Do besplatne dostave Vam je ostalo još 5.000,00 RSD
 

Arturia DrumBrute Impact - Ritam Mašina

Šifra: 13328
Na stanju
Regularna cena:
42.240,00 rsd
25.900,00 rsd (Bez PDV-a)
Cena sa popustom * :
Cena za kupovinu na rate:
Cena sa popustom * :
31.080,00 rsd

*Cena sa popustom može da se ostvari ukoliko se plaća gotovinski, virmanom (preko računa) ili odmah debitnom i kreditnom karticom.

Iznos rate:
Ušteda : 11.160,00 rsd
Prikazana cena je za komad.

Garantujemo najnižu cenu!

Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Dostupno u prodavnici:
  • Cara Dušana 85, Niš
  • Svetogorska 9, Beograd
  • Centralni magacin
Prijavi povoljniju cenu Obavesti me ako cena padne Postavi pitanje
Opcija:

ZVER UZVRAĆA UDARAC
Spremite se da upoznate drugačiju vrstu Brute-a. Ritam mašina sa karakterom, DrumBrute Impact je adiktivno zabavan beat maker sa snažnim, jedinstvenim zvukom.

Ovo je ritam mašina koju ste čekali.
Spajajući snažne analogne zvukove, monstruoznu izlaznu distorziju, funkcionalne kontrole, superiornu konektivnost i moćan sekvencer, DrumBrute Impact će vašoj muzici dati energiju i snagu.

Novi Brute zvuk
Stavljajući fokus na "Brute", DrumBrute Impact ima 10 snažnih analognih zvukova. Takođe možete koristiti ekskluzivne Color sound shapers-e da uvedete jedinstvene efekte po instrumentu sa malo varijacije. Povećajte sadržaj harmonije, dodajte malo pogona, pucanja ili krckanja dodirom dugmeta; možete čak automatizovati tonalne promene stvarajući Color sekvencu. Ako želite da vaši bubnjevi tuku još jače, upotrebite ugrađenu distorziju na izlazu za malo optimizovane distorzije na bubnjevima. DrumBrute Impact je ritam mašina za muzičare i producente koji žude za sirovom snagom i monstruoznim tonom.

Pravo analogno iskustvo
Povežite sa vašom opremom, sinhronizujte i stvarajte muziku na old school način.
Odstupite od ekrana računara, kažite zbogom pod-menijima i uskočite u svet taktilnog, trenutnog, analognog zadovoljstva. Sa ogromnim nizom opcija za sinhronizaciju i povezivanje, moći ćete da se povežete i džemujete sa gotovo bilo kojim drugim sintisajzerom, sekvencerom ili MIDI instrumentom. Miksujte na licu mesta sa posebnim kontrolama za svaku funkciju, multi-trekujte, snimajte, pravite efekte, miksujte zvuk po svom ukusu sa višestrukim magistralnim izlazima. Sačuvajte paterne koje volite, povežite ih i stvorite kompletne pesme i nastupe uživo, sve to bez gledanja u bilo kakav ekran. DrumBrute Impact je mašina sa masivnim zvukom, zver koja bustuje kreativnost, uz lagani workflow za zadivljujuće kontrole performansi.

Pobednik u svakom pogledu
Od njegovih izdržljivih pad-ova do njegove divlje zvučne palete, od njegovog kompaktnog oblika do njegovog brzo savladivog sekvencera, DrumBrute Impact je kompletno dizajniran od strane strastvenih muzičara za strastvene muzičare.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi