitori u režimu širokog opsega). Dve verzije mogu biti odmah upoređene, samo uz pritisak nožnog prekidača: samo je potrebno pomeriti mišić.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

FOCAL SUB 6 RED - Sabvufer

143.880,00 rsd 203.880,00 rsd
Dodaj u korpu