Do besplatne dostave Vam je ostalo još 2.000,00 RSD
RSD
 
 
+
×

Arturia BeatStep - Kontroler

Šifra: 13325
Na stanju
Regularna cena:
16.560,00 rsd
9.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
11.880,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 4.680,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Cara Dušana 85, Niš
  • Svetogorska 9, Beograd
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

MOĆNI KOMPAKTNI KONTROLER
Kompaktan, izdržljiv kontroler i sekvencer, koji pruža gotovo beskrajne mogućnosti, savršen je saputnik koji će odgovarati vašem muzičkom okruženju na putu ili u studiju.

Kompaktan, izdržljiv kontroler i sekvencer, koji pruža gotovo beskrajne mogućnosti, savršen je saputnik koji će odgovarati vašem muzičkom okruženju na putu ili u studiju.
Arturia BeatStep: stepen funkcionalnosti i performansi nikad viđen u portabl pad kontroleru. BeatStep je izuzetno fleksibilan, sposoban za aktiviranje klipova u aplikacijama poput Ableton Live; za sviranje bubnjeva s BFD-om ili EZDrummer-om, ili za tvikovanje sint parametara. Ili sve to istovremeno!
BeatStep je takođe 16-step analogni sekvencer, koji deluje kao moć prirode kada je u pitanju kreiranje interesantnih muzičkih fraza za analogne sintisajzere, MIDI ritam mašine, klavijature i DAW-ove. Njegove napredne konekcije omogućavaju laku povezanost sa računarom ili iPad®-om preko USB-a, sa drum modulom putem MIDI-ja ili sa CV/Gate ulazima na analognim sintisajzerima.

Step Sekvencer
U SEQ modu padovi postaju prekidači za svaki korak u vašoj sekvenci. Šesnaest enkodera će podesiti visinu tona za pripadajući korak. Šesnaest memorija omogućava instant pozivanje vaših omiljenih paterna, dok pad scale modovi, modovi reprodukcije sekvence i funkcije podele vremena dozvoljavaju promene u izvođenju u realnom vremenu.
Osim svega navedenog poseduje MIDI, USB i CV/GATE konektivnost, dajući vam sekvencer koji će raditi sa svim vrstama opreme, uključujući analogne sintisajzere, softverske instrumente i MIDI hardver.

Kontroler perkusija
Sa 16 padova osetljivih na brzinu i pritisak, BeatStep je savršen kompaktni perkusioni instrument. Ultra osetljivi padovi omogućavaju dinamičan performans. Šesnaest enkodera se mogu dodeliti za podešavanje različitih parametara za dalju kontrolu nad zvukovima bubnjeva u realnom vremenu.

Kontrolna površina - opšta namena
BeatStep padovi mogu biti konfigurisani za slanje MIDI nota na on/off poruke, MMC komande, promene programa i banke ili služiti kao MIDI CC dugmad.
Sa 16 enkodera, 16 padova/dugmića i 16 preseta. Postoji toliko načina za upotrebu BeatStep-a koliko ima živih nastupa i studijskih okruženja. Možete aktivirati klipove u Ableton Live softveru ili koristiti enkodere da podesite efekte u vašoj omiljenoj DJ aplikaciji. Transportni dugmići mogu biti MMC kontrole ili pošaljite MIDI CC-eve za pokretanje i zaustavljanje vašeg DAW-a. BeatStep može biti MIDI Clock master ili slave za eksterni clock. Korišćenjem iPada i kompleta za povezivanje kamere, BeatStep možete pretvoriti u jedan od najfleksibilnijih kontrolera aplikacija za iPad.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi