Pozovite: +381 11 3347 442  
+
×

NOVATION LAUNCHPAD X

Šifra: 13782
Na stanju
23.880,00 rsd.
Iznos rate:
Prikazana cena je za komad.
Količina

Ukoliko želite da platite na rate kreditnom karticom, molimo Vas da izaberete broj rata.

Važi za kreditne kartice logo_banka

Broj rata:

Garantujemo najnižu cenu na tržištu!
U slučaju da pronadjete isti proizvod po povoljnijoj ceni,
molimo Vas da nas kontaktirate na:
bestprice@player.rs

Opcija:
Novo!

Napravljen za izvođenje

Launchpad X je naš ključni 64-pad MIDI grid kontroler za Ableton Live. Pruža sve što Vam je potrebno da biste stvarali muziku. Pokrenite, svirajte i izvodite svoje zvuke i stvarajte svoje numere koristeći velike, veoma osetljive RGB pedove, dinamičke note i scale režime, kao i mikser kontrole.

Ključni Live kontroler

Sve u vezi sa pravljenjem numera u Ableton Live je olakšano uz Launchpad X brzo i direktno puštanje snimaka i pesama i to je naš grid na kome se najviše svira. Svirajte Vaše instrumente i uređaje izražajno uz 64 RGB osetljiva peda na dodir i pritisak, zatim nikad ne gubite ideju uz  Capture MIDI kontrolu na jedan pritisak. Launchpad X treba da stoji na stolu svakog Ableton Live muzičkog stvaraoca.

Izrazite se

Launchpad X pruža Vam sve što je potrebno vašim vrhovima prstiju takoda možete manje vremena da potrošite na kliktanje mišom a više na pravljenje muzike. Ne brinite nikad o tome da ćete pogrešiti – Dynamic Note i Scale režimi omogućavaju Vam da lako svirate  savršene bas linije, melodije, akorde i lead melodije. Naši najresponsivniji pedovi osetljivi na dodir sa polifoničnim  aftertouch efektom omogućavaju Vam da svirate svoje instrumente na dinamičan način i izražajno. Udaljite se od svog ekrana, spustite ruke i uronite u Vaše numere.  

Podesite ga po svojoj meri

Uronite dublje i neka Launchpad X radi kako Vi želite. Koristite Novation Components kako biste podesili MIDI mapiranja i kontrolisali skoro sve; četiri custom režima znače da možete da dizajnirate kako  god Vam ovaj ključni grid kontroler odgovara  – jedino Vas Vaša mašta može u tome ograničiti.

Preuzmite kontrolu nad svojim izvođenjem

Ključne kontrole izvođenja se izvode na jedan pritisak: stop, solo, mute, record arm i podesite svoje panovanje i kanale. Korišćenje Launchpad X je veoma jednostavno, nema potrebe za instalacijom drajvera, samo se uključite i izvodite.

Sound Collective

Kada registrujete svoj Launchpad X, automatski ćete dobiti pristup svom Sound Collective-u. Dobićete nove besplatne plug-inove svakih par meseci od nekih od najvećih imena u svetu biznisa, zajedno uz ponude, popuste i još mnogo toga. 

Splice Sounds

Dobićete dva meseca besplatnog pristupa  Splice Sounds sa Launchpad Mini, uz milione snimaka, loop-ova, preseta visokog kvaliteta, bez obaveze plaćanja autorskih prava  sa svakodnevnim novim izdanjima. Dobićete 100 kredita mesečno za zvukove , šumove, presete i MIDI fajlove i pridružićete se milionima umetnika koji koriste Splice kako bi pravili sve vrste muzike, albume koji će osvojiti Grammy nagrade, kao i filmsku muziku.

64 RGB pedovi

Veliki RGB pedovi osetljivi na dodir i pritisak daju Vam savršen odraz Vaše Ableton Live sesije, olakšavajući više nego ikad da vidite svoje snimke i svirate svoje instrumente na izražajan način.

Ableton Live integracija

Brzo lansirajte snimke, nikad ne gubite ideje uz Capture MIDI, i pristupite kontrolama izvođenja kao što su stop, solo, mute, record arm, jačina zvuka, panovanje i kanali da biste na dinamičan način kontrolisali svoju muziku, bez potrebe korišćenja miša.

Dynamic Note i Scale režimi

Omogućava Vam da bez napora svirate savršene bas linije, melodije, akorde i lead melodije. Launchpad X zna čak kada svirate bubnjeve  i pokazuje vaš bubanj na gridu.

Četiri Custom režima

Koristite Novation Components da biste podesili mapiranja i kontrolisali sve u MIDI format sa  Launchpad X.

Započnite na lak način

Koristite naš online Easy Start alat da biste dobili sav softver koji želite, kao i step-by-step video vodič koji će Vam pomoći da instalirate Live i stvarate muziku u nekoliko minuta.

Specifikacije proizvoda

Hardverske specifikacije proizvoda

 • 64 pedova osetljivih na dodir sa polifoničnim aftertouch efektom
 • 16 dugmića
 • 81 RGB LED svetla
 • USB-C soket
 • Kensington MiniSaver Slot

Uključen softver

 • Ableton Live Lite – brzo organizujte i aranžirajte svoje zvuke i počnite da pravite svoje numere uz ovaj softver za pravljenje muzike
 • Dva meseca pretplate na Splice Sounds – sa pristupom milionima snimaka, loop-ova, preseta visokog kvaliteta bez obaveze plaćanja autorskih prava, sa svakodnevnim novim izdanjima.
 • AAS Session Bundle – tri sintisajzera za autore muzike, pružajući vrhunske zvukove za Vaše numere.
 • XLN Addictive Keys – Pristup jednoj od četiri virtuelne klavijature kada registrujete Vaš prvi  Novation ili Focusrite hardver.
 • Klevgrand R0Verb i DAW Cassette –Reverb visokog kvaliteta i plug-inovi koji imitiraju kasetofonski zvuk, da biste dodali prostor ili vratili Vaš zvuk nazad u zlatno doba kaseta.
 • Softube Time i Tone bundle – napravljeni za četiri Softube plug-in-a svetske klase: reverb, dilej, alatka laka za upotrebu i distorzija.
 • Sound Collective – omogućava vlasnicima Novation hardvera novi besplatni plug-in svakih par meseci.

Softverska kompatibilnost

 • Ableton Live 10 Lite je uključen

Ukoliko već imate Ableton Live to mora biti verzija 10 ili novija da biste radili sa Launchpad Pro. Preporučujemo da se ažurirate na poslednju verziju jer prethodne verzije Ableton Live ne uključuju Launchpad Pro integraciju sa Live-om. Launchpad Pro će takože raditi kao standardni MIDI kontroler.

Napajanje

 • USB napajanje

Dimenzije proizvoda

 • 241mm dužina x 241mm dubina x 17.5mm visina

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

ARTURIA BeatStep PRO

26.640,00 rsd.
Uskoro na stanju

NEKTAR Panorama P1

27.480,00 rsd.
Dodaj u korpu